slunceto slunceto

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Ще си отиде ли от мен?

05.12.2018 20:03
3 коментари от слънце, slunceto

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: Четворка пентакли, Паж чаши, ХХ.СТРАШНИЯТ СЪД, ХVІІ.ЗВЕЗДАТА

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Dec 06

    За липса на промяната говори 4 пентакли - статутково положение. 4 пентакли е стиснат и сух човек. А паж чаш е плах и не достатъчен за сериозни промени. Мъжът изпитва към вас топли, приятелски чувства, но нищо няма да променя. Той би приел внимание от ваша страна, но е стиснат за да ви върне със същото - 4 пентакли."

  • " Dec 06

    Нещо няма да се промени, освен Вас самата. Погрижете се за себе си, Ви сте Важната! - това е съвет на СС. Възродете се за живот, оценете всеки дин от живота си. Не сме вечни. Никой не заслужава да му дарите СВОЯ живот. Ще мине време, емоционално ще оздравеете и ще се появи нов значим човек в живота ви-това е резултат Звезда(голям аркан)"

  • " Dec 05

    Най голямата ми любов си отиде. И никога няма да се върне. Никога."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване