анет анет

Какво, как, резултат Таро на Уейт

Страхува ли се от присмеха на колежките си?

16.05.2018 14:30
2 коментари от megane, анет

Значения на картите при Какво, как, резултат Таро на Уейт

Когато карта (3) е негативна, значи в момента вътрешната нагласа на човек е такава, че тласка събитията в тази посока, той, макар да пита как да постъпи, не е намерен да види отговора и си прави каквото си знае. Тогава карти (1) и (2) по-скоро показват какво е склонен да направи, какъв е силният му вътрешен, моментен подтик и защо именно може да се стигне до (3). Подредбата има по-скоро предупредителен характер, за какво е добре да внимаваме, ако не искаме да постигнем печални резултати. В много редки случаи, ако примерно сред картите (1) и (2) се паднат Колелото на Съдбата или Съдът (Карма), събитията може да вървят пряко на нашата воля или просто без наше участие.

Изтеглени карти таро: Х.КОЛЕЛОТО НА СЪДБАТА, Тройка чаши, Осмица мечове

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " May 16

    Благодаря за всички коментари-да,и аз го видях това,за да направи нещо,трябва да бъде изхвърлен от групата си като мен.А никак не е лесно на края на следването да се преместиш в друга група-буквално си ничий...което аз лично не го разбирам.Четвърто образование ми е,но никога не сме били толкова разделени.Преди дори не съм знаела кой коя група е."

  • " May 16

    Да, много държи да е част от някаква общност и за нищо на света не би направил нещо, заради което да бъде отхвърлен от тях."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване