megane megane

Какво, как, резултат Таро на Уейт

Предстоящото за мен в работа?

06.06.2018 8:20
2 коментари от megane, анет

Значения на картите при Какво, как, резултат Таро на Уейт

Когато карта (3) е негативна, значи в момента вътрешната нагласа на човек е такава, че тласка събитията в тази посока, той, макар да пита как да постъпи, не е намерен да види отговора и си прави каквото си знае. Тогава карти (1) и (2) по-скоро показват какво е склонен да направи, какъв е силният му вътрешен, моментен подтик и защо именно може да се стигне до (3). Подредбата има по-скоро предупредителен характер, за какво е добре да внимаваме, ако не искаме да постигнем печални резултати. В много редки случаи, ако примерно сред картите (1) и (2) се паднат Колелото на Съдбата или Съдът (Карма), събитията може да вървят пряко на нашата воля или просто без наше участие.

Изтеглени карти таро: ІІ.ВИСШАТА ЖРИЦА, Асо жезли, Рицар жезли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jun 07

    Мерси Анет. Важно е на датата да ми попълват банковата сметка, иначе навсякъде едно и също. Нямам мераци за повишение, и сега имам достатъчно отговорности"

  • " Jun 06

    Тук не виждам нещо кой знае какво-просто си вършиш работата,може и с нещо ново да се захванеш,въртят ти се някакви идеи в главата.Може би фирмата ще те прати в друга посока,но не и повишение."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване