megane megane

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Какво предвещава съня ми?
Сънувах, че входа на блока в който живеят родителите ми е срутен, може би след земетресение (но не съм сигурна). Стоях пред блока, а само техния вход (среден е) беше в развалини, останалата част от блока беше непокътната.

27.02.2018 8:16
8 коментари от megane, des19, анет, Мигленатонева

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: Деветка мечове, Тройка пентакли, Кралица чаши, Шестица чаши

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Feb 28

  Деска :) Обнадежди ме :) Дано това да показва :)"

 • " Feb 27

  Айде и аз да се изкажа. Развалините в съня говорят за успех наяве.ако съдя по 3 пентакли,то този успех ще е в работата,.може да е паричен бонус или увеличение на парите. Дама чаши показва ,колко си емоционална ,а 6 чаши показват,че страховете ти ( по 9 меча) са неоснователни и накрая ще постигнеш успех."

 • " Feb 27

  Благодаря ти"

 • " Feb 27

  Мегън,лични наблюдения мои-пророческите сънища идват в дните четвъртък с/у петък, и по картите доколкото мога да тълкувам/ а нямам тези претенции/,показват твоето безпокойство и притеснения за родителите,сънят ти е подсъзнанието ти,не се притеснявай от съня си."

 • " Feb 27

  Или че не сте довършили нещо заедно?Разсъждавам си просто..."

 • " Feb 27

  Възможно ли е да е страх,че не сте хванали нещата навреме,въпреки че то не зависи от Вас."

 • " Feb 27

  Благодаря Анет. Най-големия ми страх е баща ми. Той е в ремисия от рак на б.дроб и даваха преживяемост 5 години. Започва 5-тата....Най-вероятно ме е страх за него....Така си го обяснявам."

 • " Feb 27

  Не съм по сънищата и не знам какво предвещават,аз лично никога не сънувам пророчески сънища.Това,което ще кажа,си е мое мнение-първо,много Ви е заболяло от този сън,уплашена сте били.Според мен препраща към миналото,за някаква работа,която е трябвало да се свърши,но не сте я свършили.Между другото,мисля,че сте доста разочарована от това,че тази работа,която е трябвало да свършите,не е станала.Надявам се поне малко да улучих."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване