Подредба Ленорман Ситуация свързана с любов

Добави коментар
03.05.12 21:27
rima

Подредба Ленорман Ситуация свързана с любов

Подредбата се използва при анализ на ситуация/отношения. Показва емоционалната страна на връзката и психически как реагират/как действа на участниците. Може да се направи анализа за миналото, настоящето и бъдещето на отношенията.
14.07.12 18:03
lindaLi

ситуация

Здравей Рима!

Днес направих тази подредба, за да се опитам да надникна в едни объркани отношения сега-
1-2-3 детелина, дама пика, сърце
4-5-6 книга, ковчег, дърво
7-8-9 дете, мишки, коса

Де факто бъдещето на ситуацията се описва от тези карти- сърце, дърво, коса....как би разтълкувала подредбата?
14.07.12 18:37
lindaLi

в допълнение

Изтеглих 3 карти на Ленорман за да попитам как ще се развият нещата, ще има ли подобрение в сегашната ситуация и изтеглих- градина, дете, сърце.

Само тази коса отгоре ме притеснява...
14.07.12 19:41
rima

Косата си е карта-предупреждение. Относно настроящето също картите са малко притеснителни, Ковчега и Мишките, някаква загуба, която не може да бъде възстановена, проблеми, трудности. Бъдещето, може би косата нямаше да е толкова притеснителна , поне за мен, ако беше например на позиция 3. Винаги картата на позиция 9, за мен, е като точка в подредбата, важна, значима, и това Дърво в Бъдещето, да не се случат проблеми в любовта, комбинацията е сърдечна рана, а дървото, всяко това да доведе до излишни емоции, вълнения, проблеми със здравето.
Да, на подредбата с 3 карти, нещата изглеждат положителни.
Не можехте да запаметите подредбите ли?
15.07.12 4:25
lindaLi

da

Ситуация с мъж-Както са картите в настоящето точно така се чувствам сега- наранена и отблъсната което води до грешна комуникация и изразяване към него.

От много време редя карти , но сега се регистрирах- след като наредих тези две подредби. Отношенията ми с човека са на приливи и отливи, предполагам ще се сближим и после пак ще се скараме- така е от месеци с нас.След това пак ще редя да видя окончателно ли ще е....

Аз гледам на обикновени карти(но по руски пасианс- от 9н нагоре), но Ленорман ми дадоха допълнителна светлина, благодаря Рима!

Мисля,че косата може да значи и изясняване..ще видя..може би някакво скарване и борба за любовта- сърце и дърво заедно са силни карти..............ще видя и ше споделя.
15.07.12 7:34
rima

Да, и аз използвам обикновените карти. Този руски пасианс, не се сещам за какво става въпрос........ Предвидено е да има и подредби с обикновени карти. Можете да давате предложения за подредби, например.
По принцип съм на мнение, че за изясняване на даден въпрос е хубаво, да се използват различни колоди и подредби, т.е. задаваш един въпрос и се редят всички удачни за случая подредби и колоди. Обичам сигурността, и детайли, които не покажат някои колоди или подредби ще го направят други. Отделно повтарянето на една и съща информация с различните карти и колоди го затвърждава, и се вижда кои събития могат да се променят и са несигурни/по-малко вероятни......други са неизменни/сигурни.
Относно Сърцето и Дървото, да, щеше да е оптимистично, ако липсваше Косата, и то на 9 позиция.......но нека да изчакаме, за да видим какво ще се случи. Ленорман са много буквални и бързи карти.
16.07.12 11:08
lindaLi

Руския пасианс

Руския пасианс е с 24 карти, предварително изваден сигнификатор, като той се опредля според върастта на човека- главно се използват купа и спатия- за- по млади, неомъжени и по- зрели омъжени. Ако някой човек много тъмен- кожа очи коса- могат да се вземат и пиките.
Сигнификатора се поставя в средата с карта под него, после картите се редят на кръст,като се почва от ляво на 3 реда като във всеки ред има по 5 карти - минало настояще бъдеще.
Пиките са с негативно значение като цяло, спатиите са за служебни отношения, пари и проблеми от злобовдневен характер са карите, купите са позитивните.

Пасианса е със сигурност работещ като подредба, майка ми го беше научила от една рускиня при едно от нейните посещения в БГ. Но аз бях дете по онова време и значенията на картите не ги помня , а съм ги събирала от други места през годините.
Ленорманските значения са отново различни- някои неща се припокриват- други не...
16.07.12 13:34
rima

Да, това е много използвана/разпространена подредба, класика при обикновените карти.........не знаех, че се нарича така.

Добави нов коментар по темата

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване