nvss nvss

Таро за влюбени Таро на Уейт

ima li nqkakvi problemi da se saberem otnovo,i dali tq go iska,blagodarq predvaritelno

03.06.2011 16:04
2 коментари от nvss, rima

Значения на картите при Таро за влюбени Таро на Уейт

Това е класическа подредба за връзка, и е подходяща когато имате разногласия с вашият партньор. Теглят се 7 карти от един човек, образуват се две колони, всяка отговаряща за единият партньор. Под сигнификатор се има в предвид фокусът на проблема или карта характеризираща питащият, но в този случай сигнификатора показва фокусът на проблема. Кралете и кралиците се тълкуват като хора в зависимост в коя колона попадат, рицарите и пажовете се тълкуват нормално. Ако в тегленето се падне карта, полът на която е противоположен на полът на колоната и позицията в която е, то да се тълкува като привързаност към друг човек (пример: вие сте жена и правите подреждане, лявата колона се отнася за вас и в нея излиза крал пентакли, то това означава, че временно сте привързани към друг човек. Обратното - ако в дясната колона, която се отнася за вашият партньор излиза кралица на чашите, то партньорът ви е привързан към друга жена в момента). Това да не се приема като изневяра. Еднополовите карти да се тълкуват като добри приятели. (Пример: Вие сте мъж и в лявата колона излиза крал жезли. Това означава, че имате много добър приятел. Обратното - ако в дясната колона излиза кралица на чашите, то вашата партньорка има много добра приятелка)

Изтеглени карти таро: Паж пентакли, Крал чаши, Петица пентакли, Седмица чаши, Шестица чаши, Десетка жезли, ЧЕТВОРКА ЖЕЗЛИ

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

  • " Jun 03

    da to4no teka e,bqhme dale4e edin ot drug,vijdahme se prez nqkolko dni,imashe i problemi,pomognah i kolkoto mojah,neznam kakvo vsashnost q pritesnqva,a tolkova mnogo q obi4am,neznam ve4e imam 4uvstvoto 4e ne sam dobre,4estno kazano"

  • " Jun 03

    Определено сте влюбен във въпросната жена. Очаквате изясняване на ситуацията. Поели сте много ангажименти, а които трудно успявате да се справите, мисля, че конфликтът между вас е, защото жената е искала повече внимание, забавление, а вие сте прекалено ангажиран и не можете да покриете очакванията и, тя иска да се наслъждава на живота. Хубаво е да покажете вашата любов, за я демонстрирате по-ясно. Въпросната жена е нещастна в момента, мисля, че има материални проблеми, нещо не споделя напълно с вас, крие някаква информация, объркана е."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване