slunceto slunceto

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Как ще се развие животът ми, ако оставя всичко така?

12.06.2019 21:08
3 коментари от redhot, slunceto, dorotyy

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: Рицар жезли, Тройка жезли, ЧЕТВОРКА ЖЕЗЛИ, ХVІІІ.ЛУНАТА

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jun 15

    Благодаря ти, мила Редхот, за по дробната анализация. На 100 % си права за мислите ми. Всъщност наистина в мен се прокрадва съмнение дали ако има 3ма нещата ще се оправят. Явно не."

  • " Jun 15

    Картите могат да дадат само ситуация за подобен въпрос няма как да дадат даже насока. Вижада се че самите те отказват да коментират реалистично, въприса който (мошя да ме извиниш) е нереалистично фирмулиран-по луната, която дава заблуда. Ако разгледаме подредбатА като ситуационна бих казала че някак очакваш да се реши болен въпрос. Страх те е да не сгрешиш вземайки кардинално решение и си объркана пак по луната. Вероятно ще се примириш с човек, койти е си на 100% убедена, че те заслужава и уважава ако оставиш нещата така. Има вероятност за нарастване на двойката в тройка, тоест поява на дете, и то бързо, надявайки се пе това ще запълни липсите от ситуацията. Луната ни предупреждава, че това може да е заблуда, тпест че може даже дс изостри нуждите ти. Съвета на картата на 3та позиция е да се огледаш реалистипно какво можеш да очакваш и към момента да го караш по леко, концентритана към дома и близките ти, които са притеснени. По луната и жезлите ти отсъстваш от тази ситуация каро действащо лице, и то доброволно, все едн8 си във въображаема Клетка, и очакваш решението да дойде от външен човек. Луната предупреждава за сериозни подводни камъни, ако се стои в бездействие, по скоро негативи вместо протичане в благоприятна сфера за теб. Всъщност трябва да решаваш спокойно и рационално по жезлите да действаш с разум а не емоция. Ситуацията е невъзможно да я погленееш трезво, и то някак от страх от неизвестното. За луната, мога дс ти напиша роман, никога не показва чудесни моменти, само неяснота и склонност към депресия, оази се именно от това"

  • " Jun 12

    искаш нещата за това което питаш да се развиват бързо объркана си не виждаш ясната картина,съвета е че имаш нужда да се срещаш с хора и да се позабавляваш"

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване