Платена услуга

Добави коментар
25.07.12 17:49
dolcevita

Платена услуга

Здравейте, изпратих смс на посочения номер за тълкуване на подредба Ленорман със 7 карти. За съжаление, получих смс от оператора, че тази услуга не е активна. Попълнила съм всичко правилно, така че причината не може да е в мен. Бихте ли ми казали на какво може да се дължи? Благодаря.
28.07.12 18:42
rima

Здравейте, не знам на какво се дължи проблема. Писах на администратора да провери. Получавам смс, т.е. предполагам проблема е индивидуален или временен.
29.07.12 0:52
dolcevita

Да, предполагам , че се дължи на технически проблем, но сметнах за необходимо да уведомя. Хубава почивка на всички!
29.07.12 18:54
rima

Благодаря, за което, т.е. че споделихте за проблема. Нямаше да разберем за него, защото са получени смс от други потребители.
Направена е проверка, всичко е ок.
02.10.12 10:19
rima

Здравейте!

От 01.10.2012г. ще се оттегля от писането на платени и свободни коментари по подредби в Tarotico.com за известен период от време/няколко месеца. Изборът ми се дължи на желанието да се отдам на важен за мен личен ангажимент, над който искам да концентрирам голяма част от енергията си. Ще продължа участието си в сайта, но под друга форма: коментари във форума по духовни теми, качване на полезна информация, превод на значения на картите и т.н.

Надявам се, сайта да продължава да бъде полезен на всички вас, неговите потребители, и да изпълни целта на създателите му, обучение и взаимопомощ.

Всички хора имат интуиция и шесто чувство, които могат да се развият с малко повече труд, постоянство и вяра в себе си. Обичайте и уважавайте картите от различните колоди и те ще ви помогат със съвети и насоки в трудни моменти.
При тълкуването на подредбите се доверявайте на интуицията си, първото впечатление/мисъл при погледа на картите, няма значение какво сте чели в дебелите книги, важно е какво е вашето усещане. Така с течение на времето може да си изградите своя връзка с различните колоди и да имате тълкувания различни от общоприетите. Може да си направите виртуален дневник с подредби в сайта/които могат да са видими само за вас/ или реален такъв. Теглите ежедневно карти, записвате си вашите тълкувания, и после реално случилото се. Това ще ви помогне да придобиете важен опит.
Тълкувайки чужди подредби винаги подхождайте внимателно, дори и да видите нещо негативно, поднесете го деликатно, особено на тема здраве, то е най-важното.

Не забравяйте, че в живота няма нищо случайно. Всяко едно събитие/човек от живота ни е/са поредния урок.
Когато не получите нещо желано в живота си, помислете защо не се е случило. Може би не е било полезно/положително за вас, или просто момента не е подходящ. Не съжалявайте.
Когато ви се случи нещо, което приемате за неприятно и неположително, се замислете отново защо? Дали не идва да ви научи на нещо и да ви придвижи напред, да ви направи по-силни, по-мъдри и духовно осъзнати.
Благодарете за това, че сте живи и здрави. Имате ли здраве, имате най-голямото богатство на света, т.е. можете да постигнете всичко.
Когато ви е трудно, и не можете да намерите решение/път/изход, помолете се на Вселената/ Ангелите/ Бог/Висшите сили да направи най-доброто за вас и хората, които обичате. Откажете се от очакванията и жаленията си, и оставете събитията да се случват. Следвайте знаците, винаги ги има, стига да сме отворени да ги видим/усетим.

Желая на всички много здраве, любов и положителни емоции!
Желая ви приятни и полезни мигове с Tarotico.com!

До нови срещи!

Рима
15.01.13 19:52
Алиса

коментар на от


Здравейте!

Проб1ема e извън tarotico.com, не са пристигна1и смс и не е генериран код, проб1ема е в доставика на ус1угата и в момента проверяваме нещата.
Мо1им за извинение!

Добави нов коментар по темата

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване