mystiko_4 mystiko_4

Голяма подредба Ленорман

Какво ще ми се случи до края на месеца?

05.12.2017 11:36
7 коментари от анет, mystiko_4

Значения на картите при Голяма подредба Ленорман

Голяма подредба с колодата на Ленорман, дава отговор на всички интересуващи ви апекти от живота, използват се всички карти от колодата

Изтеглени карти таро: 20. Градина, 4. Къща, 12. Птици, 32. Луна, 6. Облаци, 27. Писмо, 10. Коса, 18. Куче, 2. Листо от дететлина, 33. Ключ, 13. Дете, 36. Кръст, 21. Планина, 23. Мишки, 17. Щъркел, 31. Слънце, 26. Книга, 34. Риба, 14. Лисица, 3. Кораб, 15. Мечка, 7. Змия, 8. Ковчег, 35. Котва, 9. Цветя, 29. Дама, 24. Сърце, 28. Джентълмен, 5. Дърво, 11. Брезова пръчка, 1. Ездач, 25. Пръстен, 19. Висока кула, 30. Лилии, 22. Пътища, 16. Звезди

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Dec 06

  Лека вечер :)..еееми заслужи ли сте си почивката значи :)"

 • " Dec 06

  Радвам се,ако е така.Лека вечер,защото наистина много се уморих.Подредбите не бяха малко. :) А не обичам да остават некоментирани подредби."

 • " Dec 06

  Благодоря ви,мисля че сте права за , ако не всичко , то поне 99 % от това , което казахте."

 • " Dec 06

  Може и това да е-просто излзиат пари,аз повече от това не мога да кажа-Вие май сте първата,на която тълувам такава голяма подредба и не съм сигурна,че изобщо съм права."

 • " Dec 06

  Относно финансовата институция, значи края на тозш месец присрючвам работа на това мш място и си махам, този месец трябва да взема една заплата за предния и другия месец една за този, само не ми казвайте че няма да си ги взема :)..през това врими нова работа сш тъпса имам и нещо наум..ако това излшза?.."

 • " Dec 06

  Адски съм ви благодарна,че отделихте от времето си и ми обърнахте внимание..сега по темата, нещото което е абсолютно вярно е че наистина имам силни интуиция и си я слушам и си я усещам..за облаците и здравето възможно е защото съм леко болна за сега очаквам да стане и по така скоро , на работа не ми е топла атмосферата и времето довършва.. :/..ии сега най-важното мии значи, с човека , който излиза там на картите и за който говорите не сме заедно , пони ни още и аз очаквам много скоро :)), в пълно неведение съм за него, къде е какво е що е , от месеци не сэм го мяркала нито сме говорилш нито нищо , чаках той да ме потърси, но за чувствата да мшсля че сш права , не мисля така знам за ниговите към мин отдавна усетила съм, но както казах в пълно неведение съм за него и накрая едно момиче, моя нова приятилка ме нахъса, то какво ме нахъса направо тя от моя телефон си му прати покано( в фб), защото знае че аз няма да посмея и така до кога..и сега тука се чудя и чакам да приеме аз моята крачка към него съм си я направила , негов ред е :), та много ме зарадва с твоите думи по темата, и аз имам чувството че ще приеме ще реагира , въпреки чи знам че е видял поканота, явно или набира смелост или нещо чака, или не е в града , нямам никаква представа, но знам че май следва хубаво.. и сега тезш карти и твоя коментар само ми потвърждават усета, и тази промяна на статута дано да е каквото си мисля, не брак не, но надявам си ще се съберем до празниците(от сърце се надявам), а и толкова мш липсва вече, и за миг не съм го мяркала никъде толкова време.. не знам обаче кой/коя се е опитвала да ни отдалечи, напълно е възможно да има такъв човек, надявам се скоро да разбера..и за лъжшти ни знам, или ще розбера..големш планове имам за местене (под наем), сматах съвсем категорично скоро да го направя , не съм сигурно за това дали излиза ..
  Но за мръсотийките които явно са правили а аз хал хабер нямам, както казах в пълна нешзнестност сэм относно него , ще полудея, но е напълно възможно,нещо до са му говорили зад гърба ми!!
  Много съм ти благодарна, и дано това, което казваш се сбъдне :)))"

 • " Dec 06

  Хм,тук не съм много добра,но бих могла да опитам-не претендирам за достоверност.в личен план цари хармония-има любов и е споделена.Явно и брак ще имате.Имало е някой,който се е опитал да ви отдалечи ,но не е успял.Много са Ви стабилни картите.Някакви усложнения,но не знам в какъв план показват тези облаци,може би здраве,но там не смея да тълкувам.Ще трябва да вземате сериозни решения и ще трябва силна воля,за да ги наложите.Някакви лъжи са витаели около Вас,но вече ги няма,унищожени са.Определено смятам,че ще имате смяна на статуса-може би семейна.Вие малко като че ли стоите в неведение за тези промени.Внимавайте да не Ви измамят в някоя финансова институция.Имате добра комуникация помежду си.Имате много добра интуиция,тя Ви подсказва правилните решения.Толкова мога,надявам се да съм улучила нещо все пак."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване