vvesi vvesi

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Кое е най-доброто решение за мен в ситуацията с него?

13.01.2018 12:47
2 коментари от rusalka, vvesi

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: ХІХ.СЛЪНЦЕТО, Тройка жезли, Шестица чаши, Паж пентакли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jan 14

    Много се радвам, че ти допада въпроса :))) Благодаря от сърце за всички коментари, ще съм много благодарна и за тълкувание на подредбите от днес :)))."

  • " Jan 13

    Наслаждавай се на всеки миг, задоволявай се с това, което ти дава, не искай повече. Така ще запазиш отношенията, ако ги искаш разбира се. Много ми хареса въпросът ти и ще си го открадна :)"

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване