rima rima

Карта за деня Таро на Уейт

Моят ден

11.07.2012 0:15
2 коментари от rima, Eti

Значения на картите при Карта за деня Таро на Уейт

Какъв ще ти бъде денят

Изтеглени карти таро: Кралица пентакли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • Eti
  " Jul 11

  Рима, благодаря за интересната информация. Винаги с удоволствие чета публикациите, които постваш."

 • " Jul 11

  Двадесет и втори лунен ден 22.
  Символ-слон, книга със златно ключе. те са покровители на знанието, на мъдростта. Денят е свързан с понятия, като устойчивост, световен закон, знания, книги, архиви, информация.
  Това е период на мъдростта, изучаване на тайни знания и тяхното използване. в този ден човек може да постигне поставената си цел, да достигне до началото на своите корени, трябва да подобри своите делови способности. Точно в този ден може да се открие мъдростта на древните книги, да се опознае неизвестното, да се разбере бъдещето. Дори от гадаенете на карти. В този ден си заслужава да станем алтруисти, можем да учим другите, предавайки си опита. Необходимо е да проявяваме щедрост и да трупаме знания. По-добре е да не правите резки движения. Трябва добре да си хапнете и напълните стомаха/слонът яде много/.
  Роденият в този ден е пазител на мъдростта, може да разшифрова старинна символика, да спазва трядициите. В най-лошият случай се ражда върл консерватор, на когото липсва творчески мироглед, той ще вярва в истиността на своите възгледи/които с апогрешни/
  Най-добрите хора на този ден, могат да множат духовното си богатство, да вникнат в смисъла на нещата, да овладяват всяка наука. те стават защитници на справедливостта. Камъните на този ден-небесно син ахат, яспис, кехлибар, нефрит."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване