paloma paloma

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Как е най-добре да постъпя?

20.06.2018 9:05
2 коментари от des19, paloma

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: ІХ. ОТШЕЛНИКЪТ, Двойка мечове, Асо мечове, Четворка чаши

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jun 21

    За пиенето не пие често, но пиянството му е лошо и наистина е много агресивен, а пиянство и агресия са лоша комбинация. Предчувствам, че нещата настина няма да се подобрят, може да се отложат във времето, но края е неизбежен..."

  • des19Оценка: 6
    " Jun 20

    Да се отдръпнеш. Всичко между вас е в застой. Колкото и да го мислиш,нещата няма да се подобрят.този мъж не само че пие,но е агресивен."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване