анет анет

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Майка ми защо толкова иска да съм сама(без семейство)?

23.02.2018 0:01
6 коментари от megane, анет, DEBI, Велина, st_nikolova

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: Десетка жезли, Крал пентакли, Х.КОЛЕЛОТО НА СЪДБАТА, ХІІІ.СМЪРТ

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Feb 23

  Мисля,че DEBI е най-близо до истината,защото тя не знае по кого страдам,нито пък съм водила някого вкъщи.Как да Ви кажа,момичета,тази тема е табу у нас.Аз никога не говоря за индивиди от мъжки пол пред нея.И знаете ли-тя е щастлива от това.Е,аз не съм,защото ми писна постоянно да съм сама.Малко дълго стана..."

 • " Feb 23

  Според мен не подхваща такива теми защото смята, че ти страдаш за или от точно определен мъж и такъв разговор би те наранил още повече. Предвид колелото в съвет вероятно мисли, че всеки има своя съдба и трябва да извърви пътя си какъвто и да е той."

 • " Feb 23

  моята хипоте3а е ,4е това е жена,доста изтрадала..и 3а да ви предпа3и предпочита да сте необвър3ана.."

 • " Feb 23

  Това, че сте сама я мъчи, тежи и иска нещата да се променят, но не знае как да ви го каже"

 • " Feb 23

  Благодаря,но аз съм почти на 40,имам 3 дипломи и съм в процес на придобиване на четвърта и имам стаж 12 години.Смятам,че съм реализиран човек в това отношение и че съм доста закъсняла в другото...Но на нея не ? пука,никога не се говори за това,за нея е в реда на нещата да съм сама."

 • " Feb 23

  Не точно да сте сама, а по - скоро всяко нещо с времето си. Иска първо да се реализирате – образование, работа. Да сте зрял човек когато дойде време да направите таи сериозна крачка."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване