Мигленатонева Мигленатонева

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Ще се откаже ли от мен?

10.12.2017 22:32
2 коментари от megane, Мигленатонева

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: І.МАГЬОСНИКЪТ, Х.КОЛЕЛОТО НА СЪДБАТА, ХІІ.ОБЕСЕНИЯТ, Крал пентакли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Dec 11

    Мегън,тук питам за новия дето се появи:)Аз ти благодаря за всички подредби!Има закачка,но си права,има друга жена,и според моята преценка,търси само забавление:)интересно ми е,че ясно заявих позизия,а той продължава да настоява."

  • " Dec 11

    Не, с/ията ще се промени, възможно е да се появи нов мъж, а ако питаш за бивш пак ще се опита да те сваля. Според картите ти си тази която не се отказва от нещо, стоиш в нищото и не взимаш никакво решение."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване