megane megane

Отговор на въпрос Таро на Уейт

Интересува ли го какво се случва с мен?

01.10.2013 10:49
7 коментари от herma, ema_sl, megane, ximera, redhot, slunceto

Значения на картите при Отговор на въпрос Таро на Уейт

първа карта - отговор на питащия, втора карта - коментар към отговора, ситуацията показна някакъв съществен момент, който прави отговора такъв какъвто е, карта три - съвет към питащия - как е най-добре да се постъпи, четвърта карта - какъв е вероятният резултат ако се послуша съвета, ако тази карта е негативна то ситуацията е такава, че питащият вероятно не би послушал съвета а би постъпил така, както си е намислил. Карта три тогава показва по-скоро поведението към което е склонен питащия и което води до този негативен резултат. в някой случай комбинацията от карти 3 и 4 би могла да покаже и ситуация, която не е подвластна на питащия, независимо дали е положителна или негативна

Изтеглени карти таро: Осмица мечове, Деветка жезли, ЧЕТВОРКА ЖЕЗЛИ, Шестица чаши

Може да прочетете съвета на всяка една карта, като застанете върху нея с мишката.

Ако желаете да коментирате подредбата трябва да сте регистриран потребител!

Добави коментар

Коментари

 • " Oct 01

  слънцето я подкрепям,допълвам 4е в момента се мъ4и дали е взел то4ното решение,но о4аква от теб да подходиш с разбиране и мъдрост и да го оставиш да прецени ..тоест да се тутка"

 • " Oct 01

  Така е ,и успешно се опитва при това:)"

 • " Oct 01

  На този етап опитва да не се интересува.."

 • " Oct 01

  Благодаря ви"

 • " Oct 01

  Чувства се по-добре като не се интересува какво става , в смисъл сам си налага да не се интересува , за да не бъде наранен(логика) Излез , разсей се , не стой във вас обкръжена от миналото"

 • " Oct 01

  Не знам дали демонстрира безсилие, на мен ми идва на ум, че се страхува да направи каквото и да е, защото мисли, че всяко негово действие те наранява. Това го кара да се отдава на мечти за бъдещето и на скъпи спомени. Страхувам се обаче да не ми е повлиян коментара от моят живот.."

 • " Oct 01

  според ен, деонстрира безразличие, но няа да издържи дълго,..носталгията по иналото ще го погълне,...исля, че предстои среща,.."

Добави коментар

За да правите коментар трябва да сте регистриран!
Вход в tarotico.com

Регистрация в tarotico.com
Всички полета са задължителни

условията за ползване