megane megane

Голяма подредба Ленорман

Предстоящото за мен?

07.02.2018 15:50
5 коментари от megane, анет

Значения на картите при Голяма подредба Ленорман

Голяма подредба с колодата на Ленорман, дава отговор на всички интересуващи ви апекти от живота, използват се всички карти от колодата

Изтеглени карти таро: 21. Планина, 8. Ковчег, 23. Мишки, 25. Пръстен, 9. Цветя, 32. Луна, 12. Птици, 4. Къща, 20. Градина, 16. Звезди, 29. Дама, 6. Облаци, 27. Писмо, 30. Лилии, 34. Риба, 36. Кръст, 28. Джентълмен, 24. Сърце, 5. Дърво, 2. Листо от дететлина, 11. Брезова пръчка, 1. Ездач, 14. Лисица, 13. Дете, 26. Книга, 7. Змия, 15. Мечка, 22. Пътища, 19. Висока кула, 31. Слънце, 33. Ключ, 17. Щъркел, 35. Котва, 10. Коса, 18. Куче, 3. Кораб

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Feb 08

  Гадно е,когато се започнат да спорят за пари,а и особено ако има намесени деца.А и издръжката не е никак малка.Лош човек е-като змия.Няма да го остави току-така."

 • " Feb 08

  Те са в постоянен скандал за пари, на нея все не и стигат или се опитва да се намесва чрез детето им в нашия дом. Той я мрази много преди да срещне мен. Сега пак го заплаши със съд за увеличаване на издръжката, макар, че взима доста над минималната. Последната и претенция е за 500лв, да и ги дава доброволно, иначе имало съд. Той и каза : ако можеш осъди ме, иначе получаваш това което съм казал, че считам за нормално да давам. И всеки момент очакваме да заведе дело."

 • " Feb 08

  Ахааа,ясно,ами нямат отношения по тази подредба-най-много до разговори са стигали.В миналото доста се е колебаел между две жени,а и сега като се посдърпате се пита-дали нямаше да е по-добре с друга или с предишната?Но само мисли му минават,нищо сериозно.Те картите си показаха,че излишно се тревожиш.всичко ще си дойде на мястото."

 • " Feb 08

  Благодаря ти.
  Бившата на мъжа ми често създава напрежение. Дано не крие друга :), че няма да мине само с разправии:):):)"

 • " Feb 08

  Тази подредба малко ме затруднява,но ще опитам.Във връзката или брака Ви сте имали едни такива дребни разправии,но ще минат.Като че ли Вие самата си правите проблемите и после се чудите как да ги решавате.Според мен Ви предстои една много хубава любов,стабилна,малко консервативна,но в това няма лошо.Хубавото е,че разправиите остават в миналото.Мъжът е правил своя избор и Вие сте били малко в периферията,но това в миналото.все пак ми се струва,че има някаква жена,която крие,има някаква тайна.Разбира се,може и да е някоя роднина,която му е давала непоискани съвети.Просто тази жена е лош човек.В личен план ще имате ново начало.И пак тук излизат две жени-Птици са в дома на Змия.Може и да е са само разговори,дори и интернет общуване.Жилищни проблеми ли имате или просто някакви проблеми в къщи-Къща в дома на Ковчег.Преговаряте постоянно за нещо-може би такава Ви е работата-Дама в дом на Камшик и метла.Не знам за какво се страхувате,но излишно е-Лисица в дом на Мишки.Чувствате се самотно-поне картите Ви показват,че сте сама-Кула в дом на Дама.Но нещата ще се баласират-ето имате Слънце в дом на Лилия,някак животът Ви ще влезе в релси и ще бъде по-лек."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване