Swee7 Swee7

Таро за влюбени Таро на Уейт

Може ли някой да ми ги разчете, или трябва да задам конкретен въпрос? Благодаря

25.12.2017 19:49
3 коментари от Elfdancer, Swee7

Значения на картите при Таро за влюбени Таро на Уейт

Това е класическа подредба за връзка, и е подходяща когато имате разногласия с вашият партньор. Теглят се 7 карти от един човек, образуват се две колони, всяка отговаряща за единият партньор. Под сигнификатор се има в предвид фокусът на проблема или карта характеризираща питащият, но в този случай сигнификатора показва фокусът на проблема. Кралете и кралиците се тълкуват като хора в зависимост в коя колона попадат, рицарите и пажовете се тълкуват нормално. Ако в тегленето се падне карта, полът на която е противоположен на полът на колоната и позицията в която е, то да се тълкува като привързаност към друг човек (пример: вие сте жена и правите подреждане, лявата колона се отнася за вас и в нея излиза крал пентакли, то това означава, че временно сте привързани към друг човек. Обратното - ако в дясната колона, която се отнася за вашият партньор излиза кралица на чашите, то партньорът ви е привързан към друга жена в момента). Това да не се приема като изневяра. Еднополовите карти да се тълкуват като добри приятели. (Пример: Вие сте мъж и в лявата колона излиза крал жезли. Това означава, че имате много добър приятел. Обратното - ако в дясната колона излиза кралица на чашите, то вашата партньорка има много добра приятелка)

Изтеглени карти таро: Десетка чаши, Седмица жезли, Шестица жезли, ІХ. ОТШЕЛНИКЪТ, ІІ.ВИСШАТА ЖРИЦА, Двойка пентакли, Тройка пентакли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Dec 25

    и имаме и нямаме връзка. просто наскоро много конфликти се събират и се трупа напрежение"

  • " Dec 25

    Имаш връзка с тои човек? Той смята че си заела отбранителна позиция и се чувства горд, че те е спечелил. Ти непрекъснато се колабеш за нещо и се дърпаш. И в крайна сметка той се чувства самотен и неразбран, ти смяташ, че знаш какво се случва и си доста пасивна"

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване