rabota rabota

Какво, как, резултат Таро на Уейт

Още дълго ли ще е сама

08.01.2018 9:06
4 коментари от rabota, miss_m

Значения на картите при Какво, как, резултат Таро на Уейт

Когато карта (3) е негативна, значи в момента вътрешната нагласа на човек е такава, че тласка събитията в тази посока, той, макар да пита как да постъпи, не е намерен да види отговора и си прави каквото си знае. Тогава карти (1) и (2) по-скоро показват какво е склонен да направи, какъв е силният му вътрешен, моментен подтик и защо именно може да се стигне до (3). Подредбата има по-скоро предупредителен характер, за какво е добре да внимаваме, ако не искаме да постигнем печални резултати. В много редки случаи, ако примерно сред картите (1) и (2) се паднат Колелото на Съдбата или Съдът (Карма), събитията може да вървят пряко на нашата воля или просто без наше участие.

Изтеглени карти таро: Петица мечове, Паж мечове, Седмица пентакли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Jan 09

  Благодаря за пояснението, дано се наредят благоприятно нещата при нея"

 • " Jan 08

  Не съм се изразила точно.От въпроса става ясно,че е сама...казвам,че причината най- вероятно е в направилен подбор на хората ,с които се сближава .Защото те подхождат непочтенно , представяйки се за това, което не са. И това в един момент я вбесява. Или обратното. И в двата случая е дошъл моментът да ревизира досегашният си опит и да промени подхода. Резултатната карта показва,че и е нужно време,но не само защото не дошъл моментът,а това време й е нужно за да наложи у себе си промяна.Дълго стана :) но се надявам да е по- ясно :)"

 • " Jan 08

  Благодаря, няма такова нещо, сама е и няма манипулации и скандали"

 • " Jan 08

  Манипулации и скандали.Това е ситуацията.Дали питащият бурно реагира на непочтенно отношение или е част от него не мога да кажа.Но резултатната карта сочи ,че е дошло време да си вземе поука.Ако трябва да дам еднозначен отговор той ще е: Да,докато не промени нещо."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване