Тълкуване на подредба

Добави коментар
01.10.13 1:02
ema_sl

Тълкуване на подредба

Пръстен Лилии и Пътища ...


Момчето и Момичето са от два различни града , Подържат връзка от разтояние . Момичето пита дали до края на тази календарна година ще заживеят заедно
01.10.13 7:52
miss_m

Моето мнение е,че предстои да се вземе такова решение,назрял е момента ,но картите не дават категоричен отговор.Може би с друга подредба или същия въпрос след няколко дни може да се коментира ситуацията по-точно.
01.10.13 8:32
ema_sl

Tълкуване на подредба

Дърво+Пръстен + Лилии - какво изпитва към мен
Котва + Змия + Сърце - как ще се развият отношенията ни. Това бяха 3те въпроса и което е по-интересното в случая : 25.Пръстен + Лилии + Пътища = 5.Дърво (1ви въпрос)
5.Дърво + Пръстен + Лилии = 24.Сърце(2ри въпрос)
35.Котва + 7.Змия + 24.Сърце = 30. Лилии (3ти въпрос) Идеята ми е как се въртят едни и същи карти и еднакви по смисъл комбинации . Напр. Змия е съпруга , а 7.+ 24 е единствена в сърцето / 25 е брак 25+30 е предложение за брак / 7 е сексуалност ; 30 също .....5 са дългосрочни отношения , 35 са стабилни отношения....
За избора го разбрах , но може да си е път буквално....защото няма карти които да означават колебание или възход и падение , нали.
01.10.13 8:52
Artemiss

змията защо да е съпругата? по-скоро би трябвало да е любовницата. 7+24 по-скоро го приемам като страст или съмнения в чувствата. 25+30 - сексуална връзка, може и духовна връзка, но поне при мен се пада като сексуална.
Дърво+Пръстен + Лилии - какво изпитва към мен - силно сексуално и духовно /духовно заради дървото, стабилно, постоянно също/ привличане
Котва + Змия + Сърце - как ще се развият отношенията ни. никак. господинът ще има стабилна извънбрачна връзка с теб
Дърво + Пръстен + Лилии - същото. само не се вижда тук, според мен, че има друга жена.
Котва + 7.Змия + 24.Сърце -същото
01.10.13 8:59
ema_sl

:Д змията символизира мъдростта и познанието , даже много често означава и свекърва ....изобщо като цяло жени от семейството ... докато Букет и Пътища са др жена , като при Букет е по-скоро временна , непостоянна страст ( цветята бързо увяхват ) а при Път вече нещата са по-сериозни защото може да значи избор между 2 жени .ако евентуално има извънбрачна връзка , със сигурност няма да е с мен , а за момента не е женен. Това е сигурно.
01.10.13 9:16
Artemiss

от въпросите ти с такова впечатление останах. за каква съпруга става въпрос тогава?
все пак моето тълкуване на въпросите си остава същото. ако змията значи жена, то в случая е жена, която го изкушава, жена, която все пак е сама. и не е неговата дама. т.е. на този етап - връзката за мен, според картите, е сексуална. и да не е женен, и да не е тайна връзката, основната идея остава същата.
01.10.13 9:34
ema_sl

А аз знаеш ли какво мисля....че не става въпрос за друга жена а за типове отношения - че са си постоянни константи - сериозни и сексуални но на този етап развитие няма.Но винаги гледам и комбинациите между картите , защото те разкриват повече . а в случая комбинациите са по-важни защото все пак се въртят едни и същи карти
01.10.13 9:41
Artemiss

да, точно това имах предвид.
01.10.13 9:44
ema_sl

hah в спора се роди истината :)

Добави нов коментар по темата

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване