анет анет

Таро за влюбени Таро на Уейт

Той и аз?

02.03.2018 0:10
4 коментари от megane, анет, DEBI, rusalka

Значения на картите при Таро за влюбени Таро на Уейт

Това е класическа подредба за връзка, и е подходяща когато имате разногласия с вашият партньор. Теглят се 7 карти от един човек, образуват се две колони, всяка отговаряща за единият партньор. Под сигнификатор се има в предвид фокусът на проблема или карта характеризираща питащият, но в този случай сигнификатора показва фокусът на проблема. Кралете и кралиците се тълкуват като хора в зависимост в коя колона попадат, рицарите и пажовете се тълкуват нормално. Ако в тегленето се падне карта, полът на която е противоположен на полът на колоната и позицията в която е, то да се тълкува като привързаност към друг човек (пример: вие сте жена и правите подреждане, лявата колона се отнася за вас и в нея излиза крал пентакли, то това означава, че временно сте привързани към друг човек. Обратното - ако в дясната колона, която се отнася за вашият партньор излиза кралица на чашите, то партньорът ви е привързан към друга жена в момента). Това да не се приема като изневяра. Еднополовите карти да се тълкуват като добри приятели. (Пример: Вие сте мъж и в лявата колона излиза крал жезли. Това означава, че имате много добър приятел. Обратното - ако в дясната колона излиза кралица на чашите, то вашата партньорка има много добра приятелка)

Изтеглени карти таро: Петица мечове, Паж пентакли, Тройка пентакли, ХVІІІ.ЛУНАТА, Рицар мечове, Асо жезли, Петица пентакли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Mar 03

  Благодаря Ви,момичета.Тотално сте прави."

 • rusalkaОценка: 6
  " Mar 02

  Ситуацията между вас – 5 меча. Тази карта често е обозначена като „пирова победа”. Т.е. действията, които са били предприети са нанесли много и излишни страдания, а резултатът от тях е бил силно отрицателен. При него – този човек може и да си е изградил образ на нахакан мъж, признат в средата си, но всъщност не е така, това е само външната фасада, и тя за съжаление е куха. Самочувствието му няма покритие, този мъж е въздух под налягане. Дълбоко в себе си той е един нещастен и депресиран индивид. Тръпката към теб обаче все още съществува. Може да не я изразява по адекватен начин, да я крие, но е факт, че все още го интересуваш.
  При теб – 5 пентакли е карта на мъчителни, болезнени изживявания. И при теб тръпката не е угаснала. Вътрешно си се стабилизирала, силен човек си, намерила си начин да се справиш със ситуацията и да устоиш на болката. Но си много, много гневна и сърдита."

 • meganeОценка: 6
  " Mar 02

  Вие сте в много тежък период.
  Ти се чустваш излишна защото той показва към теб "служебно" отношение. при него нещата не са нито чисти, нито искрени. Има неща които крие, други за които откровенно лъже. Дава ти някакви малки въдички но нищо на което можеш да се опреш. Това те дразни наранява, но нищо не можеш да направиш за да промениш положението. Нямаш полезен ход на този етап."

 • DEBIОценка: 6
  " Mar 02

  трудностите продължават..сякаш говорите на ра3ли4ни е3ици..сложна ситуация.може би трябва да се настроиш към неговото поведение.."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване