rabota rabota

Какво, как, резултат Таро на Уейт

Защо сценария се повтаря

30.01.2019 8:42
2 коментари от megane, rabota

Значения на картите при Какво, как, резултат Таро на Уейт

Когато карта (3) е негативна, значи в момента вътрешната нагласа на човек е такава, че тласка събитията в тази посока, той, макар да пита как да постъпи, не е намерен да види отговора и си прави каквото си знае. Тогава карти (1) и (2) по-скоро показват какво е склонен да направи, какъв е силният му вътрешен, моментен подтик и защо именно може да се стигне до (3). Подредбата има по-скоро предупредителен характер, за какво е добре да внимаваме, ако не искаме да постигнем печални резултати. В много редки случаи, ако примерно сред картите (1) и (2) се паднат Колелото на Съдбата или Съдът (Карма), събитията може да вървят пряко на нашата воля или просто без наше участие.

Изтеглени карти таро: Тройка мечове, Петица мечове, Петица чаши

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jan 30

    Благодаря и тук, така е, не излекувах раните, а търсех и търсех причини, послания, отговори. Не простих нито на него, нито на себе си. Не се чувствам победител и не това исках, но това се получи."

  • " Jan 30

    Защото вместо да лекуваш раните си, си се борила за победа на всяка цена. Средната карта 5 меча е изключително показателна това е картата която показва Пировата победа. Искала си на всяка цена да спечелиш, спечелила си, но си загубила несъизмеримо повече и по-ценно от спечеленото. 5 чаши показва, че си склонна да повториш този кръг отново."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване