Картите от колодата Ленорман, да го ибсъдим

Добави коментар
11.03.12 22:21
rima

Картите от колодата Ленорман, да го ибсъдим

Картите от колодата Ленорман. Предлагам да ги обсъдим, коя какви асоциации ви навява, опита ви с тях и т.н.
Можем да започнем с Конника, който е символ на известия, важни новини, движение. В позицията на миналото показва, че новините вече са получени, до положителни карти новините ще са благоприятни, до негативни-не.
14.03.12 19:10
ema_sl

Картите от колодата Ленорман, да го ибсъдим

може ли да се направи асоциация с мъж,който пътува
??
15.03.12 7:51
rima

Конник

Лично аз, мисля, че асоциацията с пътуващ мъж е по-скоро комбинация с кораба, той е еквивалент на пътуване, макар че има резон, Конник =новини, съобщения от далече.......винаги зависи от всички карти, особено от заобикалящите.
18.03.12 0:34
ema_sl

Ленорман

попаднах на един сайт който наистина много ми хареса - ezosite.ru надявам се и вие да останете доволни от него ;) ;) ;) има комбинации и кармични подредби също почти пълно значение на картите . Успех!!!
20.03.12 0:02
ema_sl

Картите от колодата Ленорман, да го обсъдим

1.Конник - Девет Купа
В областта на отношенията - в зависимост от околните карти - или съобщение или бързо развиващи се събития
В бизнес въпроси / финанси / - получаване на важна нова информация , телефонни разговори , местни пътувания , символ на посланик , куриер
Здраве - Главата и лицето . всички комуникационни системи в тялото - кръвоносната система , вегетативната нервна система. Като цяло в задоволително състояние , но има риск от вирусни заболявания на дихателната система.
2.Детелина - Шест Каро
В областта на отношенията - надежда за разбиране , възможност за развитие
В бизнес въпроси - малка печалба , нужно е полагане на усилия
Здраве - омекотява заболяване ; също и обърнете съм хомеопат или физиотерапевт
като цяло омекотява лошите карти.
3.Кораб - Десет Пика
В областта на взаимоотношенията - благоприятни промени , празник , романтика но също и флирт , неангажираща връзка на път.
Бизнес/финанси - пътувания , комуникация с чуждестранни партньори , също натрупване на богатство чрез търговия
Здраве - кръвоносната система , промяна в статута , ако няма нежелани карти - подобрение , но в комбинация с Коса ; Кръст или Ковчег може да вещае много лошо здравословно състояние
4.Къща - Поп Купа
на последна позиция в сравнение с питащия - родителите все още имат влияние над питащия, следва традициите. Бъдеща позиция - чудесен дом.
Взаимоотношения - Стабилност , традиция , традиционност , сериозно създаване на семейство , но също и силно влияние на родителските стереотипи на поведение
Бизнес / Финанси - стабилна позиция , понякога може да означава буквално недвижими имоти .
Здраве - символизира тялото като дом за душата / чувства се добре в кожата си /. Общо казано - стабилно здраве , но също и консервативни методи за лечение.
5.Дърво - Седем Купа
тази карта изобразява Дървото на Живота - символ на сила , здраве , щастие , устойчивост , мъдрост.
Дървото символизира растежа , стремежа за развитие на човека, в позиция на миналото - питащият вече е намерил своето място в живота.
Взаимоотношения - бъдещи отношения , които ще се развият благоприятно . дълбоки чувства
Бизнес - Успешен бизнес , стабилен доход , силна позиция - здравина
Здраве - добро здраве , тялото има сила да се справи с всяка болест. Стабилна имунна система
6.Облаци -Поп Спатия
те символизират нежелателни събития , но ние трябва да помним че дъждът отмива всичко излишно , повърхностно и неестествено. Може да се окаже , че бъдещите събития ще ви помогнат да започнете нов етап от живота си. Облаците имат светла и тъмна страна - стоящата в непосредствена близост карта до тъмната страна символизира настъпващите неприятности .Ако светлата страна на картата е до картата на питащият / Сигнификаторът / това е добра поличба ( всяко зло за добро )
Взаимоотношения - тестване на силата на чувствата , неблагоприятни обстоятелства , трябва да се потърси подкрепа вътре в себе си , да се допита до съвестта си.
Бизнес - Рискова ситуация , губеща , по независими от питащия обстоятелства.
Здраве - може да символизира продължително заболяване ; също и кръвни съсиреци.
7. Змия - Дама Спатия
в библейски смисъл - съблазън , изкушение, но също и провокативност./ жезълът на Моисей се превръща в змия / В много древни религии - символ на обновление и подмладяване , но също и мъдрост. Бъдете внимателни в своите действия и разговори , като цяло Змия олицетворява лукавство , ревност , лицемерие , изневяра , измяна - основен символ на греха , но от друга страна - основен символ на интелигентност и мъдрост / медицинският знак е змия върху бокал; Хипократовата клетва / . Женската змия означава познаване на живота. Характера на тази карта трябва да се изучи много внимателно - за всеки тя се приема различно.
Отношения - в проучването на поява на романтични отношения Змия символизира сексуалната енергия. Тази енергия може би е в основата на тези взаимоотношения и основният мотив за действия
Бизнес - символизира предателство , неочакван удар
Здраве - символизира Ескулап - богът на изцелението. При прогнозиране на хода на заболяването може да се разглежда като благоприятно . Като изключим комбинациите с Коса и Ковчег
8.Ковчег - Девет Каро
Отношения - ''Смърт'' на отношенията, дори ако не е окончателна раздяла или развод със сигурност осезаемо охлаждане на чувствата
Бизнес - големи загуби , лош завършек , безнадеждност , предупреждава за разпадането на цяло предприятие.
Здраве - изключително неблагоприятна карта, може да вещае дори смърт; съветва за хоспитализация или поне консултация с лекар , преглед.
9.Букет/Цветя - Дама Пика
тази карта има няколко значения -
*. след неблагоприятна карта - помирение
* . щастие, задоволство, успех във всички ежедневни дейности
*. подарък
*. друга жена - по млада , също и съперница
Взаимоотношения - приятна изненада в делата на сърцето. Отношенията могат да започнат между двама души или да им се даде нов тласък.
Бизнес - Увеличение на доходите , спонсорство , изключително благоприятни обстоятелства
Здраве - символизира красотата ; когато има заболяване предвещава бързо възстановяване , може да съветва метод на лечение с билки , естествени средства.
10. Коса - Вале Каро
тази карта предвещава опасност , която може да бъде избегната , ако около нея има благоприятни карти, на разстояние от картата на питащия ( отговора ) да не се рискува излишно. Но в духовен план Коса символизира ''раждането'' и ''смъртта'' , поредица от време / верига от събития / , настъпил е момента за вземането на важни решения. Съседните карти дават информация за характера на опасността.
Взаимоотношения - конфликт , обтегнати отношения , дори тяхното прекъсване.
Бизнес - Остра , опасна ситуация . Голям риск от загуби.
Здраве - предупреждава за опасност от нараняване , хирургическа намеса.
11.Метла - Вале Спатия
ако е в близост до Сигнификатора - вътрешен конфликт , нечиста съвест.
Взаимоотношения - раздор ; спор между баща и деца , семейни конфликти , липса на разбирателство , ненадеждно приятелство , нещастен романс , злощастен брак .Сериозен скандал.
Бизнес - в конфликт със сътрудници и колеги , разрив на единомислието . Понякога - конфликт с началниците , съкращения.
Здраве - тази карта се разглежда като неблагоприятна - дава опасен подход на заболяването ; също - заболяване на нервната система.
12.Сова / Птици - Седем Каро
Взаимоотношения - разочарования или събития , които водят до преоценка на ценностите , разбиранията или връзката им. Птици - карта на съмнение и несигурност.
Бизнес - трябва да се внимава.Може да е направен погрешен избор или е на път да се вземе погрешно решение. Финансите трябва да се следят. По-добре е да се въздържат от вземането на решения или предприемането на действия.
Здраве - трябва да се обърне внимание. никога не е излишен един преглед.
13. Дете - Вале Пика
начало на път , богат избор от опции, нови идеи, символизира доверие и хармония. Съвсем естествено тази карта може е и да предвещава раждането на дете.Ако заобикалящите карти са ''лоши'' говори за прекомерна доверчивост , наивност също и инфантилност.
Взаимоотношения - чисти романтични отношения. в самото начало, в раждането на ''сериозният смисъл'' , но в комбинация с лоши карти - инфантилност , духовна незрялост , понякога се говори директно за раждането на дете
Бизнес - в началото ( не се знае) ; питащият не притежава всички необходими знания , но никога не е късно да ги придобие . Понякога е по-добре да се започне от нулата.
Здраве - Изостаналост , аборт. спиране на функции или органи, може да се избегне ако последват благоприятни карти.
14. Лисица - Девет Спатия
хитрост , нечестност. Понякога ако лисицата е до мъж - верен приятел , ако е до жена или Букет - опасност.
Взаимоотношенията - чрез лукавство да се примами. не бъдете прекалено доверчиви; интриги , дребни лъжи и измами , понякога индикира изневяра
Бизнес - хитрост и находчивост , които за в плюс за бизнеса , но също и бъдете внимателни и нащрек.
Здраве - картата предупреждава за трудно откриваеми заболявания и погрешни диагнози - медицинска грешка. Понякога високата температура предупреждава.
15. Мечка - Десет Спатия
покровител , благородство , смелост , но до неблагоприятни карти символизира желанието на други да нанесат зло на питащия,въз основа на завист;ревност;лична неприязън.(врагът е хитър и може да се преструва на приятел)
Взаимоотношения - покровителство , грижи , попечителство. В зависимост от ситуацията - питащият може да получава внимание и подкрепа , да бъде обгрижван или точно обратното - той да е този, който дава повече. / дори в излишък /
Бизнес - сериозен бизнес , наличие на силни и влиятелни партньори. Силна позиция
Здраве - ''Силен като мечка'' добро здраве , организмът има сили да се справи със заболяването.
16. Звезди - Шест Купа
също като при Таро / Големият Аркан - 17. Звезди / символизира надежда и вдъхновение за бъдещ успех, в същото време предупреждава да не се главозамайваме. До благоприятни карти - редица от успехи , съответно до неблагоприятни - серия от неприятности.Ако картата е далеч от картата ''иска'' или Сигнификатора това означава че желанието на питащия е изпълнено.
Взаимоотношения - романтика , възвисяващи чувства , понякога - чисто платонична връзка . могат да се опишат като - ''звезда и поклонник''
Бизнес - картата на Звездите е много далеч от материалната сфера , тясно свързана с нови развития ,открития ; откривания на нови хоризонти. Приходите са възможни в дългосрочен план. Кандидат - дълбоки планове.
Здраве - състоянието на здравето е доста задоволително , с болестта - перспектива с по-бързо възстановяване. при лечение - физиотерапия.
17. Щъркел - Дама Купа
щастие на дома, циклични промени, но също и вярност към принципите , придържане към традицията. в комбинация с лоши карти може да посочат промени към по-лошо.
Взаимоотношения - Начало на такива или ако вече са започнати - достигане на нов етап във отношенията. До картата на Питащият може да извести важни промени за жената , раждането на дете, при семейни отношения също индикира раждане.
Бизнес - дълги пътувания , добри пътувания , доходна търговия , успешно задгранично партньорство.
Здраве - промяна към по-добро . понякога съветва да отделите време за себе си - СПА процедури , почивка , разходка сред природата , смяна на обстановката , ''глътка свеж въздух''
18. Куче - Десет Купа
при хубави карти - късмет , заобиколена от лоши карти - приятели, на които не може да се разчита, ненадеждни партньори, недостатъчност.
Взаимоотношенията - искрено приятелство,което може да се развие в една възвишена и чиста любов. Лоялност, готовност за жертва.
Бизнес - надеждна обстановка. добри отношения на шеф - подчинен. Нещата ще вървят добре, ако слушате съвестта си.
Здраве - рехабилитация , заздравяване на рани, съветът е да се използват най - популярните методи и природни лекарства.
19. Кула - Шест Пика
няма нищо общо с карта 16.Кула при таро. Кула в колодата на Ленорман символозира стабилност, издръжливост, устойчивост. Много често символизира дълголетие и щастие; въпреки това в комбинация с лоши карти - недостатъчност , болест , нестабилност , липса на средства. Карта попаднала между Кулата и Змията - пита се майката на Питащият.Ако карта е близо до картата ''молба'' - резултатът е близо.
Взаимоотношения - традиционни отношения , но без силни емоции , стабилност , практичност ; '' над чувствата сетивата ''
Бизнес - добър стабилен бизнес ; стабилна позиция ; малък , но стабилен доход
Здраве - Дълголетие , Стабилност. В зависимост от заобикалящите карти - може да се стабилизира , но също и хронично заболяване.
20. Градина / Парк - Осем Пика
запознанство с нови хора , развлечения ; символ на празник , щастие и забавление; от друга страна - неоснователни илюзии , ексцентричност , прекомерно самодоволство и самоувереност.
Взаимоотношения - не може да даде дълбоки чувства и '' африканска страст ''. Тази карта описва отношенията по скоро като едно съвършено обединение между двама равни партньори. В най - лошият случай бракът се основава на мнението на хората.
Бизнес - късмет във всеки вид партньорски дейности, запознанства.
Здраве - тази карта може да се счита за благоприятна .В комбинация с лоши карти обаче, тази карта може да говори за невротизъм , склонност към истерия
21. Планина / Гора - Осем Спатия
символ на неподвижност , но и трудности с които трябва да се изправи питащият.Желание за преодоляване , но също и може да се изкачи бързо до върха, но и да падне от високо. Предупреждава да не се избързва.
Взаимоотношения - празнота , неразбиране , липса на перспективи в отношенията
Здраве - предвещава големи проблеми и непреодолими пречки , но до благоприятни карти може да означава качване '' на върха ''
22. Път - Дама Каро
известява важно решение , кръстопът , трябва да се прояви отговорност ; до благоприятни карти - да се прояви предпазливост и нищо лошо няма да се случи.
Взаимоотношения - несигурна ситуация , трудно е да се определят чувства , някой трябва да направи своя избор. Понякога може разкрива '' любовен триъгълник ''
Бизнес - поява на нови тенденции за развитие.Но понякога трябва да ''хвърлиш зад гърба си , за да намериш пред себе си ''
Здраве - неопределеност. зависи от адекватността на лечението.
23. Мишки/Плъхове - Седем Спатия
Взаимоотношения - преследване на личните интереси , незачитане на интересите на партньора , неправилна комуникация , липса на дисциплина , лоши желания и склонности / понякога несъзнателни / .
Бизнес - голям проблем , разпределение на делата , финансова загуба или кражба , безскрупулни партньори.
Здраве - тежко протичане на заболяването , необратими промени в организма , тази карта може да бъде знак за стомашни или храносмилателни проблеми.
24. Сърце - Вале Купа
Взаимоотношения - появата на нови такива , нови емоции , ако връзката вече е създадена - увеличаването на взаимните чувства и обич. Тази карта символизира силните чувства, независимо от перспективите тези отношения ще се помнят цял живот.
Бизнес - всичко е в основата не на качества , а на отношения - симпатии; антипатии. Решения , повлияни от временния импулс, не от логиката.
Здраве - в комбинация с лоши карти - сърдечни проблеми или болезнено удоволствие
25.Пръстен -Асо Спатия
Взаимоотношения - Брак , ангажимент , създаване на стабилни отношения ; взаимни задължения; партньорство. В някои случаи - близко приятелство,което играе важна роля в живота на Питащия.
Бизнес - сключване на споразумение , ако няма опровергаващи карти - успешно партньорство.Тази карта ни разказва за отношенията , в които не се поема никаква отговорност.Изисква се отговорност и сериозност.
Здраве - нужно е да се следват инструкциите на лекуващият. Цялостно картата е благоприятна.
26. Книга - Десет Каро
Взаимоотношения - тайна любовна връзка с един много сложен и сдържан човек , но тези отношения може да имат едно чудесно бъдеще.Бъдете внимателни към партньора си и открийте вътрешната му красота , под тайнствената обвивка.
Бизнес - по-задълбочено изучаване, проучване. Понякога може да се приеме като указание за продължаване на образуванието.
Здраве - може да индикира скрити заболявания , трудна диагноза , проблеми с визията.
27. Писмо - Седем Пика
Взаимоотношения - запечатано писмо , отнасящо се само за двама души. може да е обяснение в любов или разкриване на тайна.
Бизнес -бизнес писмо , дневен ред , доклади , договори.
Здраве - неутрална карта
28. Кавалер - Асо Купа
картата олицетворява питащият , ако той е мъж. Когато Питащият е жена - съпруг,любовник,приятел, също баща , син.
Взаимоотношения - картата се тълкува според заобикалящите карти.
Бизнес - поема отговорност
Здраве - ако се гадае на мъж - мъжките полови органи , проблеми в сексуалната сфера, ако питащият е жена - хормонален дисбаланс
комбинация
Кавалер + Дама + Пръстен = Отличен съюз
Пръстен + Дама + Кавалер = Родители.
29. Дама - Асо Пика
картата олицетворява питащият, ако е жена. Когато Питащият е мъж - майка , съпруга, любовница.
Взаимоотношения - зависи от заобикалящите карти
Бизнес - разчитат повече на интуиция и инстинкт. Понякога може да посочи жена, играеща важна роля.
Здраве - ако питащият е жена - проблеми в сексуалната сфера, ако е мъж - хормонален дисбаланс
30. Лилии - Поп Пика
Добродетел , но също и интимност ( секс ) , веднага след картата на питащият - високо покровителство , силна подкрепа ( любимата ) , но ако картите са лоши може да означава позор , конфликт , несигурност , чувство на неудовлетвореност .
Взаимоотношения - романтизъм , ентусиазираност , чувства
Бизнес - рицарски дух , честност ,може да се изгради страхотна кариера
Здраве - Благоприятна карта , успешно лечение
31. Слънце - Асо Каро
смекчава отрицателното влияние на негативните карти
Взаимоотношения - Любов , искрени и сърдечни отношения, няма място за егоизъм и измама. Това не е моментен импулс от страст или хоби - зрели чувства и сериозни намерения.Себереализация чрез допълване от половинка.
Бизнес - успех , добри и стабилни доходи
Здраве - приятелска карта показател за добро здраве и успешно лечение
32.Луна - Осем Купа
женското начало , преобразуването.
Взаимоотношения - картата е силно зависима от околната среда, ако следващите карти са благоприятни - спокойствие , уют , грижовно семейство, но ако е заобиколена от лоши карти - нестабилност, непостоянство , потребителско отношение към хората
Бизнес - традиционализъм. на този етап не бива да се извършват никакви обновления, има малки печалби.
Здраве - може да предупреждава за гинекологични заболявания.
33. Ключ - Осем Каро
Взаимоотношения - решение на проблемите. еманципация
Бизнес - успешен проект, нестандартно решение
Здраве - като цяло благоприятна карта
34. Риби - Поп Каро
Взаимоотношения - добри,дълбоки чувства , но и материално съобразяване
Бизнес - печалби
Здраве - до неблагоприятни карти показват продължително заболяване.
35.Котва - Девет Пика
Взаимоотношения - лоялност,доверие,стабилна връзка. До неблагоприятни карти - скука и пресищане
Бизнес - солидна основа , добра материална база
Здраве - стабилно състояние
36. Кръст - Шест Спатия
Взаимоотношения - предстоящи изпитания за силата на любовта.понякога тежки задължения,които трябва да се поемат
Бизнес - нещата ще вървят от лошо към по-лошо. По - добре е да се почне отначало .
Здраве - тежка болест.Относно времевите комбинации има една малка тънкост на която попаднах - 12.Совата/Птиците удвояват времето
например : Къща = 1 година , но Къща+Птици = 2 години
Лили = 6 месеца , но Лилии + Птици = 1 година
докато при 2.Детелина времето се скъсява на половина
например : Къща = 1 година , Къща + Детелина = 6 месеца
сезони :
спатия - пролет
купа - лято
пика - есен
каро - зима
20.03.12 8:38
ema_sl

коментар на ema_sl от 20.03.2012 0:02

Картите от колодата Ленорман, да го обсъдим
1.Конник - Девет Купа
В областта на отношенията - в зависимост от околните карти - или съобщение или бързо развиващи се събития
В бизнес въпроси / финанси / - получаване на важна нова информация , телефонни разговори , местни пътувания , символ на посланик , куриер
Здраве - Главата и лицето . всички комуникационни системи в тялото - кръвоносната система , вегетативната нервна система. Като цяло в задоволително състояние , но има риск от вирусни заболявания на дихателната система.
2.Детелина - Шест Каро
В областта на отношенията - надежда за разбиране , възможност за развитие
В бизнес въпроси - малка печалба , нужно е полагане на усилия
Здраве - омекотява заболяване ; също и обърнете съм хомеопат или физиотерапевт
като цяло омекотява лошите карти.
3.Кораб - Десет Пика
В областта на взаимоотношенията - благоприятни промени , празник , романтика но също и флирт , неангажираща връзка на път.
Бизнес/финанси - пътувания , комуникация с чуждестранни партньори , също натрупване на богатство чрез търговия
Здраве - кръвоносната система , промяна в статута , ако няма нежелани карти - подобрение , но в комбинация с Коса ; Кръст или Ковчег може да вещае много лошо здравословно състояние
4.Къща - Поп Купа
на последна позиция в сравнение с питащия - родителите все още имат влияние над питащия, следва традициите. Бъдеща позиция - чудесен дом.
Взаимоотношения - Стабилност , традиция , традиционност , сериозно създаване на семейство , но също и силно влияние на родителските стереотипи на поведение
Бизнес / Финанси - стабилна позиция , понякога може да означава буквално недвижими имоти .
Здраве - символизира тялото като дом за душата / чувства се добре в кожата си /. Общо казано - стабилно здраве , но също и консервативни методи за лечение.
5.Дърво - Седем Купа
тази карта изобразява Дървото на Живота - символ на сила , здраве , щастие , устойчивост , мъдрост.
Дървото символизира растежа , стремежа за развитие на човека, в позиция на миналото - питащият вече е намерил своето място в живота.
Взаимоотношения - бъдещи отношения , които ще се развият благоприятно . дълбоки чувства
Бизнес - Успешен бизнес , стабилен доход , силна позиция - здравина
Здраве - добро здраве , тялото има сила да се справи с всяка болест. Стабилна имунна система
6.Облаци -Поп Спатия
те символизират нежелателни събития , но ние трябва да помним че дъждът отмива всичко излишно , повърхностно и неестествено. Може да се окаже , че бъдещите събития ще ви помогнат да започнете нов етап от живота си. Облаците имат светла и тъмна страна - стоящата в непосредствена близост карта до тъмната страна символизира настъпващите неприятности .Ако светлата страна на картата е до картата на питащият / Сигнификаторът / това е добра поличба ( всяко зло за добро )
Взаимоотношения - тестване на силата на чувствата , неблагоприятни обстоятелства , трябва да се потърси подкрепа вътре в себе си , да се допита до съвестта си.
Бизнес - Рискова ситуация , губеща , по независими от питащия обстоятелства.
Здраве - може да символизира продължително заболяване ; също и кръвни съсиреци.
7. Змия - Дама Спатия
в библейски смисъл - съблазън , изкушение, но също и провокативност./ жезълът на Моисей се превръща в змия / В много древни религии - символ на обновление и подмладяване , но също и мъдрост. Бъдете внимателни в своите действия и разговори , като цяло Змия олицетворява лукавство , ревност , лицемерие , изневяра , измяна - основен символ на греха , но от друга страна - основен символ на интелигентност и мъдрост / медицинският знак е змия върху бокал; Хипократовата клетва / . Женската змия означава познаване на живота. Характера на тази карта трябва да се изучи много внимателно - за всеки тя се приема различно.
Отношения - в проучването на поява на романтични отношения Змия символизира сексуалната енергия. Тази енергия може би е в основата на тези взаимоотношения и основният мотив за действия
Бизнес - символизира предателство , неочакван удар
Здраве - символизира Ескулап - богът на изцелението. При прогнозиране на хода на заболяването може да се разглежда като благоприятно . Като изключим комбинациите с Коса и Ковчег
8.Ковчег - Девет Каро
Отношения - ''Смърт'' на отношенията, дори ако не е окончателна раздяла или развод със сигурност осезаемо охлаждане на чувствата
Бизнес - големи загуби , лош завършек , безнадеждност , предупреждава за разпадането на цяло предприятие.
Здраве - изключително неблагоприятна карта, може да вещае дори смърт; съветва за хоспитализация или поне консултация с лекар , преглед.
9.Букет/Цветя - Дама Пика
тази карта има няколко значения -
*. след неблагоприятна карта - помирение
* . щастие, задоволство, успех във всички ежедневни дейности
*. подарък
*. друга жена - по млада , също и съперница
Взаимоотношения - приятна изненада в делата на сърцето. Отношенията могат да започнат между двама души или да им се даде нов тласък.
Бизнес - Увеличение на доходите , спонсорство , изключително благоприятни обстоятелства
Здраве - символизира красотата ; когато има заболяване предвещава бързо възстановяване , може да съветва метод на лечение с билки , естествени средства.
10. Коса - Вале Каро
тази карта предвещава опасност , която може да бъде избегната , ако около нея има благоприятни карти, на разстояние от картата на питащия ( отговора ) да не се рискува излишно. Но в духовен план Коса символизира ''раждането'' и ''смъртта'' , поредица от време / верига от събития / , настъпил е момента за вземането на важни решения. Съседните карти дават информация за характера на опасността.
Взаимоотношения - конфликт , обтегнати отношения , дори тяхното прекъсване.
Бизнес - Остра , опасна ситуация . Голям риск от загуби.
Здраве - предупреждава за опасност от нараняване , хирургическа намеса.
11.Метла - Вале Спатия
ако е в близост до Сигнификатора - вътрешен конфликт , нечиста съвест.
Взаимоотношения - раздор ; спор между баща и деца , семейни конфликти , липса на разбирателство , ненадеждно приятелство , нещастен романс , злощастен брак .Сериозен скандал.
Бизнес - в конфликт със сътрудници и колеги , разрив на единомислието . Понякога - конфликт с началниците , съкращения.
Здраве - тази карта се разглежда като неблагоприятна - дава опасен подход на заболяването ; също - заболяване на нервната система.
12.Сова / Птици - Седем Каро
Взаимоотношения - разочарования или събития , които водят до преоценка на ценностите , разбиранията или връзката им. Птици - карта на съмнение и несигурност.
Бизнес - трябва да се внимава.Може да е направен погрешен избор или е на път да се вземе погрешно решение. Финансите трябва да се следят. По-добре е да се въздържат от вземането на решения или предприемането на действия.
Здраве - трябва да се обърне внимание. никога не е излишен един преглед.
13. Дете - Вале Пика
начало на път , богат избор от опции, нови идеи, символизира доверие и хармония. Съвсем естествено тази карта може е и да предвещава раждането на дете.Ако заобикалящите карти са ''лоши'' говори за прекомерна доверчивост , наивност също и инфантилност.
Взаимоотношения - чисти романтични отношения. в самото начало, в раждането на ''сериозният смисъл'' , но в комбинация с лоши карти - инфантилност , духовна незрялост , понякога се говори директно за раждането на дете
Бизнес - в началото ( не се знае) ; питащият не притежава всички необходими знания , но никога не е късно да ги придобие . Понякога е по-добре да се започне от нулата.
Здраве - Изостаналост , аборт. спиране на функции или органи, може да се избегне ако последват благоприятни карти.
14. Лисица - Девет Спатия
хитрост , нечестност. Понякога ако лисицата е до мъж - верен приятел , ако е до жена или Букет - опасност.
Взаимоотношенията - чрез лукавство да се примами. не бъдете прекалено доверчиви; интриги , дребни лъжи и измами , понякога индикира изневяра
Бизнес - хитрост и находчивост , които за в плюс за бизнеса , но също и бъдете внимателни и нащрек.
Здраве - картата предупреждава за трудно откриваеми заболявания и погрешни диагнози - медицинска грешка. Понякога високата температура предупреждава.
15. Мечка - Десет Спатия
покровител , благородство , смелост , но до неблагоприятни карти символизира желанието на други да нанесат зло на питащия,въз основа на завист;ревност;лична неприязън.(врагът е хитър и може да се преструва на приятел)
Взаимоотношения - покровителство , грижи , попечителство. В зависимост от ситуацията - питащият може да получава внимание и подкрепа , да бъде обгрижван или точно обратното - той да е този, който дава повече. / дори в излишък /
Бизнес - сериозен бизнес , наличие на силни и влиятелни партньори. Силна позиция
Здраве - ''Силен като мечка'' добро здраве , организмът има сили да се справи със заболяването.
16. Звезди - Шест Купа
също като при Таро / Големият Аркан - 17. Звезди / символизира надежда и вдъхновение за бъдещ успех, в същото време предупреждава да не се главозамайваме. До благоприятни карти - редица от успехи , съответно до неблагоприятни - серия от неприятности.Ако картата е далеч от картата ''иска'' или Сигнификатора това означава че желанието на питащия е изпълнено.
Взаимоотношения - романтика , възвисяващи чувства , понякога - чисто платонична връзка . могат да се опишат като - ''звезда и поклонник''
Бизнес - картата на Звездите е много далеч от материалната сфера , тясно свързана с нови развития ,открития ; откривания на нови хоризонти. Приходите са възможни в дългосрочен план. Кандидат - дълбоки планове.
Здраве - състоянието на здравето е доста задоволително , с болестта - перспектива с по-бързо възстановяване. при лечение - физиотерапия.
17. Щъркел - Дама Купа
щастие на дома, циклични промени, но също и вярност към принципите , придържане към традицията. в комбинация с лоши карти може да посочат промени към по-лошо.
Взаимоотношения - Начало на такива или ако вече са започнати - достигане на нов етап във отношенията. До картата на Питащият може да извести важни промени за жената , раждането на дете, при семейни отношения също индикира раждане.
Бизнес - дълги пътувания , добри пътувания , доходна търговия , успешно задгранично партньорство.
Здраве - промяна към по-добро . понякога съветва да отделите време за себе си - СПА процедури , почивка , разходка сред природата , смяна на обстановката , ''глътка свеж въздух''
18. Куче - Десет Купа
при хубави карти - късмет , заобиколена от лоши карти - приятели, на които не може да се разчита, ненадеждни партньори, недостатъчност.
Взаимоотношенията - искрено приятелство,което може да се развие в една възвишена и чиста любов. Лоялност, готовност за жертва.
Бизнес - надеждна обстановка. добри отношения на шеф - подчинен. Нещата ще вървят добре, ако слушате съвестта си.
Здраве - рехабилитация , заздравяване на рани, съветът е да се използват най - популярните методи и природни лекарства.
19. Кула - Шест Пика
няма нищо общо с карта 16.Кула при таро. Кула в колодата на Ленорман символозира стабилност, издръжливост, устойчивост. Много често символизира дълголетие и щастие; въпреки това в комбинация с лоши карти - недостатъчност , болест , нестабилност , липса на средства. Карта попаднала между Кулата и Змията - пита се майката на Питащият.Ако карта е близо до картата ''молба'' - резултатът е близо.
Взаимоотношения - традиционни отношения , но без силни емоции , стабилност , практичност ; '' над чувствата сетивата ''
Бизнес - добър стабилен бизнес ; стабилна позиция ; малък , но стабилен доход
Здраве - Дълголетие , Стабилност. В зависимост от заобикалящите карти - може да се стабилизира , но също и хронично заболяване.
20. Градина / Парк - Осем Пика
запознанство с нови хора , развлечения ; символ на празник , щастие и забавление; от друга страна - неоснователни илюзии , ексцентричност , прекомерно самодоволство и самоувереност.
Взаимоотношения - не може да даде дълбоки чувства и '' африканска страст ''. Тази карта описва отношенията по скоро като едно съвършено обединение между двама равни партньори. В най - лошият случай бракът се основава на мнението на хората.
Бизнес - късмет във всеки вид партньорски дейности, запознанства.
Здраве - тази карта може да се счита за благоприятна .В комбинация с лоши карти обаче, тази карта може да говори за невротизъм , склонност към истерия
21. Планина / Гора - Осем Спатия
символ на неподвижност , но и трудности с които трябва да се изправи питащият.Желание за преодоляване , но също и може да се изкачи бързо до върха, но и да падне от високо. Предупреждава да не се избързва.
Взаимоотношения - празнота , неразбиране , липса на перспективи в отношенията
Здраве - предвещава големи проблеми и непреодолими пречки , но до благоприятни карти може да означава качване '' на върха ''
22. Път - Дама Каро
известява важно решение , кръстопът , трябва да се прояви отговорност ; до благоприятни карти - да се прояви предпазливост и нищо лошо няма да се случи.
Взаимоотношения - несигурна ситуация , трудно е да се определят чувства , някой трябва да направи своя избор. Понякога може разкрива '' любовен триъгълник ''
Бизнес - поява на нови тенденции за развитие.Но понякога трябва да ''хвърлиш зад гърба си , за да намериш пред себе си ''
Здраве - неопределеност. зависи от адекватността на лечението.
23. Мишки/Плъхове - Седем Спатия
Взаимоотношения - преследване на личните интереси , незачитане на интересите на партньора , неправилна комуникация , липса на дисциплина , лоши желания и склонности / понякога несъзнателни / .
Бизнес - голям проблем , разпределение на делата , финансова загуба или кражба , безскрупулни партньори.
Здраве - тежко протичане на заболяването , необратими промени в организма , тази карта може да бъде знак за стомашни или храносмилателни проблеми.
24. Сърце - Вале Купа
Взаимоотношения - появата на нови такива , нови емоции , ако връзката вече е създадена - увеличаването на взаимните чувства и обич. Тази карта символизира силните чувства, независимо от перспективите тези отношения ще се помнят цял живот.
Бизнес - всичко е в основата не на качества , а на отношения - симпатии; антипатии. Решения , повлияни от временния импулс, не от логиката.
Здраве - в комбинация с лоши карти - сърдечни проблеми или болезнено удоволствие
25.Пръстен -Асо Спатия
Взаимоотношения - Брак , ангажимент , създаване на стабилни отношения ; взаимни задължения; партньорство. В някои случаи - близко приятелство,което играе важна роля в живота на Питащия.
Бизнес - сключване на споразумение , ако няма опровергаващи карти - успешно партньорство.Тази карта ни разказва за отношенията , в които не се поема никаква отговорност.Изисква се отговорност и сериозност.
Здраве - нужно е да се следват инструкциите на лекуващият. Цялостно картата е благоприятна.
26. Книга - Десет Каро
Взаимоотношения - тайна любовна връзка с един много сложен и сдържан човек , но тези отношения може да имат едно чудесно бъдеще.Бъдете внимателни към партньора си и открийте вътрешната му красота , под тайнствената обвивка.
Бизнес - по-задълбочено изучаване, проучване. Понякога може да се приеме като указание за продължаване на образуванието.
Здраве - може да индикира скрити заболявания , трудна диагноза , проблеми с визията.
27. Писмо - Седем Пика
Взаимоотношения - запечатано писмо , отнасящо се само за двама души. може да е обяснение в любов или разкриване на тайна.
Бизнес -бизнес писмо , дневен ред , доклади , договори.
Здраве - неутрална карта
28. Кавалер - Асо Купа
картата олицетворява питащият , ако той е мъж. Когато Питащият е жена - съпруг,любовник,приятел, също баща , син.
Взаимоотношения - картата се тълкува според заобикалящите карти.
Бизнес - поема отговорност
Здраве - ако се гадае на мъж - мъжките полови органи , проблеми в сексуалната сфера, ако питащият е жена - хормонален дисбаланс
комбинация
Кавалер + Дама + Пръстен = Отличен съюз
Пръстен + Дама + Кавалер = Родители.
29. Дама - Асо Пика
картата олицетворява питащият, ако е жена. Когато Питащият е мъж - майка , съпруга, любовница.
Взаимоотношения - зависи от заобикалящите карти
Бизнес - разчитат повече на интуиция и инстинкт. Понякога може да посочи жена, играеща важна роля.
Здраве - ако питащият е жена - проблеми в сексуалната сфера, ако е мъж - хормонален дисбаланс
30. Лилии - Поп Пика
Добродетел , но също и интимност ( секс ) , веднага след картата на питащият - високо покровителство , силна подкрепа ( любимата ) , но ако картите са лоши може да означава позор , конфликт , несигурност , чувство на неудовлетвореност .
Взаимоотношения - романтизъм , ентусиазираност , чувства
Бизнес - рицарски дух , честност ,може да се изгради страхотна кариера
Здраве - Благоприятна карта , успешно лечение
31. Слънце - Асо Каро
смекчава отрицателното влияние на негативните карти
Взаимоотношения - Любов , искрени и сърдечни отношения, няма място за егоизъм и измама. Това не е моментен импулс от страст или хоби - зрели чувства и сериозни намерения.Себереализация чрез допълване от половинка.
Бизнес - успех , добри и стабилни доходи
Здраве - приятелска карта показател за добро здраве и успешно лечение
32.Луна - Осем Купа
женското начало , преобразуването.
Взаимоотношения - картата е силно зависима от околната среда, ако следващите карти са благоприятни - спокойствие , уют , грижовно семейство, но ако е заобиколена от лоши карти - нестабилност, непостоянство , потребителско отношение към хората
Бизнес - традиционализъм. на този етап не бива да се извършват никакви обновления, има малки печалби.
Здраве - може да предупреждава за гинекологични заболявания.
33. Ключ - Осем Каро
Взаимоотношения - решение на проблемите. еманципация
Бизнес - успешен проект, нестандартно решение
Здраве - като цяло благоприятна карта
34. Риби - Поп Каро
Взаимоотношения - добри,дълбоки чувства , но и материално съобразяване
Бизнес - печалби
Здраве - до неблагоприятни карти показват продължително заболяване.
35.Котва - Девет Пика
Взаимоотношения - лоялност,доверие,стабилна връзка. До неблагоприятни карти - скука и пресищане
Бизнес - солидна основа , добра материална база
Здраве - стабилно състояние
36. Кръст - Шест Спатия
Взаимоотношения - предстоящи изпитания за силата на любовта.понякога тежки задължения,които трябва да се поемат
Бизнес - нещата ще вървят от лошо към по-лошо. По - добре е да се почне отначало .
Здраве - тежка болест.Относно времевите комбинации има една малка тънкост на която попаднах - 12.Совата/Птиците удвояват времето
например : Къща = 1 година , но Къща+Птици = 2 години
Лили = 6 месеца , но Лилии + Птици = 1 година
докато при 2.Детелина времето се скъсява на половина
например : Къща = 1 година , Къща + Детелина = 6 месеца
сезони :
спатия - пролет
купа - лято
пика - есен
каро - зима
допълнение към комбинациите на Ленорман и времето
* Кавалер - април
* Дама - май
изрових немски сайт с комбинации - http://www.feuerfunke.de/
21.03.12 14:23
ema_sl

коментар на ema_sl от 20.03.2012 8:38


допълнение към комбинациите на Ленорман и времето
* Кавалер - април
* Дама - май
изрових немски сайт с комбинации - http://www.feuerfunke.de/
Gipsy подравняване ( Голяма подредба Ленорман ) - Бъдещето е пред картата на питащият (сигнификаторът - 28.Кавалер - ако е мъж , 29.Дама - ако е жена) , миналите събития се намират на гърба на картата на Питащия. Картите над Сигнифакора индикират или действителни настоящи събития , или планирани такива , или които предстоят в близко бъдеще. Следователно вертикална линия е границата между настоящето и бъдещето. Картите под Сигнифакора индикират това , което Питащият ''потъпква'' тези събития или чувства , които таи вътре в себе си или се опитва да забрави.
Метод на разчитане на подредбата :
1*) Разглежда се т.нар. ВЪТРЕШЕН КВАДРАТ - Осем карти в непосредствена близост до картата Сигнификатор ( обикновено 3 над него, 1 зад него , 1 пред него и 3 под самата карта на питащия )
2*) Цигански Кръст - съобщението е скрито между всички карти поставени хоризонтално , вертикално и по диагоналите на тези карти ( които са най - близо до Сигнификатора )
3*) Диагонали - допълнителна информация за изучаване на миналото и бъдещето .
- наличието на Горни диагонали индикира съзнанието , плановете и приятелското отношение
- при наличие на Долни диагонали се изследват скритите мотивации и желания на питащия, всичко тайно и непонятно.
***************************
Картата Сигнификатор не винаги е в центъра, това също се взима под внимание
- Сигнификатора се измества на ляво : питащият е завършил важен период от време , завършил е един цикъл на развитие и сега е директор на своите мисли и планове за бъдещето. Миналото няма значение . Затворил е врата зад себе си и отваря нова.
- Сигнификатора се измества дясно : питащият трябва сам да разбере миналото си , да анализира миналите събития , там е ключът за разрешаването на настоящият проблем. Бъдещето е неопределено , зависи от това какви действия ще се предприемат сега.
- Сигнификаторът се измества нагоре : важна роля в живота на питащия са неговите чувства. Вероятно , в настоящият момент , той е в силата на несъзнаването ( Фройд за силата на несъзнаването - нереализирано влечение , желание , което е такова поради конфликт с изискванията на социалните норми на поведение )
- Сигнификаторът се измесва надолу : питащият е в състояние реалистично да прецени какво се случва и може да контролира ситуацията. Въпреки това , ако над Сигнификатора картите са отрицателни , има възможност да се говори за прекомерни , несъществуващи , измислени проблеми и страхове. Излишна параноя.
21.03.12 16:22
ema_sl

коментар на ema_sl от 21.03.2012 14:23


Gipsy подравняване ( Голяма подредба Ленорман ) - Бъдещето е пред картата на питащият (сигнификаторът - 28.Кавалер - ако е мъж , 29.Дама - ако е жена) , миналите събития се намират на гърба на картата на Питащия. Картите над Сигнифакора индикират или действителни настоящи събития , или планирани такива , или които предстоят в близко бъдеще. Следователно вертикална линия е границата между настоящето и бъдещето. Картите под Сигнифакора индикират това , което Питащият ''потъпква'' тези събития или чувства , които таи вътре в себе си или се опитва да забрави.
Метод на разчитане на подредбата :
1*) Разглежда се т.нар. ВЪТРЕШЕН КВАДРАТ - Осем карти в непосредствена близост до картата Сигнификатор ( обикновено 3 над него, 1 зад него , 1 пред него и 3 под самата карта на питащия )
2*) Цигански Кръст - съобщението е скрито между всички карти поставени хоризонтално , вертикално и по диагоналите на тези карти ( които са най - близо до Сигнификатора )
3*) Диагонали - допълнителна информация за изучаване на миналото и бъдещето .
- наличието на Горни диагонали индикира съзнанието , плановете и приятелското отношение
- при наличие на Долни диагонали се изследват скритите мотивации и желания на питащия, всичко тайно и непонятно.
***************************
Картата Сигнификатор не винаги е в центъра, това също се взима под внимание
- Сигнификатора се измества на ляво : питащият е завършил важен период от време , завършил е един цикъл на развитие и сега е директор на своите мисли и планове за бъдещето. Миналото няма значение . Затворил е врата зад себе си и отваря нова.
- Сигнификатора се измества дясно : питащият трябва сам да разбере миналото си , да анализира миналите събития , там е ключът за разрешаването на настоящият проблем. Бъдещето е неопределено , зависи от това какви действия ще се предприемат сега.
- Сигнификаторът се измества нагоре : важна роля в живота на питащия са неговите чувства. Вероятно , в настоящият момент , той е в силата на несъзнаването ( Фройд за силата на несъзнаването - нереализирано влечение , желание , което е такова поради конфликт с изискванията на социалните норми на поведение )
- Сигнификаторът се измесва надолу : питащият е в състояние реалистично да прецени какво се случва и може да контролира ситуацията. Въпреки това , ако над Сигнификатора картите са отрицателни , има възможност да се говори за прекомерни , несъществуващи , измислени проблеми и страхове. Излишна параноя.
Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
22.03.12 7:15
rima


Gipsy подравняване ( Голяма подредба Ленорман ) - Бъдещето е пред картата на питащият (сигнификаторът - 28.Кавалер - ако е мъж , 29.Дама - ако е жена) , миналите събития се намират на гърба на картата на Питащия. Картите над Сигнифакора индикират или действителни настоящи събития , или планирани такива , или които предстоят в близко бъдеще. Следователно вертикална линия е границата между настоящето и бъдещето. Картите под Сигнифакора индикират това , което Питащият ''потъпква'' тези събития или чувства , които таи вътре в себе си или се опитва да забрави.
Метод на разчитане на подредбата :
1*) Разглежда се т.нар. ВЪТРЕШЕН КВАДРАТ - Осем карти в непосредствена близост до картата Сигнификатор ( обикновено 3 над него, 1 зад него , 1 пред него и 3 под самата карта на питащия )
2*) Цигански Кръст - съобщението е скрито между всички карти поставени хоризонтално , вертикално и по диагоналите на тези карти ( които са най - близо до Сигнификатора )
3*) Диагонали - допълнителна информация за изучаване на миналото и бъдещето .
- наличието на Горни диагонали индикира съзнанието , плановете и приятелското отношение
- при наличие на Долни диагонали се изследват скритите мотивации и желания на питащия, всичко тайно и непонятно.
***************************
Картата Сигнификатор не винаги е в центъра, това също се взима под внимание
- Сигнификатора се измества на ляво : питащият е завършил важен период от време , завършил е един цикъл на развитие и сега е директор на своите мисли и планове за бъдещето. Миналото няма значение . Затворил е врата зад себе си и отваря нова.
- Сигнификатора се измества дясно : питащият трябва сам да разбере миналото си , да анализира миналите събития , там е ключът за разрешаването на настоящият проблем. Бъдещето е неопределено , зависи от това какви действия ще се предприемат сега.
- Сигнификаторът се измества нагоре : важна роля в живота на питащия са неговите чувства. Вероятно , в настоящият момент , той е в силата на несъзнаването ( Фройд за силата на несъзнаването - нереализирано влечение , желание , което е такова поради конфликт с изискванията на социалните норми на поведение )
- Сигнификаторът се измесва надолу : питащият е в състояние реалистично да прецени какво се случва и може да контролира ситуацията. Въпреки това , ако над Сигнификатора картите са отрицателни , има възможност да се говори за прекомерни , несъществуващи , измислени проблеми и страхове. Излишна параноя.
Ема сл, благодаря ти за новата информация, която всеки ден качваш в сайта относно колодите Ленорман.
Лично аз, предпочитам да не използвам т.н. сигнификатор, т.е. той да не е изваден предварително. Оставям картата на Дамата или Кавалерът в подредбата и в зависимост от позицията в която излезе правя тълкуване, мисля, че така се дава повече инфо.
Използвам само една подредба с предварително изваден сигнификатор, може би подобна на описаната от теб. Класиката, която се използва и в обикновените карти: Минало, настояще и бъдеще, една карта под сигнификатора, 3 над него-бъдеще, 2 от двете му страни за настояще, и 3 под него-минало.
Описанието на рожденната си карта, може да се сметне по същият начин и с колодата Таро, гледатат се Големите аркани.
24.03.12 17:13
ema_sl

коментар на rima от 22.03.2012 7:15


Ема сл, благодаря ти за новата информация, която всеки ден качваш в сайта относно колодите Ленорман.
Лично аз, предпочитам да не използвам т.н. сигнификатор, т.е. той да не е изваден предварително. Оставям картата на Дамата или Кавалерът в подредбата и в зависимост от позицията в която излезе правя тълкуване, мисля, че така се дава повече инфо.
Използвам само една подредба с предварително изваден сигнификатор, може би подобна на описаната от теб. Класиката, която се използва и в обикновените карти: Минало, настояще и бъдеще, една карта под сигнификатора, 3 над него-бъдеще, 2 от двете му страни за настояще, и 3 под него-минало.
Описанието на рожденната си карта, може да се сметне по същият начин и с колодата Таро, гледатат се Големите аркани.
просто се опитвам да улесня и останалите момичета при собствено тълкуване на Ленорман , като споделя информацията , която аз съм открила за тези карти :) :) :) , защото на мен ми беше много трудно докато изобщо открия такава. ;) ;) ;) :) :) :)
26.03.12 14:59
ema_sl

коментар на ema_sl от 21.03.2012 16:22


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
Ленорман


предварително се извинявам че е на руски :Любов и отношения

1) Всадник - Новые отношения, хорошая коммуникация, новости от любимого человека. Может означать мужчину. Знакомство через Интернет, телефонные разговоры.
2) Клевер - Отношения приносят радость, успех и деньги. Удача через любимого человека.
3) Корабль - Расставание с любимым человеком, совместная поездка, отношения только начинаются, разность характеров и интересов, люди живут далеко друг от друга, иностранец.
4) Дом - Желание создать семью, серьезные отношения, стабильный союз. При негативе – в отношения вмешиваются родственники.
5) Дерево - Стабильный союз, но не хватает драйва, движения и эмоций. Консерватизм.
6) Тучи - Отношения вызывают сомнения, обиды, ссоры. Люди то сходятся то расходятся. Переживания.
7) Змея - Либо сильное сексуальное стремление, либо измена, обман со стороны любимого человека. Соперники, манипуляция, шантаж.
8) Гроб - Развод, вдовство, чувств нет, сильная обида, в отношениях много негатива.
9) Букет - Конфетно-букетный период, много романтики, подарки. Эмоциональное единство. Общие интересы.
10) Коса - Неожиданный разрыв, непонимание, отторжение. Большую роль играют деньги в отношениях. Возможно, кто-то активно пытается разрушить этот союз.
11) Метла - Ссоры, конфликты, драки. Может быть разрыв, но не окончательный.
12) Совы - Депрессия из-за отношений, человек закрывается, не хочет идти на контакт. Один интроверт, а другой экстраверт.
13) Ребенок - Отношения только начались, много инфантилизма. Нет опыта в любви. Возможно обозначает ребенка, который может либо мешать либо помешать союзу. Смотри соседние карты.
14) Лиса - Обман, измена, хитрость, преследование своих интересов в отношениях.
15) Медведь -Сексуальная совместимость, союз очень страстный. Кто-то выступает в роли защитника (чаще всего мужчина). Появление стильного мужчины в отношениях, который может помочь или помешать.
16) Звезды - Духовный союз, родство душ, нежность, творческие отношения. Но существует элемент нестабильности.
17) Аист - Перемены, желание жить вместе, свить гнездо, переезд к любимому человеку. Рождение детей, беременность.
18) Собака - Преданность и верность в отношениях. Иногда ревность (при негативных картах).
19) Башня - Служебный роман, отношения больше деловые, чем любовные. Сильно влияет работа на партнеров. Некоторая официальность.
20) Сад - Активные отношения, много времени люди проводят в обществе. Сильное влияние друзей (как хорошее, так и не очень).
21) Гора - Холодность, отчуждение, препятствие (смотри по соседним каратам какое). Люди слишком разные, никто не хочет идти на уступки.
22) Развилка - Важный выбор – оставаться с человеком или разойтись. Сомнения и нерешительность. Нужно принять решение. Либо реальное расхождение.
23) Крысы - Меркантильные отношения, зависть, хитрость и подлость. Один использует другого. Неразделенная любовь!
24) Сердце - Самая лучшая карта на любовь. Идеальный союз, искренние чувства, любовь.
25) Кольцо - Заключение брака, или решение жить вместе. Вообще желание серьезных отношений.
26) Книга Обучающий союз, кармический брак. Один чему-то учит другого. Но, тайны, секреты. До конца люди не открываются.
27) Письмо - Желание больше общаться, при негативных картах общение затруднено. Получение известий от любимого человека, переписка. Заключение контракта.
28) Мужчина - Сильное влияние мужчины.
29) Женщина - Сильное влияние женщины.
30) Лилия - Покровительство, партнер выступает, как ангел-хранитель. Отношения очень высокие, духовные. При негативе – проблемы в сексе.
31) Солнце - Очень яркие и эмоциональные отношения. Радость, удовольствие. При негативе – эгоизм кого-то из партнеров.
32) Луна - Материнский инстинкт, отношения ребенок – родитель, чрезмерная забота. Опасность обманов и измен. Магическое влияние.
33) Ключ - Очень знаковые отношения, кармичекие. Решение многих проблем через этот союз.
34) Рыбы - Платоническая любовь. Деньги в этом союзе играют главную роль. При негативе – желание жить за чужой счет.
35) Якорь - Долгие отношения, которые приводят к браку. Стабильность чувств и эмоций. Очень хороший союз.
36) Крест - Карма, отработка через отношения каких-то проблем. Отношения судьбоносные, на них сложно влиять. Может означать разрыв, развод.Самореализация

1) Всадник Коммуникация, передача информации, почта, курьеры, Интернет, работа со словом (писатель, редактор, издатель). Компьютеры, программист.
2) Клевер Сад, огород, финансы, биржа, акции. Травник. Фармацевтика.
3) Корабль Туризм, перевозка грузов, стюардесса, моряк, такси.
4) Дом Строительство, архитектура, дизайн. Работа на дому, няни. Работа с недвижимостью.
5) Дерево Деревообрабатывающая промышленность, лес, биолог, работа в с/х. Мебельное производство.
6) Тучи Информационная деятельность. Все, что связано с передачей информации, метеоролог, авиация
7) Змея Фармацевт, врач, травник. Психолог. Серпентолог.
8) Гроб Ритуальные службы, закрытые организации, милиция, военные, маги, психологи
9) Букет Флорист, дизайн, сфера красоты (парикмахер, стилист), пошив одежды. Работа руками. Художник.
10) Коса Финансы, банки. Хирурги. Работа с металлом. Ювелир.
11) Метла Очистительные сооружения. Сфера обслуживания, ЖЭК, уборка помещений. Прачечные, химчистки.
12) Совы Ученый, наука, психолог, психотерапевт. Врач. Преподаватель, учитель.
13) Ребенок Педагогика, работа с детьми.
14) Лиса Пошив меховых изделий, продажи, дипломатия. Театр, кино.
15) Медведь Охрана, милиция, военные.
16) Звезды Творчество, писатель, театр, кино. Звезды говорят, что у человека нет какого-то одного предназначения в профессии.
17) Аист Туристический бизнес, перевозки, такси. Акушер гинеколог, работа с младенцами, в роддоме.
18) Собака Ветеринар, работа с животными. Охранные организации.
19) Башня Менеджер, работа в офисе. Строительство. Бумажная работа. Бухгалтер, нотариус. Чиновник.
20) Сад Общественная деятельность .Шоу-бизнесс. Работа в крупных организациях. Реклама, PR, продвижение товара. Гостиницы, рестораны.
21) Гора Ювелир, добывание полезных ископаемых, альпинизм. Спорт, особенно рискованный.
22) Развилка Путешествия, туризм.
23) Крысы Работа на складе, закупщик, оптовая торговля. Работа под землей – шахтеры, метро и т.д.
24) Сердце Бюро знакомств, сваха. Кардиология. Психолог. Вообще любая работа, где требуется эмпатия и помощь людям.
25) Кольцо Нотариус, ЗАГС, менеджер, страховой агент.
26) Книга Педагогика, школа, учитель. Наука. Писатель. Работа со словом.
27) Письмо Почта, передача информации, сотовые телефоны, Интернет. Смотри Всадник. Работа с бумагами, цифрами. Бухгалтер.
28) Мужчина «Мужская» работа
29) Женщина «Женская» работа
30) Лилия Духовная деятельность, меценат, религия, целительство. Работа с цветами.
31) Солнце Руководитель, не важно где. Творчество.
32) Луна Творчество, писатель, актер, дизайнер. Психолог, ясновидящий.
33) Ключ Недвижимость, строительство. Мелкая работа руками (ювелир, часовщик и т.д.).
34) Рыбы Финансовая деятельность, банк. Экономист.
35) Якорь Моряк, работа связанная с путешествиями. Смотри корабль.
36) Крест Религия, церковь, оккультная работа. Гипнотизер. Маг.

описание на рождена карта :

1 ВСАДНИК

Рожденный на единице – символ странствующего рыцаря. У него нет корней, его ничто не сдерживает на земле. Он пустился в путь в поисках идеала из своих грез. Человек, носящий эту нумерологию, может стремиться покинуть свою страну. Достаточно благоприятная нумерология. Успешное развитие дела. Профессия связана с командировками, средствами связи, компьютерами. Генератор новых идей и мыслей в деловых вопросах, не консерватор. В жизни все события развиваются очень быстро.

В медицинских вопросах уязвимы голова и лицо, все системы связи в организме – кровеносная система и вегетативная нервная система. Риск воздушно-капельных инфекций.

В семейной жизни подразумевается не один брак.

2 КЛЕВЕР

Стебелек клевера с тремя листочками – символ Большой Троицы. В нем текут соки огромной жизненной силы. Человеку непременно сопутствует удача, как в любви, так и в повседневных делах. Клевер приносит счастье и удачу, вселяет надежду и оптимизм, придает мужество и уверенность, а уныние и депрессия отступают. Все мечты исполнимы, даже самые невероятные. Сила – в простоте и естественности, это шанс добиться успеха. Чтобы реализовать его надо приложить еще много труда. Шанс небольшой прибыли. Успех в предприятиях связанных с сельским хозяйством.
Взаимоотношения: Надежда на взаимопонимание, приносит простое безыскусное тихое земное счастье, покой и уют.
В деловых вопросах: Шанс небольшой прибыли, необходимо приложить много усилий для развития дела. Успех предприятий связанных с сельским хозяйством.
В медицинских вопросах: Смягчает течение болезни. Совет пользоваться услугами гомеопата или фитотерапевта. Лечиться народными методами.

3 КОРАБЛЬ

Корабль под парусами – символ движения против течения, проявление инициативы, нарушение сложившегося равновесия, также надежда на возможность изменить ситуацию в лучшую сторону. Любитель перемен и новых впечатлений. Автомобилист и любитель автотранспорта. Профессии, связанные с командировками и постоянным движением. Работа в офисе не подходит.
В вопросах взаимоотношений: Любитель курортных романов, легкого флирта, ни к чему не обязывающих знакомств в дороге. Непостоянство.
В деловых вопросах: Деловые поездки. Связи с заграницей. Приобретение богатства через торговлю. Негоцианство. Финансовые успехи через деловые связи.
В медицинских вопросах: Символизирует кровеносную систему. Опасность гипертонии или гипотонии.

4 ДОМ

Дом- хранилище мудрости. Успех в любом деле. Вы не будете одиноки в жизни. Эта нумерология дает ощущение безопасности и надежности. Родительский дом всегда будет иметь огромное влияние. Следование традициям. Самоуверенность, готовность стать на защиту своих убеждений. Главное в жизни – семья, домашний очаг, повседневные заботы. Дом- символ покоя, уверенности в собственных силах, основанной на опыте и знаний.
Во взаимоотношениях: Стабильность, устойчивость, традиционность. Один брак. Сильное влияние родительских стереотипов на поведение. Работа связана со строительством и недвижимостью. Создание фундаментальных построек.
В деловых вопросах: Дом указывает на стабильное положение дел, устойчивые позиции.
В медицинских вопросах: Дом символизирует тело, как место жительства души. Здоровье стабильное, применять только консервативные методы лечения.

5 ДЕРЕВО

Дерево – является символом хорошего здоровья. Оно символизирует рост и развитие, крепкое состояние дел человека, жизненная энергия. Материальное начало. Представляет дерево жизни, символ силы и радости существования. Его твердость и устойчивость символизирует зрелость, мудрость жизни, благоразумие и способность к самоанализу. Жизнелюбие. Оптимизм, в позиции будущего несомненный успех. В прошлом прочная база, устойчивость позиций. Говорит о хороших способностях. Мощной потенциальной силой.
Здоровье – витальность. Большие внутренние ресурсы. У вас есть силы и возможности для осуществления желаний.
В вопросах взаимоотношениях: Однолюб, одноженец. Любовь имеет сильные и глубокие корни.
В деловых: Успешное дело, стабильные доходы, основательность.
В медицинских вопросах: Крепкое здоровье. У организма есть внутренние силы справиться с любым недугом. Хороший иммунитет.

6 ТУЧИ

Туча, закрывающая на небе солнце символизирует, непреодолимые силы, внешние препятствия мешающие успеху. Туча антагонист солнца – символ зла. Тучи символизируют неприятности, недомогания и вообще нежелательные события. Но у них есть как темная, так и светлая сторона. Их жизнь превращается в черно-белую дорогу. Если он стоит на белой стороне, то все удачно, если же на темной, то неудачи преследуют его. Когда заканчивается черная сторона, сбрасываете ненужный балласт и начинаете новую жизнь. Переменчивое настроение. Переменчивый успех. Многоженец. Очень развитая интуиция.
Во взаимоотношениях: Постоянное испытание чувств на прочность. Необходимо искать опору внутри себя и спрашивать совета у своей совести.
В деловых вопросах: вы рискуете очень много потерять по независящим от вас причинах. Это могут быть политические события в стране, так и проблемы созданные компаньонами.
В медицинских вопросах: Хронические болезни. Символизирует тромбы и закупорку сосудов.

7 ЗМЕЯ

Часто трактуется как символ мудрости. Мифологический покровитель врачебного искусства. Змей по библейской традиции – символ сатаны, соблазнитель Адама и Евы, космический провокатор. Символ обновления и омоложения. Любитель пластических операций, так как она ежегодно меняет кожу. Вместилище зла, лести и предательства, лукавства и лжи. Чародейство красоты и стремительности, мудрости и мощи, символ греха и разврата. С другой стороны мы рассматриваем ее как символ ума и мудрости, кроме того, змея означает глубокое знание жизни.
В вопросах взаимоотношений: Гиперсексуальность, сексуальная энергия. Это может быть и фундаментом отношений и основным побудительным мотивом действий.
В деловых вопросах: Мудрость, ум, острота реакции и как минимум образованность, ненадежный партнер.
В медицинских вопросах: Змея- символ Асклепия, бога врачевания. Она дает совет применять интенсивную химиотерапию, в некоторых случаях применение ядов.

8 ГРОБ

Люди с такой нумерологией либо погибают в младенчестве, либо являются посланниками Высших сил. Их пребывание на земле человеческим разумом не объяснимо.

9 БУКЕТ

Цветок означает идеал красоты и возрождения, которые должны окончательно занять место похоти и вырождения. Символизирует счастье и радость, красоту роста. Удача во всех ежедневных делах. Хорошая карма. Означает любовь и внимание со стороны партнеров. Приносит подарки судьбы и не всегда речь будет идти о материальном подарке. Любовь и дружба – вот истинные ценности. В целом хорошее и ровное течение дел. Прекрасное настроение.
Успех в социуме, признание. Букет символизирует красоту и гармонию, указывает на созерцание прекрасного. Артистические натуры, но цветок быстро увядает и может являться символом временности.
В вопросах взаимоотношений: Непостоянство. Но в период ухаживания – просто идеал. Засыпает цветами и подарками. Ловит на лету любые желания. Женщина- букет, фейерверк. Полностью отдается своему чувству. Для ее любви не существует преград. Но все это временно. Увял букет – прошла любовь.
В деловых вопросах: Прекрасное течение дел, увеличение дохода, спонсорство. Крайне благоприятные обстоятельства.
В медицинских вопросах: Хорошее самочувствие. При болезни быстрое выздоровление. Совет использовать мягкие натуральные средства. Например – фитотерапия.

10 КОСА

Коса является символом рождения одного явления и умирания другого. Она несет конец жизни зерну, которое, в свою очередь, дает возможность для человеческой жизни. Коса представляет собой череду времени, цепь событий. Опасная нумерология, означающая опасность травм и несчастных случаев, несчастье. С несчастьем можно справиться, если человек предупрежден и принимает вызов судьбы. Вы рискуете потерять все: работу, положение, комфорт или значимые отношения. Только мудрое и осмотрительное решение позволит вам успешно противостоять одной из наиболее серьезных опасностей. В духовном плане коса может означать совет, что надо действовать решительно.
В вопросах взаимоотношений: Означает конфликт, разрыв взаимоотношений, крайне натянутые отношения.
В деловых вопросах: Острые даже опасные ситуации. Риск потери всего.
В медицинских вопросах: При любых болезнях необходимо срочное оперативное вмешательство. Предупреждает об опасностях в виде травм.

11 МЕТЛА

Это изображения креста из метлы и плети на фоне тернового венца, отсюда и проистекает значение: терновый венец- символ страдания, плеть- наказание, метла – очищение от всего лишнего. Эта нумерология означает возможное наказание за грехи предков. Метла предупреждает о конфликте и дисгармонии, ссор и раздоров. Метла несет разногласия и нервные переживания, ссоры.
Во взаимоотношениях: Раздор. Это может быть спор отцов и детей. Семейный конфликт и отсутствие взаимопонимания в отношениях. Ненадежная дружба, несчастный роман или неустойчивый брак.
В деловых вопросах: Ссора бывших единомышленников, партнеров. Непонимание с начальством, сокращение штатов.
В медицинских вопросах: Заболевания нервной системы, проводящих путей. Бурное и опасное течение болезни.

12 СОВЫ

Сова- символ ночного видения, проницательности и мудрости. Сова ночная птица. Она, как и летучие мыши была непременным участником таинственного ночного собрания. Сова известна как ведьмина птица, она присутствует на шабашах ведьм. С совами связывают непродолжительные неприятности, пустые хлопоты. Это символ сомнений, опасений, серьезных размышлений. Имея такую нумерологию никогда не надо спешить ни в личных делах ни в деловых. Надо вовремя остановиться и подумать, а верным ли путем мы идем. Это нумерология философского осмысления ситуации, глубоких размышлений и медитаций. На жизнь Совы не должны смотреть через розовые очки. В личной жизни Сова должна очень аккуратно относиться к нумерологии партнера, иначе жизнь пройдет в сомнениях и опасениях.
В деловых вопросах : Осторожно . Прежде чем принять решение просчитайте все варианты, и только потом принимайте решение.
В медицинских вопросах : Необходимо постоянно следить за своим здоровьем. Даже если нет видимых причин – не поленитесь пройти обследование.

13 РЕБЕНОК

Ребенок символизирует начало пути и богатство всех возможностей. Чистоту, открытость всему миру, доверчивость, но и наивность и неопытность. Благоприятная нумерология означающая доверие, нежность, гармоничные отношения, уважение в кругу друзей. Она обозначает, что это мягкий и добрый человек. Человек обладает чем-то невинным и райским. Отрицательные черты нумерологии – избалованность, безпечность, наивность, зависимость. Иногда может говорить о людях проводящих жизнь в ожидании чуда, которое сделает их счастливыми.
Во взаимоотношениях : Чистые романтические отношения. Серьезные чувства. Иногда инфантильность и незрелые чувства.
В деловых вопросах : Внимательно изучать все дела, которые вы не знаете. Вы не владеете всеми необходимыми знаниями, но учиться никогда не поздно. Иногда бывает полезно начать все с нуля.
В медицинских вопросах : Недоразвитие каких-либо функций или органов.

14 ЛИСА

Лисица – олицетворение коварства, символ огня. Это архетипичный образ хитрости и ловкости. Подчас лиса побуждает проявлять такие качества как хитрость, изворотливость, ловкость. Очень востребованная нумерология в наше время. Такой человек не пропадет, не затеряется в реалиях современного мира.
Во взаимоотношениях : Человек ловки и изворотливый в чувствах, ревнивый без меры но и любящий бесконечно.
В деловых вопросах : Хитрость и изворотливость, которая хороша для торговли. Совет держать хвост по ветру и ухо востро.
В медицинских вопросах : Лиса предупреждает о сложных, трудно диагностируемых заболеваниях. Иногда может намекать на врачебную ошибку. Повышенная температура тела.

15 МЕДВЕДЬ

Медведь- символ благородства, предрасположенность к широким жестам, доброты сильного к слабому, покровитель природы. Обычно с медведем связывают мощную, природную неуправляемую силу. Иногда он превращается в могучего покровителя. Медведь всегда приносит удачу, она может означать силу обращенную на служение высоким ценностям. Медведь – это символ высокого покровителя, влиятельного друга. Но не сердите медведя, он страшен в гневе.
Во взаимоотношениях : Покровительство, Забота, опека, берет на себя заботы о партнере и всячески ублажает его.
В деловых вопросах : Серьезный бизнес, наличие сильных и влиятельных партнеров, прочное положение.
В медицинских вопросах : «Силен как медведь». Нумерология указывает на способность справиться с любым недугом, за счет внутренних резервов организма.

16 ЗВЕЗДЫ

Бездонная тьма ночного неба усеянная искрами звезд всегда привлекала и манила человека. В лучших своих душевных порывах, мы поднимаемся вверх, к звездам. Как источник света в ночном небе, звезды являются символом духовного света, который пронизывает темноту. Многие из ваших планов под счастливой звездой. Многие ваши задумки будут реализованы. Все задуманное будет успешно реализовано. Вы чувствуете вдохновение и вам сопутствует успех. Творческий подъем иногда указывает на большие способности. Удача сопутствует начинаниям. Заманчивые перспективы. Звезды могут символизировать романтические идеалы, максимализм и желание достичь высот в любом деле, но остерегайтесь звездной болезни.
Во взаимоотношениях : Романтические отношения. Возвышенные чувства, иногда может говорить о платонических отношениях. Общение часто строится по схеме талант и поклонник.
В деловых : Перспективные начинания, далеко идущие планы, она связана с новыми планами и перспективами. Доходы возможны в далекой перспективе.
В медицинских вопросах : Физиотерапия, лечение магнитными и электрическими полями. Состояние здоровья- вполне удовлетворительное, при заболевании перспектива быстрого выздоровления.

17 АИСТ

Согласно книге «Левит» ветхого завета, Аист у древних евреев прекрасная видом птица, но не чистая, так как питается лягушками и насекомыми. Однако, тот факт, что аисты истребляют и опасных змей, вызывал особое почтение и уважение к этой птице. Нумерология доверчивого доброго, отзывчивого человека, очень любящего детей. Аист одновременно символизирует изменения и постоянство. Изменение внешних обстоятельств, а постоянство внутренних установок и ценностей. Ценит семейный очаг, родину. Указывает на верность жизненным принципам, следование традициям. Человек стремящийся к новым познаниям, верящий в справедливость.
Во взаимоотношениях : Аист – новые знакомства, морально неустойчив. Аиста можно удержать только свив уютное гнездышко.
В деловых вопросах : успешные будут дела связанные с заграничными партнерами. Длительные командировки, деловые поездки, торговые операции.
В медицинских вопросах : Крепкое здоровье, быстрое выздоровление. Лечение на курортах, на водах, в горах и лесах. Чистый воздух окажет исцеляющее воздействие.

18 СОБАКА

Собака является символом верности и храбрости. Символ постоянства, помощи и защиты. Базовое значение этого образа : защита надежность, самоотверженность, альтруизм – действия мотивируемые любовью. Собака это верный друг или надежный партнер , на которого вы сможете положиться, символизирует удачный исход любого задуманного дела. Собака редко становится отрицательной нумерологией. « Собака бывает кусачей , только от жизни собачей». Конечно же главная тема нумерологии – верность, служение идеалам.
Во взаимоотношениях : Искренняя дружба, которая может перерасти в высокую и чистую любовь. Верность, готовность к самопожертвованиям.
В деловых вопросах : Надежный компаньон, исполнительный подчиненный. Дела будут идти успешно, если ни при каких обстоятельствах не идти на сделку с совестью.
В медицинских : В реабилитационные процессы – хорошее заживление ран. Совет использовать народные методы лечения и естественные лекарства.

19 БАШНЯ

Как изолированная от мира место, башня символизирует философскую мысль. Башня – это самое прочное строение воздвигнутое человеком. Ее можно рассматривать как символ устойчивости. Стабильности. Все будет замечательно и человек доживет до преклонных лет в спокойствии и достатке. Как правило башня предсказывает долголетие и счастье, стабильность, устойчивость достигнутого положения. Темнемение, очень многое зависит от окружающей среды. Башня может давать характеристику человеку как неутомимого трудяги, с муравьиным упорством делающего свою работу.
Во взаимоотношениях: Прочные отношения длинною в жизнь, но без сильных эмоций. Стабильность практичность. Выше чувств.
В деловых: Хороший добротный бизнес. Устойчивое положение. Небольшой но стабильный доход.
В медицинских вопросах : Долголетие. Стабильность. При болезни быстрое выздоровление.

20 САД

Самый древний сад – это Эдем. Где наши прародители пребывали в состоянии беззаботности , первозданной чистоты и безгрешности. Сад символизирует земные и небесные удовольствия. Нумерология радости веселья и оптимизма. Сад связывают с приятным окружением, артистическим богемным обществом, открытый дом, полный друзей. В некоторых случаях будет указывать на значительное влияние общества на события в жизни. Это также нумерология иллюзий, блестящей внешности и экстравертных жизненных стилей. Возможность творческого роста, способность реализовать свое желание быть признанным или подняться по социальной лестнице.
Взаимоотношения : Сад не может дать глубоких чувств и африканских страстей. Отношения скорее похожи на прекрасный союз двух равноценных партнеров.
В деловых вопросах : Удача будет сопутствовать любым видам партнерской деятельности. Дела и нужные знакомства совершаются на презентациях и фуршетах. Следование моде и новым веяниям.
Медицинские вопросы : Заболевание кроется в невротичности и нервной системе. Для успешного лечения можно рекомендовать лечение в группах.

21 ГОРА

Горы символизируют препятствия на пути. Гора-это также знак неподвижности. Те препятствия , которые вам посылает судьба неизбежны. Только пройдя через испытания и лишения можно подняться на сияющие высоты. Гора как символ гигантских проблем, которые приводят вас в замешательство и которые не могут быть немедленно разрешены. Это могут быть люди или обстоятельства мешающие добиться желаемому. На преодоление горы требуется время. В этом нелегком пути поможет самообладание, воля и желание победы.
Во взаимоотношениях : Людей разделяет глухая стена непонимания, отсутствие перспектив в отношениях. Подходит только человек с соответствующей нумерологией.
В деловых вопросах : Негативная нумерология, предвещает проблемы и препятствия, но при благоприятных условиях может означать, что дела пойдут в гору.
В медицинских : Гора плохая в вопросах здоровья. Может указывать на препятствия в нормальном функционировании организма : тромбы, спайки и т.д.

22 РАЗВИЛКА

Перекресток или развилка символы перемен, которые тесно связаны с нашим выбором. Неоднозначная ситуация, несколько вариантов решения проблемы, но решение всегда должно быть осознанным. Человеку с нумерологией Развилка , жизнь будет постоянно давать ситуации, при которым он должен сделать правильный выбор. Жизнь будет идти этапами, чередуясь с хорошим, в зависимости от вашего выбора.
Во взаимоотношениях : Любовный треугольник. Человек непостоянный, морально не устойчив.
В деловых : Появление новых путей развития, смена работы или вида деятельности. Желание занять позиция « И вашим и нашим».
Медицинских : Неоднозначность диагноза. Течение заболевания зависит от адекватности выбранного лечения.

23 КРЫСЫ

Крыса у христиан- прислужница дьявола, ловец душ, символ распада и разрухи, проходящего времени и нищеты материальной или духовной. Она ассоциируется с худшими сторонами человеческой души. В русских мифах домовой часто принимал образ крысы. Крысы также считаются символом плодовитости.
Во взаимоотношениях : Люди подвержены дурным привычкам : алкоголики, наркоманы, игроки. Если вовремя не одумаются. Что хорошего может получиться из взаимоотношений, в которых каждый тянет одеяло на себя. Преследование своих мелких интересов, пренебрежение к интересам партнера. Крыса не упустит возможности подставить. Порочность и распутство. Не исключены половые извращения.
В деловых вопросах : Крысы сулят крупные неприятности. Развал дел, тяжелые финансовые потери, развал дела и кражи, нечистоплотность партнеров.
В медицинских : Очень неблагоприятная нумерология в вопросах здоровья : тяжелое течение болезни, необратимые изменения в организме. Может стать сигналом проблем связанных с желудочно-кишечным трактом.

24 СЕРДЦЕ

Сердце является символом веры, надежды и любви, готовности к самопожертвованию. Очень хорошая нумерология несущая счастье и любовь. Гармоничные отношения с партнером, радость , эмоциональный комфорт, эмпатия. Сердце является источником не только любви и симпатии но и источником гнева, «От любви до ненависти один шаг». Сердце является центром человеческого существования. Это источник душевных сил и чувств. Фейерверк эмоций.
Во взаимоотношениях : Любвеобильный человек, если любит то до смерти, если ненавидит, то от всей души. Нумерология символизирует сильные чувства.
В деловых вопросах : Все строится на симпатии или антипатии. А не на логическом расчете. Балом правят эмоции. Решения принимаются под влиянием минутного порыва.
В медицинском : могут означать болезни сердечно-сосудистой системы или болезни от удовольствия.

25 КОЛЬЦО

Кольцо является символом вечности, веры и принадлежности к какому-либо обществу. В древних традициях круг являлся символом надежды и традиций. Это окружность очерчивающая пустоту- ничто. Кольцо является хорошей нумерологией, приносящая счастье и процветание. Кольцо- нумерология крепких связей и чувства долга, тесные взаимоотношения. Иногда может символизировать власть и высокое положение, но всегда кольцо связано с обязательствами и самоконтролем.
Во взаимоотношениях : Установление прочных отношений, прочные отношения. Партнерство. Подрозумевает брак на всю жизнь, без африканских страстей. Удачное партнерство, принятие на себя деловых обязательств, требующих ответственности и серьезности.
Медицина : требуется внимательно относиться к рекомендациям врача. Пунктуально выполнять предписания врача. Иногда говорит о замкнутом цикле, некотором курсе лечения. Который необходимо пройти от и до

26 КНИГА

Книга может символизировать секрет. Тайны, которые вот-вот будут раскрыты. Нереализованные возможности. Книга говорит о необходимости изучения чего-либо нового, важность фундаментального образования. Обучение как познание нового во всех смыслах этого слова. Может означать важные открытия, трудную загадку, одну из тайн бытия, которую предстоит разгадать. Может символизировать очень замкнутого и некоммуникабельного человека. Но с очень богатым внутренним миром.
Во взаимоотношениях: Отношения со сложным и замкнутым человеком. Но в этих отношениях может быть замечательное будущее. Постарайтесь разглядеть в книге внутреннее богатство за внешней неказистостью и скрытностью.
В деловых: Книга свидетельствует глубокого изучения проблем. Иногда ее надо воспринимать, как указание продолжить учебу.
Медицина: Она предупреждает о скрытых формах протекания заболевания. Сложностях с постановкой точного диагноза. Указывает на проблемы со зрением.

27 ПИСЬМО

Письмо характеризует человека имеющего фундаментальное образование, любящего порядок в бумагах, письмах и порядок в доме. Работа его будет связана с оформлением документов, работа с деньгами, поездками и сообщениями. Человек целеустремленный, может добиться больших успехов в карьере, но в семейной жизни педант.
Во взаимоотношениях: Этот человек может обрести любовь по переписке, через брачное агентство, при помощи друзей и близких людей. Браки крепкие и на всю жизнь.
В деловых: Работа с бухгалтерией, экономикой, финансами. Удачна карьера в банковской cфере, хороший руководитель. В собственном бизнесе удачлив, если уделяет большое внимание документам и деловым бумагам.
В медицинских вопросах: Опасность сосудистых заболеваний, функциями и работой мозга – хотя очень редко и в случаях крайнего перенапряжения.

28 МУЖЧИНА

Человека вообще можно рассматривать как символ вселенной. Ведь человек сделан « По образу и подобию Бога». Мужчина- это символ разумного, рационального начала, активное проявление себя во внешнем мире, экстравертность, мужественность, бесстрашие. Это символ мужского начала в самом широком смысле. Воли, настойчивости, силы решительности, подключение рациональной части вашей души.
Во взаимоотношениях: Верный и надежный спутник, если присутствует любовь, обеспечивающий свою семью любыми способами, но в семье деспотичен.
В деловых: вы несете на себе ответственность за дело, принимаете решение, осуществляете общее руководство. Твердая мужская рука жестко ведет по выбранному курсу.
В медицинских вопросах: Для мужчин – проблемы половой сферы, для женщины – нарушение гормонального баланса.

29 ЖЕНЩИНА

Женщина олицетворяет интуицию, эмоции, так называемую женскую логику – порой абсурдную, противоречивую, но которая позволяет совершить выход на качественно иной уровень. Это интровертная жизненная позиция, погруженность в свой внутренний мир. Желание мужчины – раздуть себя до размеров вселенной; желание женщины – вместить вселенную в себе. Она становится символом женского начала, интуиция, гибкость, дипломатичность, заботливость, мягкость, умение сопереживать и сочувствовать. Негативные качества – стремление к безраздельному обладанию, ревность, ограниченность.
Во взаимоотношениях: Стремление к одному браку, найти партнера, который будет о ней заботиться, ревнива до одури, капризна, взбалмошна.
В деловых вопросах: Совет – больше полагаться на интуицию и чутье. Надо принимать нелогичный и нестандартные решения. Не бойтесь идти на компромисс и уступки.
В медицинских: Для женщины проблемы в половой сфере, для мужчин – нарушение гормонального баланса.

30 ЛИЛИЯ

Лилия – символ юности, девственной чистоты и обаяния. Геральдический знак королей Франции. Этот цветок – живой образ чистоты, невинности, избранности. Белая лилия – символ непорочности, цветок Богородицы. Вас ждет радость и гармоничные отношения, предстоит счастливая и долгая жизнь. С ней связывают добродетельную и праведную жизнь и поступки. Лилия предсказывает удачную жизнь и начинания. Вас ждет радость и гармоничные отношения, долгая и счастливая жизнь. С ней связывают добродетельную жизнь и праведные поступки. Это стремление к мечте и идеалам. Радость духовного подвига, экзальтированность, вплоть до рафинированности эмоций. Лилия всегда положительно характеризует человека, говоря о его честности. Простое житейское, тихое счастье.
Во взаимоотношения: Романтизм, экзальтированная восторженность чувств, зачастую платонические отношения – духовная любовь. Асексуальны.
В деловых вопросах: Благородный рыцарский дух, честность, незаурядные способности. Вы можете построить прекрасную карьеру или стать знаменитостью.
В медицинских: Хорошее здоровье, быстрое излечение. Иногда может предупреждать об опасности отравления.

31 СОЛНЦЕ

Солнце символизирует источник самостоятельного действия, энергию жизни и является олицетворением высших сил мироздания. Солнце является источником света и тепла. Без него не было бы жизни на земле. Эти качества делают его видимым воплощением добра, символом высшей власти творца. С солнцем связывается только самое лучшее – успех во всех начинаний, триумф, удачные приобретения, выигрыш, достижение желаемого, осуществление всех, даже самых смелых надежд. Хорошее самочувствие и оптимистическое настроение. Отрицательные: может ощущаться неверие в собственные силы, уныние, но надо помнить. Что это временное состояние. Предвещаемый солнцем успех будет стабилен и долговечен.
Во взаимоотношениях: Любовь, искренние и теплые отношения. Это не минутное увлечения – это серьезные чувства, «самореализация через обретенную вторую половину».
В деловых: Солнце обещает успех, хороший стабильный доход, процветание фирмы, продвижение по служебной лестнице, может указывать на энергоносители: нефть, металлы, ювелирные изделия
В медицинских: Указывает на прекрасное здоровье или на излечение. Иногда означает биоэнергетическое целительство.

32 ЛУНА

Луна меняет свою форму проходя через разные фазы. Из-за своей изменчивости ночное светило стало символом женского начала и изменчивости. Луна правит в ночном небе. Ее царство – мир сновидений и подсознательной памяти, инстинктов и чувств. Карьера, удача в делах, материальная выгода. Но все это зависит от окружающей среды. Уважение окружающих, награду, признание. В дурном окружении не признание заслуг, забвение, беспокойство или депрессия. Луна символ – глубоких корней и родовых связей. В своих делах человек придерживается традиций. В духовном плане – успешная трансформация способностей и опыта, углубленность в себя, богаты
10.07.12 18:39
rima

Картата на Облаците в Ленорман


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
Облаци

Криза. Незибежни неприятности
Облаците помръчават настроението, те символизират неприятности, болест, като цяло неприятни събития; тази карта носи предчувствие за сибития носещи опасност/буря, когато ситуацията се нагорещява и най-малкият повод е причина за избухване на буря.
Но ние трябва да помним, че дъждът отмива цялата мръсотия, всичко повърхностно, излишно и неестествено. В това се изразява пречистващото значение на картата. Може да се каже, че бъдещите събития ще ви помогнат да изхвтрлите всичко ненужно от живота си, и да започнете на чисто. Облаците могат да изчезнат толкова бързо, колкото и са се появили, това ги прави символ на психическа нстабилност/неуравновесеност.
Тази карта е със светла и тъмна страна. Неблагоприятното въздействие се приема в комбинация с картите намиращи се от тъмната страна. Ако тъмната страна е обърната към питащият , очакват го мрачни переспективи. Ако светлата страна е обърната към картата на питащият , очакват го добри переспективи. Нещсатието ще си отиде бързо и животът ще тръгне в старият коловоз.
Съседните карти показват от къде ще дойде проблема.

На въпроси свързани с взаимоотношения-изпитания на чувствата, неблагоприятни обстоятелства. Изпитание за чувствата, тяхната сила и чистота. Ние трябва да търсим подкрепа вътре в себе си, в своята съвест.

Бизнес-рескувате да загубите много, по независещи от вас обстоятелства. Неблагоприятно развитие на политическа обстановка, както и на компанията.

В медицински въпроси-картата може да възвести началото на продължително заболяване. Понякога тя символизира кръвни съсиреци, блокажи.


Комбинациите на Облаци с другите карти:
1. Конник-неприятностите бързо ще приключат;
2. Детелина-има шанс да се избегнат неприятностите;
3. Кораб-проблем на път;
4. „Облаци се събират над къщата/дома”
5. Дърво-влошаване на здравето;
7. Змия-гняв и ревност;
8. Ковчег-тежка загуба;
9. Букет-примирие;
10. Коса-трагична развръзка, „по-добре ужасен край, отколкото ужас без край”
11. Метла-продължително лош късмет;
12. Птици-депресия;
13. Дете- събития свързани с дете,преживявание/емоции с дете;
14. Лисица-лукавство
15. Мечка-по-добре се откажете от предлагана помощ;
16. Звезди-продължителни неприятности;
17. Щъркел-бърза промяна към по-добро;
18. Куче-загриженост за приятел;
19. Заболяване с тежки усложнения;
20. Градина-заговор;
21. Планина-проблемът не се решава, а се зацикля, застой;
22. Пътища-няколко начина за решаване на проблема;
23. Мишки-сериозна загуба, кражба;
24. Сърце-любовни преживявания, сълзи;
25. Пръстен/халка-лош съюз;
26. Книга-черно/лошо изкуство;
27. Писмо-лоша новина( от официялен характер);
28. Мъж-триден период, сълзи;
29. Дама-труден период, сълзи;
30. Лилии- ноща е тъмна преди зазоряване;
31. Слънце-всички проблеми ще бъдат решени, най-скоро;
32. Истерия;
33. Ключ-логично решаване на проблема;
34. Риби-''улов на риба в мътни води’‘
35. Котва-проблемите се задълбочават за дълго;
36. Кръст-тежки изпитания
11.07.12 0:15
rima

Картата на Змията


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
7. Змия

Измама. Предателство.
Змията в Библията е символ на Сатаната, съблазнителката на Адам и Ева, космически провокатор. Жезълът на Мойсей по негова воля може да се превръща в Змия.
В много от древните религии, Змията е символ на обновление и подмладяване. В приказките е, често срещан персонаж. Тук тя е израз на злото и предателството, терор, измама, магия, красота и скорост, сила и мъдрост. Отношението към змията е намерило отражение в пословиците: ‘’стопли змия в пазвата си”, „ласкател на думи-змия в цветята”. Появата на тази карта е сериозно предупреждение. Имате основание да се замислите какви хора ви заобикалят. Спомнете си, че ‘’тези, които мамят, се опитват да се изкарат честни хора”.
Змията е враг, противник срещу, който трябва да сме внимателни. тази карта определено символизира предателство и измама. Бъдете внимателни в своите действия и разговори.
Змията има раздвоен език, т.е. карта предвещава ревност, измама и лицемерие. Змията се възприема, като заплаха. Тя се появява, като основен символ на греха, така както е изкушила първите хора в Рая. От друга страна Змията може да бъде разглеждана, като символ на интелигентността и мъдростта. В допълнение Змията означава женското знание за живота. Внимателно разгледайте влиянието на Змията във вашият конкретен случай. Бъдете внимателни във всичко, което правите. трябва да приложите целият си ум, за да успеете да се противопоставите на Змията.
Съседните карти ще ви покажат повече относно това от какво или от кой да се пазите. Дори в компанията на благоприятни карти Змията показва опасност, въможно далечна, но все пак опасност. не казвайте на никого за своите успехи, придобивки и планове.

В областта на отношенията: При интимни отношения, змията винаги символизира сексуалната енергия. Това може да бъде в основата на взаимоотношенията и основен мотив за действие.

Бизнес въпроси-Змията най-често символизира предателство, неочакван удар.

В медицински въпроси-символ на Бога на изцелението. При прогнозиране на хода на заболяването тази карта може да се приема за благоприятна. Тя дава съвети за използване на химиотерапия, в някои случаи на лечение с отрова.

Комбинации на Змията с другите карти:

1. Конник-малки неприятности,трикове;
2. Детелина-простотата е по-лоша от кражбата;
3. Кораб-опасно пътуване;
4. Дом, къща-нездравословна/нездрава обстановка в дома;
5. Дърво-медицина;
6. Облаци-измама, сълзи;
8. Ковчег-елиминиране на конкурент;
9. Букет-внимавайте с поднасяните подаръци;
10. Коса-жестокост;
11. Метла-открит сблъсък с врага;
12. Птици-отчаяние;
13 Дете-вълк в овча кожа;
14. Лисица-лъжи, лъскателство, приятна измама;
15. Мечка-много опасен конкурент;
16. Звезди-знания;
17. Щъркел-отстраняване на недоброжелател;
18. Куче- змия в пазвата;
19. Кула-капан;
20.Градина-лоша компания;
21. Планина-притихващ се, скрит враг;
22. Пътища-принудителен избор;
23. Мишки-голяма измама, голяма загуба;
24. Сърце-силна сексуална привързаност;
25. Пръстен, халка-заговор;
26. Книга-съкровени/задълбочени знания, древна мъдрост;
27. Писмо-книги/документи направени с измама;
28. Мъж-интелигентен човек, разумен, но може да бъде с нисък морал;
29. Жена-същото;
30. Лилии-мъдрост;
31. Слънце-изцеление;
32. Луната-сълзи, измамни чувства;
33. Ключ-химикали, фармация;
34. Риби-алчност;
35. Котва-лош характер, язвителност, сарказъм;
36. Кръста-кармично възмездие;
11.07.12 23:33
rima

Картата на Ковчега, гроб


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
8.Ковчег/гроб

Промени, трансформация, край
Неблагоприятна карта, означава болка, заболяване на някой, смърт или други сериозни проблеми. Може да символизира неразположение/загуба на пари. Означава повратна точка в живота, което е било предшествано от симптомите на криза.
Без съмнение картата Ковчег се отнася до вътрешното ни приемане и разбиране за живота/циклите на раждане и смърт. Полученото наследство може да загуби своето значение, за да даде място на нещо ново. Промените ще бъдат тежки и трудни, но ще дадат възможност за ново израстване.
Ако картата е близо до картата на питащият, той трябва да се подготви за по-сериозни проблеми. Дори, ако картата е далеч, тя предвещава възможни проблеми в бъдещето. Необходимо е, да се предприемат мерки, за да се предотвратят. От съседните карти може да се види къде е опасността и какво е нейното естество.

В областта на отношенията-смърт на отношенията, дори и да не е окончателно скъсване или развод, е възможно да се говори за смърт на сетивата.

Бизнес въпроси-големи загуби, лошо развитие на делата, безпереспективност. Може да предупреждава за разпадане на цяла фирма/предприятие/сдружение.

Медицински въпроси-неблагоприятна карта, може да предвещава смърт. В някои случаи, съвет за лечение в болница, никога самолечение, може да се усложнят нещата при самолечение.

Комбинации на картата Ковчег с други карти:

1. Конник-тъжна новина;
2. Дететлина-нужна е превенция/профилактика;
3. Кораб-завършване;
4. Къща-загуба на роднина;
5. Дърво-здравословен проблем;
6. Облаци-нещастието никога не идва само;
7. Змия-възраждане;
9. Букет-наследство;
10. Коса-много сериозно нараняване;
11. Метла-сериозен конфликт;
12. Птици-тежка депресия;
13. Дете-загуба на невинността;
14. Лисица-мародерство,плячкостване, възползване от чуждото нещастие, мъка;
15. Мечка-възстановяване на помощ в трудни времена/минута
16. Звезди-серия от изпитания;
17. Щъркел-приключване на неприятностите;
18. Куче-подркепа от приятел в труден момент;
19. Кула-скрито сериозно заболяване;
20. Градина-време в болница;
21. Планина-загубата прави невъзможно понататъшното развитие;
22. Пътища-кризата ви поставя пред избор;
23. Мишки-значителна материална повреда/загуба;
24. Сърце-развод, емоционална криза, разбито сърце;
25. Пръстен/Халка-прекъсване на ангажиментите или прекратяване на споразумението/или край на отношенията,връзката/;
26. Книга-некромания
27. Писмо-възможно съобщение за смърт;
28. Мъж-сериозни проблеми, криза
29. Жена-същото;
30. Лилии-пречистване на страданието;
31. Слънце-край на черната серия;
32. Луна-емоционална травма, загуба на член от семейството/тъга,депресия/
33. Ключ-страданието ви води към намиране на истината;
34. Риби-психично заболяване или финансови проблеми;
35. Котва-неразрешими проблеми;
36. Кръст-тежка загуба, смърт;
13.07.12 17:20
rima

Картата на Букета


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
9. Букет

Късмет, задоволство, добра компания
Тази карта изобразява букет от ярки цветя и символизира щастие и доволство.
Успех във всички дейности. Чудесна карта, особено за жените. Означава любов и внимание от партньора, възможен подарък. По принцип означава добър стабилен курс/посока на бизнеса, съхраняване на успеха, подобряване на здравето, добро настроение.
Букетът символизира красота. Тази карта символизира съзерцание, запазване на хармонията. В ежедневието , след неблагоприятна карта-помирение.
Цветя-символ на красота, растеж, щастие и сладост. Картата носи благоприятни новини/промени в сърдечните дела. Може да говори за започване на нови отношения между двама души, или нов тласък на връзката им. Въпреки това, красотата на едно цвете бързо умира, за това тази карта показва краткотрайност/временност. Възможно обновление, свързано с мощен опит, да разберете собствената си същност. Тази карта оказва огромно влияние върху съседните карти. Любов и доброта, намалява негативното значение на неприятните карти. Вие можете да благодарите на добрата си звезда/късмет. За да почувствате по-добре енергията на тази карта, сравнете я с другите карти изобразяващи цветя-Детелина и Лилии. За разлика от тях, букета е по-пищен, носи фокус върху емоциите, успех в обществото, признание.

В сърдечните отношения: приятна изненада в сърдечните дела. Взаимоотношенията могат да започнат между хората, или да имат нов импусл , тласък.

Бизнес-идеална карта за бизнес, увеличаване на приходите, спонсорство. Много благоприятни обстоятелства.

Медицински въпроси-добро самочувствие. При болест-предвещава скорошно оздравяване. Съвета е да се използват леки лекарства, билки.

Комбинации на Букет с други карти:
1. Конник-добра новина/може да е подарък, ценен парцел земя, или пари/;
2. Детелина-обикновен подарък, безхитростен, направен от сърце;
3. Кораб-парцел с подарък;
4. Дом-полезен подарък, покупка на недвижим имот;
5. Дърво-развлечение, възстановяване на силите;
6. Облаци-завист,предмет на завист;
7. Змия-троянски кон
8. Ковчег/гроб-чувство на неудовлетвореност;
10. Коса-отказ от удоволствия;
11. Метла-ябъла на раздора;
12. Птици-пресищане;
13. Дете-безкористен подарък;
14. Лисица-подкуп;
15. Мечка-поява на щедър покровител;
16. Звезди-благоприятни условия;
17. Щъркел-направете подарък;
18. Куче-подарък от приятел
19. Кула-отдих, развлечение;
20. Градина-приятно използвано време, което ни е донесло ползи;
21. Планина-празника се отменя;
22. Пътища-предоставен избор;
23. Мишки-безполезен подарък
24. Сърце-знак за внимание от влюбена особа;
25. Пръстен/Халка-предложение за сътрудничество/може и брак;
26. Книга-интелектуален подарък;
27. Писмо-колет;
28. Мъж-съдбата ви е подготвила перфектният подарък;
29. Жена-същото;
30. Лилии-празник;
31. Слънце-забавление;
32. Луна-подарък от/за роднина;
33. Ключ-генерално решение/можете да постигнете успех и признание, пред вас ще се отворят всички врати/;
34. Риби-неочаквани пари;
35. Котва-доброто става, нещо обичайно;
36. Кръст-помрачена радост/променете отношението си към страданието, всички загуби ще бъдат компенсирани/;
13.07.12 18:14
rima

Картата на Косата


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
10. Коса

Карта предупреждение, внимание, разрушение, време за взимане на важни решения
Бъдете внимателни-съдба-до вас има злодей!
Когато съдбата ви поставя в устата халва-не яжте, пазете се, това е захар с отрова!
Това е карта-предупреждение. Трябва мъдро и внимателно да се изправите пред предстоящите опасности. Опасна карта, може да означава нещастен случай, злополука, авария, нараняване. Тази карта предвещава голяма опасност, която може да бъде избегната, ако наоколо има благоприятни карти. С нещастието може да се справите, ако питащият е предупреден и приеме предизвикателствата на съдбата. Понякога това означава конфликт, скъсване на отношения с някого. Далеч картата на питащият, да не се впуска в скандали, битки, да не рискува здравето си.
Косата е символ на раждането на нещо и смъртта на друго. Дошло е време за решения. В духовен план, тази карта може да означава,ч е е дошло време да се действа решително и се хване бика за рогата. Съседните карти дават информация за характер на опасността.
В областта на отношенията: конфликт, обтягане на отношенията, скъсването им;
Бизнес-опасност да бъде загубено всичко, бъдете внимателни;
медицински въпроси-нуждата от медицинска намеса, опасност от нараняване


1. Конник-незначителна жертва;
2. Детелина-опасностите могат да бъдат избегнати;
3. Кораб-прекъсване на пътуването;
4. Дом-разделяне на собствеността;
5. Дърво-необходимост от хирургическа намеса;
6. Облаци-най-лошите страхове се сбъдват;
7. Змия-смъртоносен удар;
8. Ковчег/гроб-вероятност за нечия смърт, загуба;
9. Букет-подарък свързан с голяма жертва;
11. Метла-голям скандал;
12. Птици-осмисляне на загубата, намиране на оправдания;
13. Дете-невинна жертва;
14. Лисица-хитри и опасни капани;
15. Мечка-завоевание;
16. Звезди-закономерна жертва;
17. Щъркел-принудителни промени;
18. Куче-разрив на приятелството;
19. Кула-болест;
20. Градина-промяна на обкръжението;
21. Планина-недоброжелателите няма да ви достигнат;
22. Пътища-неприятен избор;
23. Мишки-кражба, грабеж, заплаха;
24. Сърце-сърдечна травма;
25. Пръстен/Халка-разрушаване на договора;
26. Книга-загуба на информация или знания;
27. Писмо-загуба на източника на информация;
28. Мъж-труден период в живота, нуждата да се раздели със старото, удобното, снещо с което е свикнал
29. Жена-същото;
30. Лилии-саможертва
31. Слънце-спасение чрез загуба;
32. Луна-скандал/конфликт с родители
33. Ключ-жертва на кралицата в името на победата;
34. Риби-финансова жертва;
35. Котва-сериозен вътрешен проблем;
36. Кръст-голяма опасност;
17.07.12 14:09
rima

Картата на Метлата


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
МЕТЛА
Страдание, което води до пречистване, кармични удари, за да се изчисти душата. Скандали, конфликти.
Тази карта предвещава кавга, която може да се дължи на дисхамония, раздор и конфликт в семейството. Може да посочи липсата на приятели, колеги, разбирателство с другите. Картата също така може да означава наказание.
Ако картата на Метлата се падне близо до питащият тя може да означава неразрешени проблеми, неспокойна съвест, ненадеждни приятелства или брак, несподелена любов.
Може да предсказва промяна в договори, начин на живот и условия.

В областта на отношенията. Скандал. Конфликт. То ва може да е спор между родители и деца, семейни конфликти, липсата на разбиране в отношенията. Ненадеждно приятелство, нещастна любов, нежелан, нестабилен брак. Винаги предвещава конфликт и трудности с близките хора.

Бизнес въпроси-кавга с бивши сътрудници, бивши партньори. Понякога може да се говори за конфликт с началник, шеф, съкращаване на рабостни места.

Медицински въпроси-заболяване на нервната система. Като цяло картата може да се счита за неблагоприятна, дава бързо и неблагоприятно развитие.

1. Конник-клюки, дребни/краткотрайни кавги;
2. Детелина-недоразумение;
3. Кораб-конфликтите идват от миналото
4. Дом-домашна кавга, скандал;
5. Дърво-нарушаване на някаква обмяна, възможна болест;
6. Облаци-конфликт с неприятни последици;
7. Змия-подлост;
8. Ковчег/гроб-напразна жертва;
9. Букет-примирие след скарване;
10. Коса-разрив след скарване;
12. Птици-тежестта на вината;
13. Дете-глупава кавга/скандал за нищо;
14. Лисица-интриги, сплетни;
15. Мечка-сприхав шеф, определящ свои собствени правила;
16. Звезди-раздут скандал;
17. Щъркел-избягване на конфликт;
18. Куче-скарване с приятел;
19. Кула-липса на стабилна среда под краката;
20. Градина-светски скандал, обсществен скандал;
21. Планина-нов ред;
22. Пътища-принудителен избор;
23. Мишки-загуби, дължащи се на невъздържаност;
24. Сърце-емоционално значим конфликт;
25. Пръстен/Халка-нестабилен съюз, готов да се разпадне всеки един момент;
26. Книга-опит за разрешаване на конфликта с разум, проучване на причините за конфликта;
27. Писмо-скандална информация/жълта преса;
28. Мъж-конфликтен по природа, или много напрегнат, труден период;
29. Жена-същото;
30. Лилии-излизане, като победител от конфликта;
31. Слънце-нещо шокиращо;
32. Луна-скандална репутация;
33. Ключ-конструктивен дебат, обсъждане на бизнес;
34. Риби-милост/откуп;
35. Котва-хроничен/стар конфликт;
36. Кръст-тежко наказание за изкупване на вина;
18.07.12 0:36
lindaLi

Птиците


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
Бих искала да споделя своето впечатление от тази карта.

В няколко подредби ми се е падала, при вече случили се неща мога да дам обратна връзка за събитието- В зависимост и от обиколните карти разбира се, но при мен, вече на 3та, 4та подредба са вестител за хубави работи и искрена радост- изпълнение на нещата, на които съм се надявала или надминаване на очакванията ми дори.
18.07.12 7:53
rima


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
Птиците са израз на краткотрайни трудности, незначителни проблеми.
18.07.12 15:27
rima

Картата на Птиците


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
12. ПТИЦИ

Медитация, мисли, за пътя, същността на живота, понякога суеверие, мракм нещастие. Обичайни трудности.
Двете Птици показани на тази карта представляват дребни, ежедневни проблеми, не особено сериозни, краткотрайни. Не трябва да се притеснявате. Питащият трябва да намери сили да се пребори с трудностите и да продължи напред.

В областта на взаимоотношенията-разочарование, или събития, които ще повлекат след себе си преоценка на ценностите. Птиците, това е карта на съмнението и неувереността.

В деловите въпроси-внимателно. Може да сте направили неверен избор или да сте склонни да вземете неправилно решение. Обмислете още веднъж възможните решения, проверете сметките. В някои случаи, нуждата да се въздържите от вземане на решение и дейвтвия.

В медицински въпроси-необходимостта да обърнете внимание на своето здраве. Дори да няма видими признаци за болест/заболяване-направете си изследвания.1. Конник-слухове, клюки;
2. Детелина-промяна на настроението;
3. Кораб-неприятно пътуване;
4. Дом-суматоха в къщи, малки проблеми;
5. Дърво-леко неразположение/говори за здравни проблеми, обърнете внимание на здравето си/
6. Облаци-много мъка;
7. Змия-зла/лоша мъдрост;
8. Ковчег/гроб-размисли за смъртта и непостоянството на съществуването;
9. Букет-епикурейска философия;
10. Коса-отчаяние;
11. Метла-суета, дребни кавги;
13. Дете-незрели оценки, наивно, детско разсъждение;
14. Лисица-хитрост, тънка хитрост;
15. Мечка-желание да с епомогне на всички;
16. Звезди-абстрактна мисъл, вискока наука/включително астрология/
17. Щъркел-да преминете към нови задачи;
18. Куче-мозъчна атака, заедно с приятел;
19. Кула-липса на власт;
20. Градина-скука, неразбиране с приятели;
21. Планина-трудно разбиране/трябва внимателно да се прецени всички ‘’за’’ и ‘’против’’, преди да се вземе решение/;
22. Пътища-да бъдеш или да не бъдеш, това е въпроса;
23. Мишки-щети, загуба;
24. Сърце-преосмисляне на романтичните отношения;
25. Пръстен/Халка-нестабилен съюз;
26. Книга-просвещеност;
27. Писмо-съмнителни/спорни документи;
28. Мъж-човек потопен в себе си, в своите проблеми, мислител, философ;
29. Жена-същото;
30. Лилии-„мъката е моя светлина”, изтънчен философ , мислеш за по-висши неща, или съмнителна репутация
31. Слънце-озарение;
32. Луна-болнавост;
33. Ключ-дълго търсено решение, най-после е намерено;
34. Риби-материални притеснения и проблеми;
35. Котва-занимание със свои проблеми, мании;
36. Кръст-размишления върху смисъла на живота;
19.07.12 8:38
rima

Картата на Детето


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
13. ДЕТЕ

Новетап, душа,духовен ученик,, доверие и подчинение, вечност, загриженост. Начало, доверие, изненада.
Това е благоприятна карта, най-често срещаното и значение-начало на пътя и богат избор от възможности. В този случай, ако питащият е в крак с времето, възприемчив към нови идеи, переспективите са големи. Картата също така символизира доверие, хармония, показва, че питащият има авторитет/уважаван е, и на него може да се разчита.

Съвсем естествено тази карта може да възвести раждането на дете.
Заобиколена от неблагоприятни карти показва прекомерна доверчивост и наивност на питащият.
В областта на взаимоотношенията, детето показва една романтична връзка. Самото начало, зараждането на серизони чувства. В комбинация с лоши карти-инфантилизъм, духовна незрялост. Понякога тя може да говори директно за раждане на дете.

Бизнес-започвате работа, която не знаете. Вие не притежавате всички необходими познания, но никога не е твърде късно за учене. Понякога е полезно да се започне всичко от нулата.

В медицински въпроси-изостаналост, забавяне, недоразвита функция на някои органи.

Комбинации на Дете с други карти:

1. Конник-незначителна новина/новост;
2. Детелина-инфантилизъм;
3. Кораб-нова кола или кратко пътуване за уикенда;
4. Дом-появяване на бебе в къщата;
5. Дърво-талант, талант;
6. Облаци-тревожност, породена от наивност, загриженост, тревоги за детето;
7. Змия-опасна наивност
8. Ковчег/гроб-трудният процес на израстването;
9. Букет-подарък от сърце;
10. Коса-нараняване/телесна повреда по непредпазливост;
11. Метла-кавга с детето/деца;
12. Птици-загриженост във връзка с едно дете;
14. Лисица-неумело ласкателство/лъжа
15. Мечка-защита от приятел от детството;
16. Звезди-дългосрочни переспективи;
17. Щъркел-бременност/нов бизнес план;
18. Куче-поява на малки домашни животни;
19. Кула-детско учебно заведение;
20. Градина-весела компания, детски лудории;
21. Планина-спиране на развитието;
22. Пътища-безотговорно решение, незрял избор;
23. Мишкиглупава доверчивост/или грижите за детето нарастват, детето започва самостоятелният си живот/
24. Сърце-някой не е безразличен към питащият;
25. Пръстен/Халка-отговорности към детето/привързаност към детето/
26. Книга-обучение;
27. Писмо-начало на процес на регистрация на важни документи;
28. Мъж-чистота, невинност, незрялост;
29. Жена-същото;
30. Лилии-божи дар;
31. Слънце-артистизъм, майсторство;
32. Луна-майчинство;
33. Ключ-източниците за проблемите са в детството;
34. Риби-малко пари или първо заплащане;
35. Котва-вечен принц;
36. Кръст-страдание на невинни
21.07.12 22:40
rima

Картата на Лисицата


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
14.ЛИСИЦАТА

Злият дух на съблазънта и изкушението, предателство, хитрост, зли, лъжливи намерения. Измами и интриги.

Това е карта предупреждение. Тя предвещава въможен капан, измама. Лисицата традиционно символизира, хитрост, хитър човек, лъжа, зло, лицемерие.

В областта на взаимоотношенията-вас се опитват да ви примамят в умело тъкани мрежи от лъжи. Не бъдете прекалено доверчиви, за да не попаднете в мержите на лисицата. Интриги, дребни лъжи и измами. Не е изключено да ви сложат рога.

Бизнес въпроси-хитрост и находчивост, които са добри за търговията. Помислете, при появата на тази карта, като съвет да усетите на къде духа вятъра и отворени очите.

В медицински въпроси-картата предвещава трудни заболявания и диагнози, понякога може да намеква за медицинска грешка. В някои случаи предсказва повишена температура.


Комбинации на Лисицата с други карти:1. Конник-клюка;
2. Детелина-малка измама;
3. Кораб-далечен отчет/разчет;
4. Дом-измама в семейството;
5. Дърво-възможност за медицинска грешка, погрешна диагноза
6. Облаци-щети, загуби нанесени от една лъжа;
7. Змия-умен и хитър враг;
8. Ковчег/гроб-край на лъжите;
9. Букет-ласкателство;
10. Коса-премахване на лъжата;
11. Метла-кавги заради измама;
12. Птици-изтънчена спекулация;
13. Дете-некомпетентна измама/наивни хвалебствия/
15. Мечка-користна помощ;
16. Звезди-много лъжи за дреболии;
17. Щъркел-появата на нечестен, лъжлив човек;
18. Куче-измама от близък приятел;
19. Кула-измамав официално учреждение;
20. Градина-внимание, обградени сте с фалшиви приятели/егоистични хора/
21. Планина-трик/измама
22. Пътища-хитър капан;
23. Мишки-кражба;
24. Сърце-личен интерес в отношенията;
25. Пръстен/Халка-нечестен съюз;
26. Книга-лъжеучение;
27. Писмо-невярна информация/фалшифициране, измама/
28. Мъж-хитър човек, пестелив;
29. Жена-същото;
30. Лилии-сложен трик
31. Слънце-лека интрига/афера, игра
32. Луна-самоизмама;
33. Ключ-разкриване на измама;
34. Риби-подкуп;
35. Котва-обичайна измама;
36. Кръст-страх от наказание, за това лъже, и се прави на чиста вода.
22.07.12 11:25
rima

Картата на мечката


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
15.МЕЧКА
Гуру, висшият аз, Ангел хранител, сила на духа, бъдещето, власт, слава и величие, опра на истината, сила на духа. Мощ, сила.

Картата символизира благородство, смелост, сила, висока цел. До картата на питащият показва неговата сила, или покровител. До неблагоприятни карти може да говори за желанието на другите да навредят на питащият, заради ревност, завист, или лична неприязън. Врагът е хитър, може да се преструва на приятел, за да нанесе удар в подходящият момент. Трябва да бъдете по-потайни в никакъв случай да не споделяте своите планове.
В областта на взаяимоотношенията-защита, грижа, помощ. В зависимост от ситуацията, разположението на картите, може грижи на партньора за вс, или вие да се грижите за него.
Бизнес въпроси-сериозен бизнес. Наличието на силни и влиятелни партньори. Силна позиция.
Медицински въпроси-когато искат да подчертаят сила, здраве и издържливост, казват „Силен, като мечка”. Тази карта показва способността да се справите с всяко заболяване, имате вътрешен резерв.


Комбинации на Мечката с други карти:1. Конник-горещи/важни новини;
2. Детелина-способност да се възползвате от предоставените възможности;
3. Кораб-протекция;
4. Дом-помощ в домакинството/ наличие на влиятелни родители/
5. Дърво-здраве и исла;
6. Облаци-изневяра/невярност;
7. Змия-предлаганата помощ не е безкористна, двойна игра;
8. Ковчег/гроб-загуба на мощ, или загуба на покровител;
9. Букет-дар;
10. Коса-лоша услуга;
11. Метла-по-добре да се откажете от предложената помощ;
12. Птици-мъж от висшето общество;
13. Дете-добри намерения;
14. Лисица-опитват се да ви измамят;
16. Звезди-действия в съответствие с плана;
17. Щъркел-участието в събитията на заинтересовани, влиятелни лица;
18. Куче-влиятелен приятел;
19. Кула-добра , силна позиция;
20. Градина-кръг от влиятелни приятели;
21. Планина-„Бог високо, Цар далеко”
22. Пътища-две различни цели;
23. Мишки-лицемерие, причинено от завист и подозрение;
24. Сърце-силни чувства;
25. Пръстен/Халка-благоприятно споразумение;
26. Книга-разумна сила;
27. Писмо-адвокат или друго лице, представител на закона;
28. Мъж-голяма сила или присъствието на влиятелен покровител;
29. Жена-същото;
30. Лилии-висока власт, духовен наставник;
31. Слънце-доброта;
32. Луна-влиятелна жена;
33. Ключ-използването на сила за решаване на проблема;
34. Риби-безвъзмездна помощ, сила, покровител, спонсор;
35. Котва-постоянство
36. Кръст-„търся най-доброто, а се получи както винаги”
23.07.12 14:41
rima

Картата на Звездите


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
16. Звезди

Космос, мироздание, цели в живота, законите на Вселената, духовни стремежи, копнеж, мечта, вечност, общуването с Ангелите, вдъхновение за постигане, силен Ангел хранител
Това е щастива карта, която подобно на съответната карта в колодата Таро?17. Звезда? Символизира надежда и вдъхновение за бъдещ успех.
Едновременно с това предупреждава за опасност от главозамайване от звездомания, болестта на звездите, припомня необходимостта да останете скормни и не се опитвате да хванете звездите от небето-с други думи, целта да отговаря на способностите/потенциала.
До благоприятни карти Звездата обещава, редица успехи, до нежелани-серия от премеждия и възможни грешки.
Ако картата е далеч от картата на питащият това показва, че желанието му е изпълнено.

В областта на взаимоотношенията-романтични отношения, възвишени чувства. Понякога показва чисто платонична връзка. Отношенията често са на база Талант/почитател.
Бизнес въпроси-переспективно начинание, далечни планове. Картата на звездите е далеч от материалната сфера, тя е тясно свързана с новите развития, открития. Приходите са възможни в дългосрочен план.
В медицински въпроси. Физиотерапия. Лечение на магнитени и електрически полета. Състоянието на здравето е задоволително, при болест-переспектива за бързо развиттие.

Комбинации на Звездите с други карти:1. Конник-малки, дредбни, въпроси и разговори;
2. Детелина-желанието ще се изпълни, но не скоро;
3. Кораб-задгранично пътуване;
4. Дом-приземеност, голямо влияние на битовите въпроси;
5. Дърво-здраве и дълголетие;
6. Облаци-черна серия;
7. Змия-язвителност/ожесточение;
8. Ковчег/гроб-заягуба на мечти и идеали;
9. Букет-вашата проницателност скоро ще има важна роля;
10. Коса-лош късмет и как да се справим с него;
11. Метла-разправии, скандали;
12. Птици-мисли за високо, екзалтираност;
13. Дете-артистичност и театралност
14. Лисица-лъжливи цели и идеали, заблуждения;
15. Мечка-помощ от силен покровител, или силен ангел-хранител;
17. Щъркел-успешна промяна;
18. Куче-обслужване на високи идеали, религиозност;
19. Кула-чест, почест;
20. Градина-алтруизъм, себеотрицание/или добри приятели/;
21. Планина-неизпълними мечти;
22. Пътища-нуждата да се вземе решение;
23. Мишки-користни цели;
24. Сърце-романтично увлечение;
25. Пръстен/Халка-добър брак/добра сделка/;
26. Книга-литературни умения;
27. Писмо-куп книжа
28. Мъж-изпълнение на мечтите;
29. Жена-същото;
30. Лилии-голям талант;
31. Слънце-слава
32. Луна-увеличаване на чувствителността, ясновидство
33. Ключ-откритие;
34. Риби-честна печалба;
35. Котва-приземеност, всекидневност;
36. Кръст-справедливо възмездие;
13.08.12 14:01
rima

Картата на Щъркела


Кармично значение на три поредни карти в подредбата :

Конник + Куче + Писмо - Мисли ви за сродна душа , светли новини от него , възможна визита или най - малко телефонно обаждане

Конник + Пръстен + Кула - Силата и волята ще доведат до щастие

Детелина + Мишки + Коса - Допускат се загуби, конфликти. Душевна простота ( в отрицателен смисъл ) , собствена наивност.

Детелина + Ключ + Градина - Щастие , което е резултат от проявената мъдрост и намирането на истинския път в живота . Простота и любов . Вратите са отворени за социални постижения.

Кораб + Лилии + Градина - Желание и старание за духовно самоусъвършенстване. Достойнство и чест , ум , визия. Добри последствия. Отлична карма

Дом + Мечка + Кула - Между небето и земята. Изпитание за силата на духа

Облаци + Пръстен + Луна - Постоянна нерешителност , съмнителност , непросветеност.

Облаци + Луна + Ключ - Наближават алармени събития. Опасностите вероятно ще бъдат преодолени , възможност за намиране на решение.

Змия + Дърво + Слънце - Пробуждане. Процес на осъзнаване и реализация. Собствена стабилност.

Змия + Писмо + Звезди - Мъдри съвети от света на невидимото.

Ковчег + Сърце + Слънце - Издигане от пепелта , събуждане от дълбокия сън за да се разбере какво точно се случва . ''ококорване''

Ковчег + Луна + Слънце - Разкъсан от тежко минало. Възкресение на борбата на духа.

Ковчег + Кръст + Слънце - Край на черната лента. Духовно възраждане . Устрем на надеждите и стремежите.

Букет + Коса + Мишки - Дарове на съдбата , необещаващ успех , щастието е непостоянно.

Метла + Птици + Котва - Злопаметност .

Метла + Дете + Планина - Инфантилни противоречия , водещи до кармични изпитания.

Метла + Мишки + Котва - Кавги и конфликти утежняващи кармата

Метла + Сърце + Кръст - Разкаяние , самобичуване , угризения на съвестта.

Метла + Луна + Планина - Вътрешна агресия

Птици + Ключ + Слънце - Проницателност , мъдрост , далновидност , разум водещ до ясни цели.

Птици + Котва + Мечка - Мисли за бъдещето. Дълбоки мисли за възвишеното.

Дете + Кръст + Мечка - Кармична връзка с езотеричен учител.

Лисица + Щъркел + Сова - Трябва да се мисли за двуличието и лицемерието на сътрудника.

Лисица + Кула + Планина - Фалшиви цели и стремежи , среща с препятствия.

Лисица + Риби + Облаци - Лукав и самолюбив. Слабост на духа.

Мечка + Писмо + Кръст - Внимание!!! Невидими сили.

Щъркел + Планина + Звезди - Заоблачаване на романтично-възвишените наивни мечти и стремежи чрез цяла планина от пречки. Промяна на плановете в съответствие с новите духовни проекти.

Куче + Сърце + Дърво - Постоянни ползи от верен приятел.Добър помощник.

Градина + Дърво + Слънце - Мъдър път към изобилие , радост , щастие , просперитет. Творчески успехи.

Градина + Ковчег + Дете - Грижа откъм физически план. Бърза трансформация.

Градина + Луна + Котва - Изисканост. Усъвършенстване на обноски. Любов към античността , привличане на миналото , зов на кармата

Планина + Дърво + Змия - Трудно ''пробуждане'' на чакрите. ( йога )

Планина + Ключ + Градина - Смелост за преодоляване на всички проблеми и изход от ситуацията.

Път + Градина + Слънце - Път към слава , чест и признание за заслугите.

Път + Книга + Слънце - Път към духовното израстване , еволюция на съзнанието. Силна положителна промяна чрез постоянно самоусъвършенстване и проява на мъдрост.

Мишки + Сърце + Коса - Скрити дефекти на душата , които трябва да се открият чрез самоизучаване и да се поправят.

Сърце + Ковчег + Куче - Депресия , тъга , носталгия - мисли за миналото , които влияят на настоящето. Застой на чувствата.

Сърце + Кула + Мечка - Любов , грижи. Духовно покровителство.

Пръстен + Кораб + Ковчег - Край на брака / отношенията.

Пръстен + Книга + Градина - Знание , водещо до истината.

Пръстен + Лилии + Кръст - Положителни промени в семейните дела / законово /

Книга + Дърво + Кораб - Учението на Светлината ще доведе до перспективи и победи.

Книга + Дърво + Градина - Еволюционен растеж в съзнанието. Сбъдната мечта.

Книга + Букет + Градина - Изкуство , поезия , музика , четене на литература.

Книга + Звезди + Кула - Опознай човека по неговата космична природа.

Книга + Звезди + Слънце - Интуиция , предчувствие , телепатия , пророчество , ясновидство като твърда основа на опознаването.

Книга + Кръст + Кула - Разпространяване на идеи.

Книга + Кръст + Планина - Кармични неизбежни препятствия.

Писмо + Път + Кула - Нови кармични възможности и перспективи.

Писмо + Кръст + Планина - Неочаквани кармични пречки

Кавалер + Кула + Дама - Високонравствени отношения с жена , по-скоро духовно отколкото сексуално.

Кавалер + Пръстен + Дама - Сродни души.

Дама + Дом + Кавалер - Намиране на сила в самите себе си.

Дама + Сърце + Градина - Нарцисизъм. Оптимистични чувства и мечти. Победа на чувствата над разума , еротичното желание и надежда.

Дама + Слънце + Конник - Постигане на вътрешна хармония. Обединеност на Ин и Ян в съзнанието.

Дама + Котва + Градина - Сексуално пристрастяване ( отрицателен смисъл )

Лилии + Дете + Детелина - Чиста съвест , искрени действия , думи и мисли.

Лилии + Сърце + Планина - Следване на идеалното. Искрена вяра в Бог.

Луна + Книга + Слънце - Духовно прераждане.

Ключ + Дете + Слънце - '' Бъдете като малките деца и ще влезете в Духовното царство ''

Ключ + Книга + Кръст - Правилно разбиране на непознатото , духовното.

Котва + Ковчег + Дом - Духовна празнота , застой на душата , тежко битие.

Кръст + Луна + Котва - Предразсъдъци , суеверия.

*******************************************************
* любопитно - Как да разберем рождената си карта и описание на личността

дата + месец + година
напр. Джон Ленън е роден 09.10.1940

9 + 1 + 1 + 9 + 4 = 24

номер 24 съответства на Сърце в палубата на Ленорман.

Певец , поет - цялото му творчество е посветено на темата ''Любов'' . Той призовава хората ''Правете любов - не война''
17. ЩЪРКЕЛ-промяна на вътрешните убеждения, процес на самопочистване, любов към всичко ново и прогресивно

Щъркел-символ на щастие, дом, циклични промени. Той може да символизира вярност към принципите, придържане към традицията.
Когато Щъркела се намира до картата на питащият и той е жена, очакват я важни промени, възможно раждане на дете. В комбинация с лоши карти, Щъркела може да посочи промени към по-лошо.
В областта на взаимоотношенията-ново запознанство, или при установена връзка, преминаване към нов етап на развитие. В семейството може да възвести раждането на дете.
Бизнес въпроси-успешен бизнес със задгранични партньори. Дълги, добри пътувания, доходна търговия.
Медицински въпроси-шъркелът предвещава промяна към по-добро. Понякога той може да ви съветва да отидете на СПА процедура. Промяната на обстановката, чистият въздух, ще имат лечебен ефект.


Комбинации на Щъркела с други карти:1. Конник-получени важни известия;
2. Детелина-край на черна серия;
3. Кораб-пътешествие или дълго пътуване;
4. Дом-появата на нов член в семейството/или пътуване/
5. Дърво-възстановяване;
6. Облаци-начало на печална серия;
7. Змия-появата на враг;
8. Ковчег/гроб-неочаквана загуба;
9. Букетнеочакван подарък, или приятно посещение на гости с подаръци;
10. Коса-промяна към по-лошо;
11. Метла-вятъра на промяната измита всички кавги;
12. Птици-кокоши пазар-много шум, за нищо;
13. Дете-започване на нов проект/възможна бременност/
14. Лисица- поява на лъжливост;
15. Мечка- нов покровител;
16. Звезди-дългосрочни планове за някаква успешна промяна
18. Куче-посещение на приятели/гости;
19. Кула-силно семейство, на което можете да разчитате;
20. Градина-желани гости;
21. Планина-пътуване в чужбина;
22. Пътища-ще имате нови възможности;
23. Мишки-жертва;
24. Сърце-нова връзка/нови отношения;
25. Пръстен/Халка/-сватба или желани гости;
26. Книга-нови знания/умения, допълнително обучение;
27. Писмо-получаване на важни документи/важна новина, която ще промени планове/
28. Мъж-важни промени в живота/съдбата, раждане
29. Жена-същото;
30. Лилии-повишение на социалният статус, признание
31. Слънце-начало на светъл цикъл в живота;
32. Луна-раждане на дете при роднини
33. Ключ-ново решение;
34. Риби-нови приходи;
35. Котва-стабилизиране на постигнатите резултати;
36. Кръст-нови изпитания;

Добави нов коментар по темата

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване