megane megane

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Какво се случва между брат ми и родителите ми?

06.06.2018 8:21
5 коментари от megane, анет

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: ХІV.УМЕРЕНОСТ, Деветка пентакли, ХVІ.КУЛАТА, Четворка чаши

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Jun 08

  Явно аз имам сбъркана представа,защото съм едно дете и просто съм останала с такова впечатление-че се толерират първородните.Моя грешка."

 • " Jun 08

  Обратно, аз съм първородна а той цял живот "малкото братче". Класика глезеното малко дете, а разликата ни е 11месеца :):):):)"

 • " Jun 07

  Да,точно обиден го играе.Иначе по принцип му е комфортно.Към него е насочено всичко позитивно-и шедрост ,и внимание,разкош.
  Без да искам по някакъв начин да се намесвам,но сигурно е първороден-майките имат изключителна слабост към първото дете."

 • " Jun 07

  Така е свикнал. "Маминка" така го научи, ако не получи на мига каквото иска, се скрива горко обиден. А да се постарае за нещо....не му подхожда за кралския статут, има си сестра която да върши черната работа. Но сега съм ги оставила сами да се оправят, та да се видят и разберат кой/кой е и кой - колко е по-велик от другия :):):) Само гледам сеир от страни."

 • " Jun 06

  В момента сякаш се опитват да създадат необходимия баланс,търпят се общо-взето.Но според мен назрява конфликт и резултатът от този конфликт ще е леко отеегляне и обмисляне на възможностите,може би от негова страна.Той някак изглежда преситен,все недоволен,знае как да ги манипулира.Предпочита да му се сервира всичко на тепсия.Удобно му е."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване