miss_m miss_m

Какво, как, резултат Таро на Уейт

Какъв ще е резултатът? (биопсия)

12.01.2018 10:25
3 коментари от megane, miss_m

Значения на картите при Какво, как, резултат Таро на Уейт

Когато карта (3) е негативна, значи в момента вътрешната нагласа на човек е такава, че тласка събитията в тази посока, той, макар да пита как да постъпи, не е намерен да види отговора и си прави каквото си знае. Тогава карти (1) и (2) по-скоро показват какво е склонен да направи, какъв е силният му вътрешен, моментен подтик и защо именно може да се стигне до (3). Подредбата има по-скоро предупредителен характер, за какво е добре да внимаваме, ако не искаме да постигнем печални резултати. В много редки случаи, ако примерно сред картите (1) и (2) се паднат Колелото на Съдбата или Съдът (Карма), събитията може да вървят пряко на нашата воля или просто без наше участие.

Изтеглени карти таро: Крал пентакли, Осмица жезли, Седмица мечове

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jan 13

    Меган,сърдечно благодаря за помощта!"

  • " Jan 12

    Мисля, че няма да ти даде точен и ясен отговор биопсията и може да се наложи да прибегнеш към нещо нетрадиционно или много спешно да се наложи да действаш."

  • " Jan 12

    Може ли помощ? Обърква ме резултатната карта.Не мога да реша как да тълкувам.Дали компетентен отговор,които ще разсее съмненията, или сигурен ,навременнен тласък към оперативно лечение.Изтеглих и още една подредба с въпрос "Какво следва след биопсията?" с надеждата да внесе яснота :)"

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване