des19 des19

Какво, как, резултат Таро на Уейт

Какво да очаквам от него?

14.03.2019 23:22
3 коментари от redhot, des19, suzi_01

Значения на картите при Какво, как, резултат Таро на Уейт

Когато карта (3) е негативна, значи в момента вътрешната нагласа на човек е такава, че тласка събитията в тази посока, той, макар да пита как да постъпи, не е намерен да види отговора и си прави каквото си знае. Тогава карти (1) и (2) по-скоро показват какво е склонен да направи, какъв е силният му вътрешен, моментен подтик и защо именно може да се стигне до (3). Подредбата има по-скоро предупредителен характер, за какво е добре да внимаваме, ако не искаме да постигнем печални резултати. В много редки случаи, ако примерно сред картите (1) и (2) се паднат Колелото на Съдбата или Съдът (Карма), събитията може да вървят пряко на нашата воля или просто без наше участие.

Изтеглени карти таро: ХІІІ.СМЪРТ, Паж жезлите, Шестица чаши

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Mar 16

    благодаря ви. Сузи,нещата не са приключили,защото те не са и започвали. отношенията ни са само приятелски,просто човека си е непостоянен и не знае ,какво иска."

  • " Mar 15

    Да се появи на даден етап, от нищото. Това е циклично появяване без особено развитие, с добра комуникация и желание за нещо повече, но само желание. Този човек се радва на неща, които не му съответстват на позицията или ранга. Сякаш в комуникацията с теб е спраля ан ниво 18 годишен. Търси те, говори има плахи опити за повече и после сякаш това му стига за момент и зачезва. .. За определен период нещата спират, след това пак започват от нищото и кота 0.Някак си това му носи радост, има и притеснения че прекалено добре не е на добре, и за това така си кара. В чувствата си изглежда несигурен, с притеснения"

  • " Mar 15

    За мен всичко е приключила по не за тебе е така ..Но той се връща още към миналото иска комуникация със тебе"

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване