Отговор на въпрос Таро на Уейт

От slunceto

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Как ще се развие животът на О, ако го оставя?

Коментари към въпроса

victoriuos

05 Jul, 2019

slunceto

05 Jul, 2019

Викториус, вижда се, че си коментирала, но не се вижда коментар. Би ли го написала пак? Благодаря ти много

victoriuos

08 Jul, 2019

...и при мен е така, нишо не се вижда. Нововъведенията в сайта не ми допадат, явно като се позиционираш на подредба, дава под дефолт, че искаш да комантираш. А иначе, по подредбата-ще изживее тежки времена и няма да е на себе си.

slunceto

08 Jul, 2019

благодаря ти за коментара...да, наистина не можем да свикнем със сайта..И на мен ми е трудно. Не знам дали ще има още подобрения- като това да може да се изпраща лично съобщение до някой от потребителите. Липсва ми възможността...липсва ми да мога да пиша с теб , Редхот, Дес...липсвате ми.

des19

08 Jul, 2019

И ти ми липсваш,слънце :) новите промени не ми харесват и не ми се влиза. Сайта е .......ужасен. С тези промени дали ще вляза в профила си или не,то няма никаква разлика.

slunceto

13 Jul, 2019

Оо, Дес. Разбира се че има смисъл да влизаш. Толкова ми липсвате.

За да може да Коментирате подредба трябва да сте влезли в системата!