megane megane

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Как ще се развива в новата фирма?

02.11.2018 8:26
3 коментари от megane, des19, Велина

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: ХХ.СТРАШНИЯТ СЪД, ХVІІІ.ЛУНАТА, Двойка чаши, Десетка пентакли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Nov 05

  Благодаря ви. ОВ:
  Той се връща във фирма в която е работил преди 15 години. Фирмата е семейна и се е чувствал много добре там. Заради женски интриги е напуснал. Не знам дали подредбата не отразява това, но опита ми със СС ме навежда на мисълта, че може да му се случи абсолютно същото и трябва да се справи с него а не да бяга... Ще видим, много интересна подредба и ще я следя да видя как ще се развива. Сферата е коренно различна от досегашната и наистина ще трябва да я учи от А и Б, заплащането като стартово не е повече от досегашното, но с обещание :), да се актуализира според резултатите. Той се чувства щастлив, и се успокои, за мен това е важно, че спокойствието е здраве:)"

 • " Nov 02

  Много добре ще се развива,защото това е работа по сърце и призвание. Е,ще трябва да учи нови неща,но той ще се справи. Луната показва,че има неща в новата работа,които не са му известни и може да му бъдат създадени проблеми. Да се пази от човек с когото ще работи,може да е жена,тя е много конфликтна и се занимава с клюки,ще му направи мръсно. Иначе, като заплащане ще е повече от добре."

 • " Nov 02

  След известни перипетии, свързани със съжаляване за предишни неща, успешно и емоционално стабилно."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване