lilavko lilavko

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Той към мен?

11.07.2018 10:22
2 коментари от Elfdancer, lilavko

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: Петица чаши, Четворка пентакли, Седмица жезли, Осмица мечове

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jul 11

    Да, така е. Ревността ме е подгонила..не ми харесва, че контактува с бивша приятелка и макар да казва, че няма нищо там, мен ме гризат съмнения..и съответно тровя атмосферата.."

  • ElfdancerОценка: 6
    " Jul 11

    В момента подтиска негативни емоции и крие нещо, което го разстройва. Опитва се да се пребори с някаква затвореност от твоя страна. Смята че го отблъскваш и че спираш развитието ви. Но няма намерение да предприеме нищо активно като действия на този етап"

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване