megane megane

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Какво развитие ще има при него тази семица (работа)

13.07.2015 10:27
6 коментари от megane, rabota, rusalka

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: ХІІ.ОБЕСЕНИЯТ, ХVІІІ.ЛУНАТА, Крал чаши, Петица чаши

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Jul 16

  А пропо, сега се сетих преди време питах нещо дали ще се осъществи и на първа бе обесен, но другите карти не ги помня и сега се сещам, че уж всичко бе сигурно, планирано, дори задължително и за един ден нещата се промениха коренно, и се наложи това задължителното и планирано нещо да не се случи."

 • " Jul 16

  Много интересно тълкуване, а това с обърнатите за първи път го срещам /без да са изтеглени реално такива/. Благодаря ти за пояснението - научих много от това."

 • " Jul 16

  Аз и преди съм засичала обесения като внезпна коренна промяна на с/ията когато е на 1-ва (чела съм го и в руски сайт).Той не дава развитите а обрат - когато се падне в с/ия която е хубава за сега,очаквай да се влоши тотално.Друг е въпроса за колко време се случва и колко време трае.За пръв път ми се случва толкова бързо.
  Аз я виждам така : внезапен обрат в с/ията - до сега е било неясно(луната) за мъж който няма избор в момента( крал чаши) и е претърпял разочарование (5чаши),но има и нещо друго - аз по-принцип гледам и с обърнати карти,и понякога тълкуванието за обърната си пасва повече на останалите(и така ги тълкувам,дори и тук да няма обърнати,на мен така ми пасва повече)
  В случая 5 чаши ако е обърната дава ново начало,всичко старо вече е загубено и единственото което остава на човека е да тръгне напред,за сега само с очаквания защото всичко е загубил.Затова след нея 6 чаши об е поглед в бъдещето,7 чаши об предупреждава да не се загубиш в много предложения а да внимаваш какво избираш,8чаши об -забрави всичко минало и тръгвай по избрания път,9чаши об - каквото си поискал/избрал това си получил(ако не ти харесва се сърди на себе си) и 10 чаши об - понякога е изневяра,предателство към самия себе си. И т.н. за всички аркани."

 • " Jul 16

  Мегане, любопитно ми е как ще разтълкуваш картите сега след като знаеш резултата. Ако искаш сподели - обесен на първа по принцип съм чела че не дава развитие или промяна, 5 чаши на последна си е депресивна карта или отдръпване, а луната и краля чаши въобще не ги връзвам тук"

 • " Jul 16

  ОВ: назначиха го веднага,в конкурентна фирма с по-добри условия :)"

 • " Jul 13

  Развитие няма да има, по-скоро ще цикли на едно място. Понякога Луната говори за реорганизация на работното място с мъгляво бъдеще, за липсата на пълна и ясна информация, която трупа напрежение и предизвиква конфликтни ситуации. Като цяло той ще се чувства объркан, разочарован, тъжен. Съжалявам, подредбата не е много обещаваща. :("

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване