Отговор на въпрос Таро на Уейт

От elinaaa

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

ще създам ли скоро семейство?

Коментари към въпроса

слънце

13 Nov, 2020

Не виждам по тези карти да е скоро. Съжалявам, не съм профи, ще ви опиша какво виждам. Пентакли са бавни, а на първа позиция 2 пентакли показва, че в момента не сте се определила. Възможно имате 2 варианта/избора. 8 мечове в коментара-не се стремите към промяна поради стереотипа си на поведението. Имате някакви задръжки. Съвет ГА Влюбените - сериозно решение в коя посока да промените живота си. Влюбените съветват избор да направите с открито сърдце, а не с главата си. Определите се какво искате в живота си. Асо пентакли е много позитивна карта на въпроса ви. Отговаря с ДА, но не скоро. (пентакли са бавни). След като вземете решения. По 8 мечове виждам, че не ви е лесно да промените съзнанието си.

слънце

13 Nov, 2020

Моля за обратна връзка как виждате реалната ситуация в живота Ви.

elinaaa

18 Nov, 2020

Много точно определихте ситуацията ми в момента,на кръстопът съм и ми е трудно да взема решение.Като че ли имам страх от промяна в живота си.Дано по скоро се реша на промяна.Благодаря много за тълкуването.

За да може да Коментирате подредба трябва да сте влезли в системата!