anrita65 anrita65

Какво, как, резултат Таро на Уейт

Каква е причината да се появи в живота му

17.07.2013 10:16
16 коментари от megane, anrita65, rabota, redhot, слънце

Значения на картите при Какво, как, резултат Таро на Уейт

Когато карта (3) е негативна, значи в момента вътрешната нагласа на човек е такава, че тласка събитията в тази посока, той, макар да пита как да постъпи, не е намерен да види отговора и си прави каквото си знае. Тогава карти (1) и (2) по-скоро показват какво е склонен да направи, какъв е силният му вътрешен, моментен подтик и защо именно може да се стигне до (3). Подредбата има по-скоро предупредителен характер, за какво е добре да внимаваме, ако не искаме да постигнем печални резултати. В много редки случаи, ако примерно сред картите (1) и (2) се паднат Колелото на Съдбата или Съдът (Карма), събитията може да вървят пряко на нашата воля или просто без наше участие.

Изтеглени карти таро: ІV. ИМПЕРАТОРЪТ, Петица пентакли, Осмица мечове

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Jul 17

  Дами, доставихте ми голямо удоволствие да чета коментарите ви! Страхотни сте в този анализ! Отдавна исках да видя в този форум споделяне на мнения помежду ни за да търсим правилното прочитане на таро. И ОВ са много важни!Така се учим. Страхотни сте :) !"

 • " Jul 17

  Благодаря на всички за коментарите, и май всички сте прави, и е любовница и е доста по-млада и е наясно със семейното му положение още преди да имат каквото и да е било, и не не е дъщеря на съседката, но е дъщеря на моя позната, мислех че тя е и инициатора защото е младо, красиво, нахално, и без задръжки същество, и е решила да се позабавлява с чичкото, но май сте прави, той е причината и неговото его повишило се заедно с другите повишения, които за съжаление използва само за задоволяване на собственото си его и за нищо друго.
  Писах по-дълъг коментар защото виждам, че спорите, а не е нужно."

 • " Jul 17

  Ок,ок...каквото съм преценила това съм дала като мнение , не виждам смисъл за излишни спорове.Просто е много крайно така да се изразява мнение при това за карти,при това за абсолютно непозната с/ция.Ами ако човека изобщо не е и помирисвал любовница,а се е увлякъл някакво скъпо хоби??? И някой от тук ще го заклейми: има любовица ,тя е на 20 и дъщерята на съседите която е израстанла пред очите му....Айде моля ви се ,недейте така!!!!Дори и това да виждате не мисля че някой може да е напълно и 100% сигурен че е това !!! А и ако въз основа на тези кометари тук се разбие нечие семейство??? И то за нищо???Замислетете се малко"

 • " Jul 17

  Благодаря редхот, а аз тълкувах императора само като баща т.е семен и като инициатор и диктуващ правилата, въобще и не ми се появи идея за его.
  Явно още н съм готова за коментари, но пък от друга страна, ако не бях го направила нямаше да науча това, което научавам в момента."

 • " Jul 17

  Ами Мегане в някой от руските форуми които чета, в момента не си спомням точно в кой съм слещала че комбинация м/у 5 пентакли и 8 меча показват любовници, които никога няма да бъдат заедно/ т.е. живот заедно/ поради това че мъжа вече е семен а 8 меча в такава подредба показва младо момиче, голяма възрастова разлика с любовника"

 • " Jul 17

  Ами Мегане в някой от руските форуми които чета, в момента не си спомням точно в кой съм слещала че комбинация м/у 5 пентакли и 8 меча показват любовници, които никога няма да бъдат заедно/ т.е. живот заедно/ поради това че мъжа вече е семен а 8 меча в такава подредба показва младо момиче, голяма възрастова разлика с любовника"

 • " Jul 17

  егото се диктува от Императора-той решава,не иска позволение от никого,и командва и контролира ...Естествено е да е запо4нал той-императора не е мижав крал-той иска и полу4ава,тя о4евидно по картите е сма4кана от него-9 ме4а е любовнцата,която се е примирила,безропотно и е приела 4овека какъвто е"

 • " Jul 17

  Е, благодаря и на Меган и на Редхот,
  че ме поправят в опитите ми, но май това е по-добрия път от четенето на литература, то без четене няма да стане но опита на по-знаещите винаги е в голяма помощ за начинаещите."

 • " Jul 17

  Благодаря редхот за уточнението, права си за 5 пентакли, а стова че писах че той е причината и иницира и диктува, имах предвид че той е започнал и че той се паявява в нейния живот но не със се изказала точно и разбрано.
  А за егото ми убягна - по кои карти се вижда завишеното его, а под скука в семейството то си е и отегчение."

 • " Jul 17

  Аз попитах по какво отсъди че дамата е по-млада,били са само приятели и т.н????"

 • " Jul 17

  5 пентакли показват 4е нямада са заедно дълго,не никога,по скоро минават през много тежести и трудности-категори4на раздяла,по 5 пент,е само на последна,ина4е според мен ,отег4ение и високо его са го накарали той да сепояви в нейния живот,не тя в неговия"

 • " Jul 17

  Ами в случая 5 пентакли не разглеждам като карта на финансите, а по-скоро на емоционално ниво"

 • " Jul 17

  Ами не проектирам своите проблеми, просто се опитвам да се уча и чета, покрай моите проблеми се прояви интереса ми към таро. Трябваше да подчертая, че съм съвсем начинаеща и да не ме вземат насериозно.
  А разсъждениета ми са следните - Императро/ баща, ред, контрол,/ т.е мъжа е семеен, 5 пентакли е бедност, материална разруха, скука и често показва присъствие на любовница, а осем меча съм чела, че показва самата любовница, а за отношения 5 пентакли показва и че хората никога няма да бъдат заедно, поради различия в статуса, голяма възрастова разлика, 8 меча показва и че мъжът е семеен. В общ план това са ми разсъжденията."

 • " Jul 17

  Предимно финансови при това :)"

 • " Jul 17

  Работа ,само да попитам: по какво отсъди че има скука или че дамата е по-млада,и че изобщо е жена?????Не проектирайте вашите проблеми на другите хора.
  За този мъж е настъпила голяма промяна(вероятно в кариерата) която го е преместила на друго ниво,вследствие на което малко по-малко са започнали да отпадат задръжки и ограничения които е имал."

 • " Jul 17

  От скуката в семейството е потърсил любовни тръпки в по-млада дама в които е бил в приятелски отношения. Но май само любовници ще бъдат. Той е причината за нейната поява, той е инициатора и диктуващ правилата."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване