Prolet 91 Prolet 91

Таро за влюбени Таро на Уейт

Ще използвам въпроса ти Аня, С право ли се съмнявам в него?

07.07.2018 18:14
2 коментари от st_nikolova, Prolet 91

Значения на картите при Таро за влюбени Таро на Уейт

Това е класическа подредба за връзка, и е подходяща когато имате разногласия с вашият партньор. Теглят се 7 карти от един човек, образуват се две колони, всяка отговаряща за единият партньор. Под сигнификатор се има в предвид фокусът на проблема или карта характеризираща питащият, но в този случай сигнификатора показва фокусът на проблема. Кралете и кралиците се тълкуват като хора в зависимост в коя колона попадат, рицарите и пажовете се тълкуват нормално. Ако в тегленето се падне карта, полът на която е противоположен на полът на колоната и позицията в която е, то да се тълкува като привързаност към друг човек (пример: вие сте жена и правите подреждане, лявата колона се отнася за вас и в нея излиза крал пентакли, то това означава, че временно сте привързани към друг човек. Обратното - ако в дясната колона, която се отнася за вашият партньор излиза кралица на чашите, то партньорът ви е привързан към друга жена в момента). Това да не се приема като изневяра. Еднополовите карти да се тълкуват като добри приятели. (Пример: Вие сте мъж и в лявата колона излиза крал жезли. Това означава, че имате много добър приятел. Обратното - ако в дясната колона излиза кралица на чашите, то вашата партньорка има много добра приятелка)

Изтеглени карти таро: Паж пентакли, Рицар чаши, Двойка мечове, Петица пентакли, ІХ. ОТШЕЛНИКЪТ, Десетка жезли, ХХІ.СВЕТЪТ

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jul 07

    Благодаря ти ст-николова
    Да, явно се жертвам в повече за тази връзка, а той докато не е сигурен...направо незнам"

  • " Jul 07

    Ти си склонна да се жертваш в името на тази връзка повече от него. Иска ти се да го предизвикаш да прояви някаква инициатива, но той е по - пасивен и нерешителен. Не е сигурен какво да прави."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване