des19 des19

Какво, как, резултат Таро на Уейт

Предстоящото за мен в личен план?

15.05.2019 20:06
5 коментари от megane, redhot, des19, victoriuos

Значения на картите при Какво, как, резултат Таро на Уейт

Когато карта (3) е негативна, значи в момента вътрешната нагласа на човек е такава, че тласка събитията в тази посока, той, макар да пита как да постъпи, не е намерен да види отговора и си прави каквото си знае. Тогава карти (1) и (2) по-скоро показват какво е склонен да направи, какъв е силният му вътрешен, моментен подтик и защо именно може да се стигне до (3). Подредбата има по-скоро предупредителен характер, за какво е добре да внимаваме, ако не искаме да постигнем печални резултати. В много редки случаи, ако примерно сред картите (1) и (2) се паднат Колелото на Съдбата или Съдът (Карма), събитията може да вървят пряко на нашата воля или просто без наше участие.

Изтеглени карти таро: Петица мечове, VІ.ВЛЮБЕНИТЕ, ХІХ.СЛЪНЦЕТО

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " May 16

  Благодаря ти,редхот."

 • " May 16

  Мисля, че ще си изправена пред сериозен избор, който ще е с неясен резултат. Решението ше тежи на твоята съвест, до край няма да си убедена, че е правилното. В крайна сметка ще де решиш на действие, което няма да те удовлетвори на 100%,но ще е правилното. Ще е мъчително докато преминаваш през процеса на решение на дадената стъпка. Фокусът не го виждам върху любовта, по скоро си мадопена към себе си, скована от несигурност. Очакваш помощ от вънлен фактор, няма да я получиш. Ще се бориш сама, въпреки че не си сама физически, не си лишена от верни хора, които те обичат, но топно в решенията ти никой не би посмял да се набърка и шв се попувстваш леко предадена. Мисля пе су във брейнсторм синдром, и това птез ковро ше преминеш ще те научи, че дама си си достатъчно сулна и оолезна, което пък ше те доведе до момент на осъзнаване, килко спвциална и силна си и сама
  Изискванията ти към бъдещ оартньор и приятели ше се повишат, защото ше се самооцениш и даже учудиш колкоси способна и решителна. На максимата си по добре сама, отколкото зле придружена"

 • " May 16

  Благодаря ви"

 • " May 16

  Емоционални загуби, ако избереш загубата ще можеш да продължиш напред"

 • " May 16

  ще се наложи да отстояваш позиции на лщбовния фронт и да доказваш лоялността си; излизане от труден период може би"

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване