Информация за картите Таро, Ленорман и други

В наши дни съществуват какви ли не разновидности на класическите карти Таро – кабалистично Таро, езотерично Таро, Таро на вещиците, Марокански кралски фес, Taro на свещената роза, нордическо Taro, пражко Таро, астрологично Taro и т.н.
Картите Таро с основание се смятат за предшественици на съвременните карти за игра, но за разлика от тях Таро се използуват единствено и само за гадателство и предсказания. Изображението на всяка карта има символично значение.
По късно се появяват картите на Мадам Ленорман
Картите, които ползвала при гаданията си Мария Ленорман били обикновени, интерпретацята и тълкуването били нейни. Най-добра реконструкция на картите на Мадам Ленорман е направена от фламандската гадателка Ерна Друсбеке.
За тълкуването на картата значение имат и заобикалящите ги карти.
Чрез тях опознавате по-дълбоко себе си, бъдещето и миналото, тайните ви страхове и надежди, приятелите и враговете, които ще ви помагат или пречат в развитието ви. Но картите не само ще отговарят на съкровените ви въпроси, те ще ви накарт да изпитате истинска радост от общуването си с тях, защото така се докосвате до древната мъдрост на човечеството.
За да се запознаете с картите на Мария Ленорман и картите Таро ние ви предлагаме няколко варианта на онлайн гадания, разработени според значението на картите.