rabota rabota

Голяма подредба Ленорман

Предстоящото за нея

05.12.2017 9:18
4 коментари от rabota, анет

Значения на картите при Голяма подредба Ленорман

Голяма подредба с колодата на Ленорман, дава отговор на всички интересуващи ви апекти от живота, използват се всички карти от колодата

Изтеглени карти таро: 18. Куче, 17. Щъркел, 35. Котва, 22. Пътища, 8. Ковчег, 9. Цветя, 23. Мишки, 32. Луна, 28. Джентълмен, 26. Книга, 7. Змия, 34. Риба, 20. Градина, 24. Сърце, 11. Брезова пръчка, 25. Пръстен, 6. Облаци, 29. Дама, 10. Коса, 33. Ключ, 19. Висока кула, 13. Дете, 16. Звезди, 30. Лилии, 15. Мечка, 3. Кораб, 4. Къща, 5. Дърво, 31. Слънце, 12. Птици, 1. Ездач, 21. Планина, 27. Писмо, 36. Кръст, 2. Листо от дететлина, 14. Лисица

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Dec 07

  О о, сигурно много точно си тълкувала Анет, исках да кажа, че аз питах за нея и не мога да отделя кое е за нея и кое за мен, защото и твоето тълкуване го разбирам, че се отнася за мен, и някак си нещата ми убягват. Благодаря ти много за отделеното време"

 • " Dec 07

  Ами,аз лично не претендирам за достоверност.Може би има по-подготвени потребители,които биха се включили с коментари."

 • " Dec 06

  Благодаря, ами питам не за себе си, но май винаги се дава отговор за питащия. Не разбирам все още как да се тълкува тая подредба че да се разбере кой кой е в нея. И в тълкуването ти има неща, които наистина се отнасят за мен - това за грижите в работата е така, има доста напрежение и стрес и проблеми, за ново начало в любовта не е , дори и мисъл такава нямам, надеждата за брак е моя но не за мен, за нея, тенденции да сменям работа и да съм в командировка няма... Това е, в общи линии"

 • " Dec 06

  И тук ще опитам,но не претендирам за достоверност-Вие имате доста грижи и проблеми с мъж и в работата-може да не са проблеми,но някак не всичко върви гладко.Мечтаете за ново начало в любовта,но нещата сега са закотвени здраво.не знам може и до брак да се стигне,но наистина трябва да преодолеете сериозен конфликт.Ще имате посещение от приятел.Възможна смяна на работата или просто командировка.Обърнете повече внимание на здравето си.Нещо стомашно-чревни заболявания.Някакви депресии и натовареност,прегаряне се очертават.Очертава се да се срещнете със свободен мъж,но не знам в какъв аспект.Мисля,че някой проявява към Вас фалшиви чувства или просто този,който ще срещнете няма да е искрен с вас.Имате надежди за брак,но засега...Все пак тук излзиа някакъв дълговременен партньор-не занам дали в настоящето или в бъдещето.И проблеми с пари се очертват.Толквоа мога,надявам се да има нещо вярно."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване