Activis Activis

Таро за влюбени Таро на Уейт

Има ли шанс да си възобновим отношенията с бившата ми приятелка

06.01.2019 18:30
3 коментари от megane, Activis

Значения на картите при Таро за влюбени Таро на Уейт

Това е класическа подредба за връзка, и е подходяща когато имате разногласия с вашият партньор. Теглят се 7 карти от един човек, образуват се две колони, всяка отговаряща за единият партньор. Под сигнификатор се има в предвид фокусът на проблема или карта характеризираща питащият, но в този случай сигнификатора показва фокусът на проблема. Кралете и кралиците се тълкуват като хора в зависимост в коя колона попадат, рицарите и пажовете се тълкуват нормално. Ако в тегленето се падне карта, полът на която е противоположен на полът на колоната и позицията в която е, то да се тълкува като привързаност към друг човек (пример: вие сте жена и правите подреждане, лявата колона се отнася за вас и в нея излиза крал пентакли, то това означава, че временно сте привързани към друг човек. Обратното - ако в дясната колона, която се отнася за вашият партньор излиза кралица на чашите, то партньорът ви е привързан към друга жена в момента). Това да не се приема като изневяра. Еднополовите карти да се тълкуват като добри приятели. (Пример: Вие сте мъж и в лявата колона излиза крал жезли. Това означава, че имате много добър приятел. Обратното - ако в дясната колона излиза кралица на чашите, то вашата партньорка има много добра приятелка)

Изтеглени карти таро: Петица жезли, Шестица чаши, Четворка мечове, Седмица жезли, Тройка жезли, Кралица пентакли, Осмица пентакли

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jan 07

    Благодаря. Явно е така. Права сте. На този етап не иска нищо. То раздялата не е толкова далечна. По натам, ще изтегля за да проверим стуацията. Може да се измени с времето"

  • " Jan 07

    Благодаря. Явно е така. Права сте. На този етап не иска нищо. То раздялата не е толкова далечна. По натам, ще изтегля за да проверим стуацията. Може да се измени с времето"

  • " Jan 07

    За съжаление няма надежда по тези карти. Вие сте настроен към полагане на всякакви усилия за да се чувства тя добре. За Вас ще е добре да загърбите миналото. Тя е загърбила миналото и отстоява тази си позиция, няма намерение да променя нищо на този етап."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване