анет анет

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Защо колегите от новата ми група не ме приемат?

27.02.2018 10:28
8 коментари от megane, анет, rusalka, Велина

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: Кралица чаши, VІІІ.СИЛА, Х.КОЛЕЛОТО НА СЪДБАТА, Петица чаши

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Feb 27

  Благодаря за всички коментари.Как да Ви кажа-аз не мисля,че съм заплаха за тях-в крайна сметка всеки отива там да си вземе изпитите и да завърши.В старата си група вършех всичко-от носенето на книжките за заверка до копиране на материали и комуникаци я с преподавателите.Е,качиха ми се на главата.След скарването с въпросния,за когото питам постоянно-всички застанаха на негова страна и дружно ме игнорираха.Той започна публично да ме злепоставя-да ме иронизира,да споделя публично какво сме си писали.Те започнаха да ми се подиграват открито.И аз не издържах и се махнах.Излишно е да казвам,че дори не ме поглеждат вече.Но най-кофтито е,че колежки,които ми се пишеха приятелки,ме подминават.Все едно не се познаваме и не сме били три години заедно.Мислех,че тук в новата група ще е по-различно...уви,не познах.Още отначало не искаха да се местя при тях,като излизат ,не ме канят,не говорят с мен,ако нямат нужда от нещо.Имат си обща група във фейсбук и там си препращат материали,аз не съм приета в групата. .Буквално ми отровиха годините.Имам още два семестъра посещаемост и край.И стаж ме чака,но поне няма да ги виждам.Съжалявам за лиричното отклонение,но се чудя къде толкова сбърках."

 • " Feb 27

  Аз щях да кажа, че проблемът е в лошата и трудна комуникация с тях, и че причината за това си ти - дама чаши. Но прочетох какво си написала и разбирам, че с това тълкуване съм на грешен път. Мога да си обясня 5 чаши на последна - това е твоето разочарование, болка и тъга от тазиситуация. Също и Колелото - това е съвет да оставиш за момента нещата каквито са. За останалото явно греша.
  Силата има и друго значение – кураж, смелост, хладнокръвие, сила на духа. Възможно ли е да виждат тези ти качества и това да ги кара да се чувстват по някакъв начин застрашени.
  Извън картите – поведението им, както го описваш е чисто женска кифленска злоба . Жените понякога можем да бъдем същински кучки. Много жалко :("

 • " Feb 27

  Не,напротив,не се цепя-опитвах се да се сближа с тях,но те не желаят-при положение,че отиват на театър,но мен не ме питат дали искам да отида с тях;сядам до тях и една колежка ми заявява-ти що не седнеш от другата страна,че тука много ще се набутаме!!!!-това е цепене,но не от моя страна.Но иначе нямат нищо против да се възползват от моите знания.Само че вече не са познали."

 • " Feb 27

  Твърде много се цепиш от тях"

 • " Feb 27

  Да,проблемът е,че съм малко от старите студенти,но не съм единствената.Не се натресох в къщата им,обаче ме гледат като дебили-възможно е бившата ми група да е оказала влияние.нямам намерение да им се доказвам-просто си вземам изпитите и това е-те влачат още от първи курс."

 • " Feb 27

  Предвид пояснението, бих казала, че трябва да извоюваш своето място там, а вероятно нервите които ще похабиш не си струват. Ако разбирам правилно си студентка, и имаш пълно право да учиш каквото искаш, и всички са натресени там, Никой не се родил в аулата, и не си му отишла в къщата."

 • " Feb 27

  Да,може би не трябваше да се местя,но в старата ми група направиха всичко възможно да се махна.Малко им се натресох.Толкова желана специалност,с такъв мерак я започнах,а те ми отровиха петте години."

 • " Feb 27

  Според картите е защото се опитваш да "им влезеш с бутонките" и да наложиш нещо свое в техния кръг. Поведението ти според кралицата чаши е емоционално и доста нестабилно. Но предвид колелото, това е урок който трябва да научиш, и ще търпиш разочарование."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване