Elfdancer Elfdancer

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Какво ще излезе накрая между нас?

14.11.2017 22:44
5 коментари от megane, Elfdancer, Велина, Lolo

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: Паж мечове, Осмица жезли, ХV.ДЯВОЛЪТ, Тройка жезли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Nov 15

  Много благодаря момичета :)"

 • " Nov 15

  Добра, емоционално сексуална връзка, където ти ще водиш парада"

 • " Nov 15

  Край няма според мен, но и промяна също няма. Ако единя се съгласи с условията на другия (има вероятност единя да е обвързан) връзка ще има. Иначе, ако не държиш на задълбочаване това е една много весела и наситена с положителни емоции връзка. Съвета е да се забавляваш, да вземеш това което ти се предлага без задължително да си слагаш окови и ограничения."

 • " Nov 14

  Хахахах наистина много свежо изказване. Не се смея на тълкуването ти, има голяма вероятност точно така да стане. Благодаря ти Лоло :)"

 • LoloОценка: 6
  " Nov 14

  идва ми на акъла като гледам тези карти "преспали заедно, всички проблеми между тях се разрешили и продължили заедно напред :))"

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване