lina072 lina072

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Влюбен ли е в мен?

05.06.2019 22:42
4 коментари от redhot, анет, lina072

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: Тройка чаши, Тройка жезли, Рицар чаши, ХХ.СТРАШНИЯТ СЪД

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Jun 06

  Благодаря ви за подробното тълкуване!"

 • " Jun 06

  Между другото цялата подредба е под влиянието на ХХ аркан-с съд. Тази карта е плутонова карта, този човек може да е в живота ти за да наупиш урок че понякога колкото и любов да сме готови да дадем, отсреща няма никой, който да оцени даденото по достойнство. Според мен самият човек е лековат и въпроса по скоро е ти дали си готова да вложиш сили, страст и любов в пълноценен формат за човек, на който не му трябва чак такава дълбочина на чувствата"

 • " Jun 06

  Този господин е много игрив... Той обича да демонстрира че е симпатипен и харесван. Прави го някак естествено с тези тройки. Той обаче нямаммного идея какво топно е любив и не влага същото понятие, което ти влагаш. За него любовта е веселба, стохне ли се до изпитания подкрепа трудно би оказал по тези карти. Изглежда флиртаджия, но някак не натрапчиво, а сякаш незабелязано. Има хора родени да флиртуват, идва им отръки, даже ако са срамежливо са привлекателни. Тройкиъе са слаби за любов, но показват интерес на опознавателно ниво. Има желание наистона да види що за човек си, за сеха толкова, зависи от теб дали ще се влюби, подарлив е на влияния и обича игриви и ненатрапчиво закачливи дами"

 • " Jun 06

  Нещо трима излизате...Има симпатии и към двете.Човекът е по купоните и си живее добре живота.Мисля,че ще му се наложи да реши,но засега си го кара безгрижно."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване