Условия за ползване

Услуги1. tarotico.com предоставя текстова услуга за предоставяне на "предсказание" с цел развплечение и не носи отговорност за всички действия или бездействия произтекли от това.

2. tarotico.com предоставя безплатна и платена текстова услуга за теглене, публикуване и коментиране на карти Таро с цел развплечение от други участници на изтеглените комбинации от карти.
Модериране на сайта

Модераторите на сайта имат право да скриват или изтриват коментари, когато те съдържат:1. нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа

2. призиви към расова дискриминация, етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие

3. порнографско съдържание или съдържание, нарушаващо авторските права

4. всичко, което преценят по свое усмотрение, че не касае тематиката на уебсайта или извън рамките на добрия тон.Лични данни

tarotico.com не се интересува и не съхранява ваши лични данни по смисъла на закона за защита на лични данни. Препоръчваме ви да не предоставяте такива на други участници в сайта. Ние държим на вашата анонимност и дискретност. Препоръчваме ви да не ползвате за идентификация email адреси, които използвате за служебни цели или даващи възможност за идентификация.
Абонатите, които са заявили че са съгласни с общите условия , трябва да знаят, че данните които подават може да бъдат вписани указател и тези данни могат да бъдат използвани с цел изпращане от трети лица на печатни и електронни рекламни материали или непоискани търговски съобщения, както и за организиране и провеждане на маркетингови проучвания от трети лица. В указател по желание на абоната и срещу заплащане може да бъде регламентирано времето, през което могат да се правят обаждания и съобщения от трети лица с цел директен маркетинг, както и начинът на предаването им. Не се изисква съгласие на абонатите в случаите предвидени в т. 40в от Общите условия.(Доп. съгласувано с Решение № 639/13.04.2006 г. на КРС; изм. съгласувано с Решение № 319/02.03.2007 г. на КРС) tarotico.com има право да изпраща на абоната/потребителя по поща, по телефон, чрез кратки текстови съобщения (SMS, електронна поща или други форми на съобщения) или чрез други средства за адресирана реклама информация относно промоции, специални програми, тарифи, оферти и всякаква друга информация, отнасяща се до него като потребител, както и да се обръща към потребителя за информация относно потребителско мнение, маркетингови проучвания и др.

Платени услуги: